un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 8 ianuarie 2021

8 Jan 2021  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

Noul Jeep Grand Cherokee L. Îmi place partea frontală de pe acesta și de pe viitorul Grand Wagoneer, are o masivitate ce se potrivește brandului.

    10 comentarii

  1. Ce Fiat frumos!

      (Citează)

  2. astept si articol cu “musk a cazut pe locul 4 cel mai bogati oameni”, ca asa au fost titlurile pompoase si cu bezos, dar nu s-a mai obosit nimeni sa scrie de el cand a cazut de pe primul loc.

    eu chiar sunt curios, maimutele care scriu articole de genul ce se gandesc? care e utilitatea acestui articol? si nu e aplicabil doar pt .ro

      (Citează)

  3. “Oferte concurențiale cu tarife diferite noaptea.”
    ce mizerie sinistra dupa ce am citit articolul, cazul pozitiv (nu de covid, te ai prins?) e gen buhnici, dar cati sunt ca buhnici?

      (Citează)

    • O idee ar fi sa ai panouri solare: ziua consumi de la panouri, eventual mai si dai inapoi in retea surplusul (desi inteleg ca nu e prea avantajos, dar macar mai castigi niste lei acolo). Noaptea folosesti curent din retea, mai ieftin.

        (Citează)

  4. romania nu e tara pt panouri solare, chill.
    castigi cativa lei, cu o investitie de zeci de mii de lei. ti se pare “nu prea avantajos”?

    Sorin:
    O idee ar fi sa ai panouri solare: ziua consumi de la panouri, eventual mai si dai inapoi in retea surplusul (desi inteleg ca nu e prea avantajos, dar macar mai castigi niste lei acolo). Noaptea folosesti curent din retea, mai ieftin.

      (Citează)

  5. In Belgia exista de f multi ani treaba cu tarife diferite zi/noapte pentru cei care aveau contor mecanic care avea functia asta, sau digital. (se putea monta la cerere). De 9 ani n-am avut parte de un astfel de contor, iar acum cand m-am mutat definitiv la casa, am contor digital cu zi/noapte, au scos de la 1 ianuarie aceasta optiune. Furnizorii de electricitate nu mai vand chestia asta ptr ca crescuse enorm consumul dupa ora 10 seara, iar sunte de mii de case incarcau statii de baterii pe care le foloseau apoi pe timpul zilei.
    Mi se pare totusi amuzant ca in Ro acum aud ca se implementeaza asta cand in vest se renunta dupa zeci de ani de utilizare, probabil.

      (Citează)

    • Sunt multi producatori care nu pot sa regleze usor (sau ieftin) productia de electricitate. Daca ai consum mic noapte are sens sa oferi discount pentru a echilibra situatia. Asa cum, daca consumul creste noaptea (din motivele spuse de tine), are sens sa renunti la discount.

        (Citează)

  6. Nu vor scădea doar acțiunile Tesla, așa ca ma aștept sa ramana cel mai bogat om din lume.

      (Citează)

  7. De ce sa scada actiunile si bursa si crypto cand lumea primește degeaba bani printati?
    Sunt bani gratis boys, bani gratis.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus