un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 15 ianuarie 2021

15 Jan 2021  ·

ȘTIRI  ·

22 comentarii

167.612 români au fost vaccinați până acum. Astăzi la ora 15 încep, teoretic, programările pentru etapa 2.

Președintele a fost vaccinat acum câteva minute. A tras și la sală, se pare. Erau unii speriați că vaccinul nu-i sigur pentru că nu se înghesuie politicienii să-l facă. Right!

    22 comentarii

  1. Cod extra-reducere de 200lei la precomanda: GalaxyS21

      (Citează)

  2. Știi că vaccinul e bun pentru că se înghesuie toți bogații să-l facă. Cunosc pe cineva care l-a făcut și în afară de durere în braț și stare de oboseală a doua zi, nu a avut alte efecte adverse.

      (Citează)

    • Asta suna a lauda :) . “Eu stiu pe cineva care chiar a facut vaccinul asta, am dat mana cu omul ala, ne cunoastem cat de cat”.

        (Citează)

    • Mă mândresc și eu cu ce pot. Principalul efect advers după ce faci vaccinul e că nu poți să te oprești să vorbești despre asta.

        (Citează)

    • l-au facut parintii mei.. nimic notabil
      nici nu ma laud nici nimic :))

        (Citează)

    • Noi sa fim sanatosi. Politicienii (mai ales aia fara expunere publica prea mare) l-au facut demult. Au fost in prima linie (ma rog, aia care cred in COVID, nu ma refer la AUR, sau alte specimene d-astea). Pe tv apar ca-si fac vaccinul abia acum, doar astia mai importanti, dar cred ca si astia si l-au facut din prima zi. Informatii din sursa sigura.

        (Citează)

  3. Pe platforma https://vaccinare-covid.gov.ro inca nu e posibila programarea pentru etapa II

      (Citează)

  4. Coordonatorul Comitetului Naţional pentru Planificarea Vaccinării Covid-19 în România, Valeriu Gheorghiţă, a spus că programările persoanelor care au peste 65 de ani și ale celor cu boli cronice se pot face individual, prin medicii de familie, prin serviciile de call center, prin direcțiile de asistență socială și prin aparținători.

    De aici rezulta ca avem site degeaba sau a fost facut doar pentru doctori

      (Citează)

    • Individual e cuvantul cheie in declaratia aia. Presupun (sper) ca a omis sa spuna ca individual inseamna online, dar nu vad cum altfel ai putea sa te programezi singur (excluzand dusul in fata centrului de vaccinare cu 100 de lei in plic)

        (Citează)

    • După ora 15, a zis de atunci.

        (Citează)

  5. Ce brand are președintele

      (Citează)

    • Păcat ca nu-i prea folosește… adică in sensul ca puterile ca si presedinte ii sunt limitate. Sincer, am rămas plăcut impresionat de starea fizică a președintelui. Este cam peste toti cunoscuții mei de varsta apropiată. 💪

        (Citează)

    • Da, dar ar câștiga la proba de aruncat paltonul la distanță!

        (Citează)

  6. Silviu:
    Mă mândresc și eu cu ce pot. Principalul efect advers după ce faci vaccinul e că nu poți să te oprești să vorbești despre asta.

    Sa vezi cand donezi plasma covid de 2 ori…

      (Citează)

  7. 167K romani vaccinati in 2 saptamani “not great, not terrible”…

    @Radu, nu mai stiu daca a fost sau nu in trecut un sondaj pe tema vaccinarii. As fi curios cati dintre cititori s-ar vaccina si cati nu. Si, mai interesant, cei care aleg sa nu pe ce criteriu.

      (Citează)

  8. Andrei:
    167K romani vaccinati in 2 saptamani “not great, not terrible”…

    @Radu, nu mai stiu daca a fost sau nu in trecut un sondaj pe tema vaccinarii. As fi curios cati dintre cititori s-ar vaccina si cati nu. Si, mai interesant, cei care aleg sa nu pe ce criteriu.

    https://www.nwradu.ro/2020/04/daca-maine-ar-aparea-un-vaccin-l-ati-face/

      (Citează)

  9. Coco Moll: https://www.nwradu.ro/2020/04/daca-maine-ar-aparea-un-vaccin-l-ati-face/

    Mersi!
    Am raspuns, si shocker, 51% nu l-ar face. Ma intreb de ce, care sunt temerile / fricile / motivul(ele) pentru care nu v-ati face un astfel de vaccin. Nu judec pe nimeni, fiecare e liber sa faca ce vrea, dar as vrea sa inteleg.

      (Citează)

    • Era în aprilie acel sondaj, cu 200 de bolnavi pe zi probabil. De atunci s-au schimbat multe și am văzut mai bine amploarea pandemiei.

      La știri zice că 62% dintre români ar vrea să se vaccineze.

        (Citează)

  10. Catalinx:
    Asta suna a lauda :) . “Eu stiu pe cineva care chiar a facut vaccinul asta, am dat mana cu omul ala, ne cunoastem cat de cat”.

    Eu dacă aș fi fost acasă m-aș fi și culcat cu cineva vaccinat!

      (Citează)

  11. Merge mult mai usor si mai repede din Edge. Nu stiu ce legatura are, din Opera, Chrome, IE nu functiona deloc. Din Edge a mers din prima.

    ovidiu:
    Pe platforma https://vaccinare-covid.gov.ro inca nu e posibila programarea pentru etapa II

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus