un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Charlie Ottley a fost decorat de președinte

16 Jan 2021  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

19 comentarii

Președintele Iohannis i-a conferit lui Charlie Ottley Ordinul Meritul Cultural în grad de Ofițer, Categoria F-„Promovarea culturii”, zice un comunicat al președinției. Apoi, bănuiesc, președintele s-a reîntors la sala de forțe ca să mai bage niște triceps, după cum s-a văzut la vaccinare.

Ottley este un britanic care acum cred că s-a și mutat în România. Eu am auzit prima oară de el privind documentarul Flavours of Romania în care, timp de 9 episoade, vizitează toate regiunile României pe motocicletă și face un documentar foarte bun despre țara noastră. Cu bune și rele, cu mâncare bună și oameni primitori, dar și cu ruine și paragină acolo unde găsește asta, documentarul a ieșit foarte bine și mi se pare că prezintă obiectiv țara noastră și o face atrăgătoare.

Zice pe acolo că nu-i prima oară când vine în România, ci face asta de mulți ani. Acum doar a venit și cu echipa de filmare după el.

Îndrăznesc chiar să cred că un astfel de documentar face mai multe pentru promovarea României decât activitatea pe un an a ministerului turismului. Uitați-vă la el, nouă ne-a plăcut, și mișto gestul președintelui de a recunoaște contribuția omului la promovarea țării.

Am văzut acum câteva luni și un interviu la TVR despre cum Ottley și-a cumpărat o casă la țară, parcă undeva prin Ardeal. That guy really likes Romania.

    19 comentarii

  1. Și-a cumpărat o casa în Sirnea, lângă Bran, Jud. Brasov.

      (Citează)

  2. Era o vreme cand astfel de decoratii veneau si cu o renta sau pensie pe langa.

    Si avand in vedere ce infractori au fost decorati in trecut, nu cred ca se bucura ca este intr-o companie atat de selecta.

      (Citează)

  3. Mi se pare sau aia cu sala de forță a fost un ,,răutacism,,?

      (Citează)

    • Probabil hate ca Iohannis nu face turul burgerilor și a cofetăriilor. :)
      Daca avea burta nu era bine, daca e fit, iar nu e bine.

        (Citează)

    • Vai, ce urît, s-a luat de domnu’ președinte…
      E cumva interzis?… nici o glumă nu mai poate fi făcută?

        (Citează)

  4. Aici un interviu cu el https://youtu.be/OHOZ2QZR85M

      (Citează)

  5. Decoratiile alea nu valoreaza nici macar cat a costat materialul din care sunt facute.

      (Citează)

    • Ba voi realizați ca aia vin aici pentru sentimentul de a trai ca acum 100 ani da?
      Adică nu e o chestie de lauda, e trist.

        (Citează)

  6. boss, dar ce ai daca el presidente e fit?
    nu iti valideaza felul in care arati? tre sa fie ca majoritatea? grasuti cu burtica?
    si in poze se vede bicepsul, tricepsul e pe spate.

    oricum spre ca a fost un rautacism gratis, care nu isi avea aici nici un scop

      (Citează)

    • Radu nu merge la sala (ma rog sali in care se servesc burgeri si savarine), iar in loc de six pack are one big pack/keg :)) de aici invidia si lipsa de instruire privind categoriile de muschi…auzi sa bage niște triceps LOL

        (Citează)

    • Nu stiu ce sa zic, cand si-a pus oximetru ala intr-un post anterior, si i-am vazut pulsul la relax, mi-a fost frica ca nu termina de filmat videoul.

        (Citează)

  7. poate e robot (radu zic), el si ficusu suprem

    Boris:
    Nu stiu ce sa zic, cand si-a pus oximetru ala intr-un post anterior, si i-am vazut pulsul la relax, mi-a fost frica ca nu termina de filmat videoul.

      (Citează)

  8. Am avut plăcerea să-l cunosc pe Charlie Ottley ( in 2019), care era însoțit de un amic de al meu prin micul orășel în care viețuiesc. Avea nevoie să înregistreze câteva minute de audio pt documentarul „Wild Carpathia”, că aveau nevoie, urgent, cei de la montaj de o adăugare audio la video. L-am primit în studioul unde lucrez și l-am ajutat să facă înregistrarea. Au fost mai puțin de 5 minute. Omul s-a oferit să plătească pt inregistrare, dar evident că nu i-am luat banii, făcându-i cadou o probă de ospitalitatea românească. :)

    Charlie este un om foarte ok, fără figuri, extrem de simplu, dacă stai să te uiți la valoarea lui profesională.

      (Citează)

  9. “Apoi, bănuiesc, președintele s-a reîntors la sala de forțe ca să mai bage niște triceps, după cum s-a văzut la vaccinare.”

    That is just mean… Cred ca te roade invidia :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus