un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 25 februarie 2021

25 Feb 2021  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

  6 comentarii

 1. Pacat de Anthem, avea potential serios.

  Cum adica, un MacBook Pro cu dotari pentru profesionisti care poate au de conectat o camera video, de descarcat un film de pe card? Imposibil!

    (Citează)

  • N-are rost să dezvolt, că tu doar trollezi, dar carduri sunt multe, nici un laptop/PC nu le-a avut vreodată pe toate, așa că tot ai nevoie de un cititor, profesionist fiind. Camerele se leagă prin usb la laptop/PC, nu hdmi.

   Durerea pentru lipsa porturilor vine mai mult de la amatori decât de la profesioniști.

     (Citează)

  • Nu troleaza @dam167, asa e el.

     (Citează)

  • Um profesionist cu legatura HDMI? Sigur.

     (Citează)

  • Gaelex zice bine, de fapt. MacBook Pro tocmai a devenit foarte atractiv și pentru mine. Deja mă atrăgea noul procesor, dar dacă-i pui și cititor de carduri am un motiv în plus să-l vreau, nu în minus.

   Nu înțeleg ce ziceți în rest: profesioniștii vor laptopuri fără nici un port pentru că oricum iau ei accesorii 3rd party? Dar ce are dacă e inclus?

     (Citează)

 2. dam167:
  N-are rost să dezvolt, că tu doar trollezi, dar carduri sunt multe, nici un laptop/PC nu le-a avut vreodată pe toate, așa că tot ai nevoie de un cititor, profesionist fiind. Camerele se leagă prin usb la laptop/PC, nu hdmi.

  Durerea pentru lipsa porturilor vine mai mult de la amatori decât de la profesioniști.

  Poate profesionist fiind iti iei un laptop care sa aiba un cititor compatibil cu cardul din camera. Ce zici de asta? Poate tot profesionist fiind iti iei si o camera cu micro/mini HDMI si o conectezi pe HDMI la laptopul tau. Ce zici si de ideea asta?

  Inteleg ca esti fanatic Apple, e dreptul tau, dar sa nu ai HDMI sau SD Card nu e un triumf, e un minus, drept dovada si ei se gandesc sa le adauge. Incearca sa privesti lucrurile obiectiv. Nu ma intelege gresit. Si eu am produse Apple, imi plac, o sa iau si altele, dar nu sunt fanatic. Un minus e un minus, oricum ai da-o.

  PS. Ultrabook-ul meu cu Windows nu are nici HDMI, nici card reader. E un minus, da. Ma impacteaza, nu.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus