un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tombolă: dau un router mesh TP-Link Deco M4

14 Dec 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

859 comentarii

Update: Concursul s-a încheiat, random.org l-a ales pe VR câștigător. Mulțumesc tuturor pentru participare!

Cei de la TP-Link m-au întrebat dacă nu vreau să dau la o tombolă un router mesh tip Deco M4 și am zis da, bineînțeles. Așa că-l puteți câștiga mai jos, înscriindu-vă cu un comentariu ca să am din ce trage la sorți.

TP-Link Deco M4 este un sistem mesh cu capacitate totală AC1200, împărțită pe 867 Mbps pe 5 GHz și 300 Mbps pe 2,4 GHz, cu MU-MIMO și beamforming și restul tehnologiilor wireless actuale. Fiecare unitate are și două porturi LAN 10/100/1000 Mbps, oricare dintre ele putând funcționa ca port WAN.

Este unul dintre cele mai accesibile routere mesh pentru un apartament sau o casă. Dacă aveți varianta cu două unități, așezați-le echidistant în spațiul pe care-l aveți la dispoziție (de exemplu într-un apartament pe lungime ar trebui puse la o treime și la două treimi din acesta) și veți avea acoperire foarte bună peste tot.

Eu l-am testat acum fix doi ani și rezultatele au fost bune, văd că am obținut un 907 Mbps pe cablu și 560 Mbps pe wireless cu o singură conexiune.

Creșterea acoperirii wifi față de un singur router chiar și de același preț sau mai scump s-a simțit imediat. Deco M4 are și funcțiile uzuale de control parental și rețea guest și poate face backhaul prin cablu Ethernet, deși mă îndoiesc ca mulți vor trage întâi cabluri și apoi vor instala un sistem mesh.

Dacă vreți șansa de a-l câștiga la tombolă, lăsați un comentariu mai jos. Nu contează exact ce ziceți, dar aș prefera să-mi spuneți dacă aveți în casă mai multe dispozitive ce folosesc banda de 5 GHz sau cea de 2,4 GHz. Sau dacă aveți un router cu 802.11ac acum sau doar cu 802.11n. Am observat că mulți oameni folosesc protocoale foarte vechi și doar banda de 2,4 GHz, așa că gândiți asta ca pe un sondaj. Comentați cu o adresă de email validă ca să vă pot cere adresa pentru trimiterea lui Deco M4.

Dacă nu-l câștigați, costă sub 500 de lei la eMAG și PC Garage în varianta cu două unități.

    859 comentarii

  1. Partikip!

      (Citează)

  2. Chiar cautam un router nou, pentru ca cel standard de la Digi este foarte slab si nu scoate deloc viteza promisa pentru Fiberlink 1000.
    Faina intiaitiva! Multumim!

      (Citează)

    • Super router. Păcat ca nu are si ax.

        (Citează)

    • Am un router negru Tplink luat cu 350 lei acum 3 ani (era in gama scumpe la vremea lui), in afara de multele recomandari de pe Emag nu as putea sa-ti spun mare lucru despre el. Isi face treaba super bine in continuare, chiar daca avem 3 laptopuri, 3 smartphone si 2 smart tvs conectate aproape permanent.

      Singura problema din ultima luna e ca lucrand de acasa si in majoritatea timpului pe videoconferinte, Netflix se blocheaza si tind sa cred ca ar fi cazul sa-l schimb.

        (Citează)

    • Ar fi bine venit un router întrucât încă nu am apucat să-l schimb pe cel vechi de 5ani de la Digi

        (Citează)

    • De vreo luna am achiziționat un tp-link archer c80 și pot spune ca sunt foarte mulțumit.Pe cablu duce pana pe la 960 iar pe wifi 5ghz sta cam la 300.Se simte diferența fata de vechiul router care era tot tp-link.

        (Citează)

    • Vrau sa fac upgarde de la un router tenda la tp- link

        (Citează)

    • Particip

        (Citează)

    • Doar ce am cumparat un astfel de mesh zilele trecute si ma gandeam ca as inlocui si extenderul de la tara tot cu un mesh.

        (Citează)

    • LUCHIAN MARIA

      19/12/2020 la 8:34 AM

      Buna dimineata,am un router vechi,antic si de demult,rămas de cand erau copii acasa,eu sa vreau sa cumpăr altul nu stiu cum si ce așa că nu mi ar strica sa castig unul ,cadou asa ca fe ziua mea,mult succes tuturor

        (Citează)

    • Mocanu Mărioara

      20/12/2020 la 1:08 PM

      Particip

        (Citează)

    • As dori unu router pentru ca nu am și miar fi de folos

        (Citează)

  3. Am router tp link si sunt foarte multumit, sunt stabile – le pui si merg! Un mesh cred ca merge brici :D

      (Citează)

    • Eu am de la Nextgen un router și locuind la casa, în curte nu am semnal suficient pentru ca este amplasat în mijlocul locuinței. Cu siguranță m-ar ajuta un sistem mesh!

        (Citează)

    • Salut,
      Folosesc deja Deco M5 cu 3 unități și chiar vroiam sa mai extind aria și spre curtea din spate. Spor la toată lumea!

        (Citează)

    • ghergut paul:
      Da,într-adevăr un sistem foarte bun de apartament .Am unul de la edimax,foarte vechi 2.4 G.,în rest baftă la toată lumea care participă.

        (Citează)

  4. Salut, dețin un Archer A6 ce are AC. Am dispozitive și pe 2.4 și pe 5ghz.

      (Citează)

  5. Router 802.11ac cu telefonul in banda de 5GHz

      (Citează)

  6. 4 dispozitive pe 5 GHz
    Router de 802.11 ac destul de vechi

      (Citează)

  7. am un sistem de tip AiMesh de la Asus (2 x AC68U). viteza e destul de buna tinand cont ca trece printr-o placa de beton ca sa ajunga la etaj insa din cate am citit, M4 ar avea viteze mai bune in mesh. A testat cineva?

      (Citează)

  8. Aici se discuta de wifi, tu unde nu scoti viteza de fb1000 pe utp sau pe wifi? Vitezele sunt doar pe utp.

    Novac Dan: u contează exact ce ziceți, dar aș prefera să-mi spuneți dacă aveți în casă mai multe dispozitive ce folosesc banda de 5 GHz sau cea de 2,4 GHz. Sau dacă aveți un router cu 802.11ac acum sau doar cu 802.11n. Am observat că mulți oameni folosesc protocoale foarte vechi și doar banda de 2,4 GHz, așa că gândiți asta ca pe un sondaj. Comentați cu o adresă de email validă ca să v

      (Citează)

  9. Detin un Dlink DIR-882 AC2600, dar ar fi interesat de testat si TP-Link Deco M4.

      (Citează)

  10. Folosesc un Asus (ac) momentan, dar semnalul in cealalta camera e practic 0.
    Pe 5Ghz doar telefoanele, restul dispozitivelor merg pe 2.4.

    Routerul TP-Link anterior (la vremea aia) nu suporta functia de VPN Server si am trecut pe Asus.

      (Citează)

  11. Am AX10 de la digi, scoate vreo 650 mbps pe 5GHz test viteza site digi, dar nu ai ce face cu ei. majoritatea deviceurile mele acum stiu si 5GHz.

    ce e misto la acest router e ca poti unii cele 2 retele sa ai una singura 2.4/5 – iar telefonul sta pe aia care are semnal mai bun.

      (Citează)

  12. Doua telefoane 5G si niciun premiu castigat vreodata in viata asta.

      (Citează)

  13. Archer C9 – folosesc 5 ghz pe tot ce pot dar cand ma departez de router destul de mult telefoanele le cam mut pe 2.4.

      (Citează)

    • Tulceanu Adina

      19/12/2020 la 10:31 AM

      Îmi doresc acest router întrucât încă nu am apucat să-l schimb pe cel vechi de 10 ani de la Digi care nu are o viteza foarte bună. Sper sa am noroc.

        (Citează)

  14. concursoman – partikip! :)

      (Citează)

    • Folosesc wifi(ac) doar pentru browsing pe telefon..in rest tot prin cablu. Am mai folosit pentru o perioada un sistem mesh..cel mai mare avantaj este stabilitatea prin faptul ca telefonul identifica o singura retea wifi astfel navigarea e fara intreruperi.

        (Citează)

    • Acum mi-am cumparat un Archer C7.

        (Citează)

  15. Momentan am routerul de la Digi unde stau 4 dispozitive conectate la reteaua de 5ghz. Cat de curand voi cumpara un range extender pentru dormitor sau cine stie, poate pun direct un sistem d-asta mesh.

      (Citează)

  16. Am un tp-link archer A6, îl țin pe ac. Folosesc 5GHz pentru telefoane, laptop și 2.4GHz pentru restul.

      (Citează)

    • Am un router Asus RT68U care stie sa dea wifi pe 2.4 si 5GHz. In cea mai indepartata camera folosesc un Wifi repeater de la Xiaomi. Majoritatea dispozitivelor din casa (purificator, umidificator, televizor, lampa) folosesc 2.4GHz pentru conexiune, iar laptopul si telefonul abuzeaza de 5GHz.
      Mi-ar placea sa pot extinde acoperirea 5GHz in casa

        (Citează)

  17. need it. am mai multe echipamente tplink in casa. multumit

      (Citează)

  18. Ar pica extrem de bine pentru ca tocmai doream sa investesc intr-o solutie de tip mesh din cauza problemelor de acoperire din apartament.
    Am cel putin 20-30 de obiecte conectate, de la prize, becuri, intrerupatoare, termostate si am avut mereu probleme cu deconectarile din cauza semnalului slab.

      (Citează)

  19. Am un ASUS RT-AC3200, folosesc 5ghz pe telefoane si tableta, tocmai m-am mutat la casa, asa ca nu ar strica mesh-ul ca nu am semnal bun peste tot

      (Citează)

  20. Boicu Alexandru

    14/12/2020 la 12:21 PM

    Ma mut în primăvara în casa noua. Chiar ma documentez ce sa cumpăr. Dacă îl primesc, e binevenit. Succes tuturor!

      (Citează)

  21. Nu stiu cat e de la echipament (Huawei EchoLife HG8245H de la RDS) si cat e de la aglomeratia de retele din bloc, dar laptop-ul aflat la 5-6 metri de router/gpon, cu un perete intre ele, obtinea viteze de sub 10 mb/s. Solutia ieftina a fost sa cumpar un range extender TP-Link si problema e aproape rezolvata.

      (Citează)

  22. Am si eu un D-link DIR-853 cu 802.11ac. Telefonul si laptoptul de munca stau conectate pe 5G

      (Citează)

    • Balogh Kinga Csilla

      19/12/2020 la 8:38 AM

      Particip, imi doresc si eu unul nou, performant, cel vechi ne cam da batai de cap…Poate vine Mosul cu un router nou!

        (Citează)

  23. in apartament am mai multe dispozitive ce folosesc banda 5 GHz

      (Citează)

  24. Archer C2. Nu tin 5GHz pornit, ca pentru viteze mai mari stau pe cablu :)

      (Citează)

  25. Catalin Botoiu

    14/12/2020 la 12:24 PM

    Ma inscriu si eu

      (Citează)

  26. Cred as avea si eu nevoie de un router mesh TP-Link Deco M4 cu acoperire completă pentru casă.

      (Citează)

  27. Chiar cautam ceva sa inlocuiesc vechiul AC-1200G+, luat in urma review-ului de la tine…. Bun, de altfel, dar imi trebuie acoperire mai mare…O chestie care mi-a scapat atunci: e destul de limitat hardware si nu s-a dezvoltat custom fw pentru el…

      (Citează)

  28. Router asus 2.4/5 pe care il tin pe 2.4 ca daca ii activez si banda de 5 se blocheaza cand se incalzeste (e vechi si la inceput nu facea asa). Si ce ma enerveaza la banda de 2.4 e ca interfereaza cu bluetooth-ul (pe care trebuie sa-l dezactivez la telefon daca vreau viteza). Mai am cateva device-uri ocazional pe wifi (pana in 10), restul pe cablu.

      (Citează)

  29. Detin un Archer C5, tot de la TP-Link, si am conectat la el mai multe device-uri, atat pe 5Ghz, cat si pe 2.4Ghz.

      (Citează)

  30. Eu am un Tenda AC9. Bine, al doilea, pentru ca primul a crapat si l-am schimbat in garantie. Ma nemultumeste pentru ca, locuind la casa, la etaj, in partea diametral opusa fata de locul unde este amplasat, telefoanele se muta pe reteaua de 2.4GHz si, semnalul fiind mai puternic, cand revin in zona de acoperire de 5GHz, trebuie sa mut device-urile manual pe reteaua de 5GHz.

      (Citează)

  31. Folosesc doar 5GHz ( 2 telefoane, 2 laptopuri, 1 tableta, 1 TV, 1 Xbox)

      (Citează)

  32. Am un D-Link mai vechi pe care as vrea sa-l inlocuiesc cu un router mai nou, pentru ca nu mai face fata la toate telefoanele, calculatoarele, televizoarele si device-urile smart din casa.

      (Citează)

    • Batranul TL-WR841N Tp-link duce 802.11n pe 2.4 Ghz perfect, de vreo 5 ani. Ar merge totusi un upgrade….

        (Citează)

    • Am trecut la abonamentul gigabit de curând și încă nu am cumpărat un nou router așa ca ar prinde bine..

        (Citează)

  33. Liviu Alexandru

    14/12/2020 la 12:28 PM

    La recomandarea ta, in timpul carantei, am achizitionat un D-LINK COVR-2202, pe care l-am instalat la casa parintilor de la tara, foarte multumit de el si de perfontantele obtinute.
    Acum, ca m-am mutat inapoi la oras, nu as zice nu la un sistem mesh, mai ales ca de 45 de zile astept dupa RDS sa vina sa imi instaleze fibra, poate cu putin noroc o sa am si un sistem mesh si fibra :D

    Hai noroc!

      (Citează)

  34. am si device-uri care merg doar pe 2.4Ghz(ex: aer conditionat, becuri smart, alte device-uri smart), dar si TV/laptop-uri care merg pe 5Ghz.

    Ar prinde bine un sistem mesh, chiar ma gandeam sa-mi iau unul, dar am luat in schimb un tplink C80.

    Sistemele Mesh suna bine pe hartie, dar as fi curios sa le testez in setup meu.

    Daca nu castig, poate cu alta ocazie, urmatorul router poate va fi un sistem mesh.

      (Citează)

  35. Am un router TPlink Archer C2 care stie de 5 Ghz dar nu are range mare pe aceasta frecventa, in a doua camera deja nu mai are decat o liniuta de semnal. Daca stau cu laptopul in birou, langa router, folosesc banda de 5 Ghz. Daca ma duc in sufragerie trec pe 2,4 ca am semnal mai puternic.

      (Citează)

  36. Am 6 dispozitive care folosesc 5Ghz din care 1 e 100% wired si, de cand cu pandemia, 4-5 conexiuni constante zilnic (2 smartphone, 3 laptop si 1 TV).

    In ultimele zile am avut download 300gb si upload 27gb.

      (Citează)

  37. Eu am tot de la TP-Link un Archer C2, luat acum 1 an, pus în living. Când l-am luat speram să fie suficient pentru un apartament de 70 mp, cu Fiberlink 500, dar văd că în dormitoare semnalul e cam slab, mai ales pe Netflix, deși am doar 2 pereți între camere. Sunt curios dacă un sistem mesh m-ar ajuta, că nu aș da bani pe el doar ca să am același semnal.

      (Citează)

  38. Trei cursanti online. Toti de dimineata. Trei camere diferite. Ar prinde bine un upgrade tip mesh.

      (Citează)

  39. Am device-uri mai vechi care merg pe 2.4GHz si care suporta 5 GHz. Problema este distanta, asa ca un mesh ar merge bine.

      (Citează)

  40. Salutare , am un router ce merge doar pe 2.4 ghz , particip cu placere la tombola !
    o zi placuta !

      (Citează)

  41. Eu am un Asus RT-58U de vreo 3 ani, foarte multumit pana acum, inca mai primeste update-uri si e stabil.

      (Citează)

  42. am doua switchuri tp-link cu poe pentru camere supraveghere, un router AX10, si 3 dispozitive powerline, o priza wifi

    hai cu un mesh!

      (Citează)

  43. Am un router TPlink care are si 5GHz de vreo 4 ani. Ar fi o idee sa il inlocuiesc inainte sa pice. Am un laptop si un adaptor wifi la unitatea PC care stiu si ele 5GHz, ca am scapat de fire prin casa.

      (Citează)

  44. Iuliana Buliga

    14/12/2020 la 12:38 PM

    Tplink841. Când copii au simultan sesiuni de Zoom nu mai poți trimite un email text de pe alt device.

      (Citează)

  45. Am un Deco E4, dar foarte lent fata de M4, asa ca ma inscriu si eu la tombola.

      (Citează)

  46. Busuioc Cristinel

    14/12/2020 la 12:39 PM

    Salut, detin un TP-link pe 2,5 Ghz model mai vechi si ma gandesc serios sa fac un upgrade…

      (Citează)

  47. Ar fi excelent pentru că de când cu școala online routerul sughiță grav. S-au înmulțit dispozitivele care se conectează la router.

      (Citează)

  48. Salut,

    Am un router care merge doar pe banda de 2.4.
    Mi-ar prinde bine unul cu tehnologie si viteza mai mare.

      (Citează)

  49. Acum sunt legat de un router ZTE H298A (e dat de furnizor si nu pot sa il inlocuiesc, am incercat si cu schimbarea adresei MAC) care e 802.11ac si dual band. Ca sa am semnal mai bun pe 5GHz am luat si un extender destul de bun TP-Link RE450 care e de asemenea dual-band.

    Lucram doua persoane de acasa si merge destul de bine.

      (Citează)

  50. ar fi bun pt ca in anumite parti din casa reteaua de 5 GHZ nu merge atat de bine, e cam departe de router si atunci o folosesc cea de 2.4. Dar in general incerc sa tin totul de 5 GHZ.

      (Citează)

  51. Salut, folosesc un Asus 1200plus ac dar nu sunt mulțumit de acoperire.

      (Citează)

  52. Salut,

    Am doar un router cu banda 2.4.
    Mi-ar prinde bine un upgrade de viteza si o tehnologie mai noua.

      (Citează)

  53. Este comica situatia, la articole fara politica ai pana in 10 comentatori, iar la astea cu tombala ai sute. Ar trebui sa aiba prioritate cei care comenteaza des si nu cuncursomanii.

      (Citează)

    • Dacă nu comentează nu înseamnă că nu citesc. Privește cifrele de trafic ale acestui blog și apoi uită-te la numărul de comentarii! Exact.
      Nici tu nu ești comentator de top (eu sunt cititor vechi, dar nu comentez de fiecare dată doar ca să semnalizez), asta nu te face mai puțin cititor al acestui website.

        (Citează)

  54. Dețin mai multe TP-Link, mulțumit până acum.
    Archer MR200 v1, TL-WPA8631P kit.
    Aștept să scadă prețul la X80-5G și 5G-ul in zonă :)

      (Citează)

  55. Cristian Alexandru

    14/12/2020 la 12:43 PM

    Un singur telefon am care sta pe 2.4 Ghz, un honor 5x care e folosit pt autentificare 2FA la serviciu.
    In rest incerc stau pe 5 Ghz cu toate device-urile.

    Dețin un AX10 cumpărat și sunt mulțumit de viteze și acoperire pt o casa cu etaj.

      (Citează)

  56. Folosesc routerul generic de la Telekom.

      (Citează)

  57. Am un AX acum, dar casa de la sat e lunga si as vrea sa am net si in gradina :)

      (Citează)

  58. Am instalat la cineva un Deco M5, super ok, 3 bucati acopera P+E fara probleme.

      (Citează)

  59. Ma inscriu la tombola.

    Am deja un router cu banda de 2.4 si 5, dar nu sunt foarte atent ce device loghez pe ce banda.

      (Citează)

  60. Momentan folosesc un Asus ac 1200plus, dar nu sunt mulțumit de acoperire.

      (Citează)

  61. router cu 802.11ac si o gramada de dispozitive pe 2.4 GHz dar si cateva pe 5 GHz.
    Ar fi chiar util un upgrade :)

      (Citează)

  62. pentru o mai buna acoperire folosesc un asus + power lan de la tp.link. De multe ori. Nu am testat pana acu systemul MESH, dar, din ce am citit, pare sa mearga ok

      (Citează)

    • Am un router de la digi ca multi altii, cand merge bine cand nu prea are acoperire grozava, poate e prea gros betonul din pereti

        (Citează)

  63. Am un TP link din 2010

      (Citează)

  64. Eu am doua routere: unul in sufragerie si unul pus in dormitor. Ambele sunt 5Ghz si merg binisor dar m-ar ajuta un sistem Mesh pentru a nu mai face switch intre cele doua retele wifi.

      (Citează)

  65. Ar fii de vis pentru ai mei care au un Archer C2 intr-o casa de 130 mp si routerul e pus intr-un colt al casei sa bata pana la poarta si in partea cealalta a casei si in curte abia e semnal!

      (Citează)

  66. Am un TP-Link Archer C5 versiunea 2018, nu sînt deloc mulțumit de el, nici acoperire nici stabilitate. Folosesc 5GHz doar pe telefonul meu, restul de device-uri prin casa stau pe 2.4 fiindca 5G nu bate prea bine în celelalte camere…

      (Citează)

  67. Detin un Archer C6 cu multe dispozitive conectate si pe 2.4 si pe 5ghz.

      (Citează)

  68. Am un Tenda, dual, iar acum cu scoala online, sotia si eu in telemunca, se cam arata cat poate routerul ce-i drept pe o conexiune de 300 mbps.

      (Citează)

  69. Ar fi bun pentru la ţară, la socri.
    Acasă folosesc un Asus N56U pe care-l folosesc pe ambele benzi. Majoritatea device-urilor sunt conectate la banda de 5 GHz.

      (Citează)

  70. Detin un router ASUS 802.11 a/b/g/n/ac care isi face treaba foarte bine iar cand esti in apropiera sa, comuta automat dispozitivele compatibile pe banda de 5 GHz. Cred ca aproape toate device-urile din casa stiu aceasta frecventa, deci nu se pune problema de capabilitate.
    Problema cea mai mare o reprezinta acoperirea, mai ales cand vine vorba de o casa cu etaj. Acolo chiar si banda de 2.4 GHz face un efort pentru a acoperi unele zone. Automat un range extender sau un astfel de sistem Wi-Fi tip Mesh reprezinta o solutie fiabila (asta daca nu vrei sa investesti in echipamente serioase de retelistica precum AP si altele).

      (Citează)

  71. Salut,

    Eu am acasă un Mikrotik RB760. Are ceva ani și functionează perfect.

      (Citează)

  72. Salut,

    Vreau eu, ca vechiul TP-Link TL-WR841N incepe sa dea semne ca nu prea mai duce toate device-urile: 2 Laptopuri, 1 Chromecast, 1 Xbox, 2 Telefoane, 1 Google Home, 1 Raspberry Pi, 2 Becuri Smart + Telecomanda Smart.

    Mersi

      (Citează)

  73. Archer C9. Se tine bine desi are vreo cativa ani. In bloc sunt singurul pe 5GHz. duce prin tot apartamentul insa la un moment dat peretii de beton se impun in fata retelei rapide. Noroc cu 2.4 ca ma scoate la liman. Initial am vrut sa pun DDWRT pe el insa pana acum sunt multumit de felul in care functioneaza cu firmware-ul original. vedem si in viitorul apropiat.

      (Citează)

  74. Am un Tp-Link AC2300 proaspat luat de BF, la care se leaga in banda de 5 GHz 2 telefoane, un Google Nest mini si un TV Samsung

      (Citează)

  75. Folosesc un TP-LINK ARCHER C9 pe 2.4 și pe 5Gh.

      (Citează)

    • Și eu folosesc routerul de la Digi + un extender de la TP Link. Caut de ceva timp să-mi iau un sistem mesh iar pe lista era chiar ăsta.

        (Citează)

  76. Detin un Tenda AC 1200 folosit in ambele benzi de 5 si 2,4 Ghz
    Cred ca o sa trec la un mesh de 2 sau 3 unitati pentru o acoperire completa

      (Citează)

  77. Acum am un archer c6 care are si 2.4 si 5GHz

      (Citează)

  78. Chiar azi ma uitam dupa o solutie pentru o casa de 100 mp… Poate o sa fiu norocos.

      (Citează)

  79. Salut! Am un router TP-LINK Archer C2 dual band și dispozitive atât pe 2,4 GHz cât și 5 GHz.

      (Citează)

  80. Am 4 routere care acopera 200mp. Cel mai nou e un archer c6 iar cel mai vechi e celebrul wrt54gl (cu dd-wrt). Poate ar fi mai comod cu un mesh.

      (Citează)

  81. Folosesc si eu tot un router tplink dar clasa n, inca merge dat cum apar tot mai multe dispozitive in casa incepe sa scârțâie

      (Citează)

  82. am un Archer C2 cu wifi extender de la xiaomi ca n ultima camera nu era semnal.
    majoritatea dispozitivelor stiu 5GHZ, dar stau pe 2.4 pt ca acoperirea pe 5 nu este asa buna si doar cele din camera cu routerul prind

      (Citează)

  83. Archer C6. Device-urile sunt jumatate 2.4Ghz si jumatate 5Ghz (N si AC).

      (Citează)

  84. Salut.
    Am un Asus RT-ACT55U in apartament, care isi face treaba f bine. Mai am pe banda de 2.4 Ghz doar 2 dispozitive, un laptop mai vechi si aerul conditionat. Pe banda de 5ghz unde sunt singurel in zona, am 3 telefoane, 3 laptop, 1 tableta si TV. Deci banda de 5GHz rulz.
    Routerul mesh l-as instala la tara pentru a da net pe o suprafata mai mare, unde chiar am incercat sa imperechez doua routere normale. Din pacate unul fiind very low cost si neavand WDS bridging, n-am reusit mare lucru.

      (Citează)

  85. Folosesc momentan un d-link dir-869 dar nu sunt deloc multumit de el, cu toate ca i-am facut update la firmware si modificat configurarile, cade semnalul foarte des, uneori nu se conecteaza, alteori trebui dat un restart pentru ca nu mai merge netul, etc… Incerc in perioada urmatoare sa gasesc alt router care sa-si faca treaba cum trebuie deoarece am aproximativ 5 dispozitive care folosesc banda de 5Ghz (laptop, telefon, tableta si doua console (xbox si ps))

      (Citează)

  86. Gabriel Baciu

    14/12/2020 la 1:05 PM

    5 GHz pe toate dispozitivele: 3 laptopuri și un desktop. Habar nu știu ce standard folosesc.

      (Citează)

  87. Am un Archer C20 care isi face treaba destul de OK…cu semnalul mai prost :(

      (Citează)

  88. Din 2012 pana anul trecut am avut un TP-Link 802.11g, iar de anul trecut a venit RDS si mi-a pus fibra si o conserva alba ZTE 802.11ac.

    Acum, de la un laptop si doua telefoane, din cauza de WFH si scoala online, avem acasa 3 laptopuri, 4 telefoane, un Roborock, o boxa Google Nest mini plus Netflix si Youtube, Spotify la greu.

    Mai trebuie sa soseasca o gramada de sonoff-uri sa le bag pe la toate intrerupatoarele si prizele.

    Trebuie sa-mi iau un router decent, dar tot aman ca mi-e sila sa sun la RDS sa-mi dezactiveze si sa activeze ceva in conserva.

      (Citează)

  89. Eu am un router TP Link Ac 1200 – Archer 6. In banda de 5GHZ merge telefonul, iar pe 2.4 GHz este chromecast-ul și desktop-ul.

    Am avut un TP Link (nu mai stiu modelul) pe care l-am folosit 9 ani fără întrerupere. Nu s-a stricat. L-am schimbat doar că să pun unul mai nou.

      (Citează)

  90. Salut, momentan folosesc un Asus ac 1200 dar nu sunt mulțumit de acoperire

      (Citează)

  91. Am un router 802.11ac Archer C2 dar nu am folosit banda 5 GHz pentru ca TV-ul este conectat prin cablu de rețea direct la router.

      (Citează)

  92. ceva huawei de la digi. nu am semnal in toate camerele :facepalm

      (Citează)

  93. Am momentan un Dlink 850 destul de ok dar gafaie la multe deviceuri deja
    ar prinde bine cred

      (Citează)

  94. Ma inscriu si eu. Folosesc un Archer C9, excelent de altfel, doar ca la mine bate in casa dar nu mai ajunge semnal si in curte. Un mesh mi-ar fi ideal. Folosesc in proportie de peste 90% banda de 2,4.

      (Citează)

  95. as renunta la 2.4 GHz dar mai toate cheap smart home devices nu merg pe 5 GHz.
    mi-ar prinde bine un mesh sa am acoperire in tot apartamentul, inclusiv pe terasa.

    sunt fanul tau nr 1, te citesc de cativa ani, merit macar atat! :))

      (Citează)

  96. Folosesc un router Ubiquiti AmpliFi HD (nu am cumparat si antenele mesh) pentru ca in acest moment acest router imi duce atat 2.4 cat si 5GHz tot apartamentul de 76mp. Am aproximativ 20 de dispozitive conectate pe router, din pacate majoritatea sunt pe 2.4GHz pentru ca nu suporta 5GHz (camere video, aer conditionat, purificator, roborock, masina de spalat LG, Netatmo, Xiaomi hub, tv samsung mai vechi – cele noi merg pe 5GHz, MacBook, AppleTV, iPhone, iPad, PS4, Note 9 Pro)

      (Citează)

  97. Salut,

    Am luat acum vreo 3 saptamani un DECO M4 si e super tare, intentionez sa extind cu inca unul, in alceasi mesh.

      (Citează)

  98. Am un apartament in forma de L, neputand sa-l acopar doar cu 1 unitate. Cel standard de la RDS nu tinea la torente si se reseta des;

    Am inceput exclusiv pe 2.4GHz (noise mare, din cauza vecinilor) si am trecut si pe pe 5GHz (sunt cam singur, am telefoane/laptopuri ce stiu de 5GHz, deci am latenta mica)

    Configuratia actuala este:
    -1* Archer C9 – main router, aproape la mijlocul laturii scurte din L (configuratia apartament)
    -2*Archer C20 – situate la extremele laturii lungi din L (configuratia apartament); conectate cu cabluri fiecare de C9 care genereaza retele locale atat pe 2.4/5GHz, scopul fiind sa am acoperire maxima pe 5GHz, fiind in mod AP; locatiile unde aveam cabluri ethernet trase fara a fi vizibile, erau fixe si am ales astfel sa adauga alte 2 dispozitive; doar cu 1 dispozitiv nu aveam 5Ghz peste tot.

    Toate wiFi-urile au acelasi SSID, canale diferite, canale alese cat sa nu existe interferente ; Constat ca roaming-ul intre diferitele antene functioneaza la aplicatiile standard (browsing/chat) dar la un apel voce/video exista deconectare de 3-5 secunde care e din ce in ce mai suparatoare. Am momente cand scot wifi-ul si merg direct pe 4G la astfel de apeluri cand ma plimb prin casa.

    Am prioritizat alte investitii decat Mesh, poate norocul imi surade aici.

      (Citează)

  99. Ciao. Folosesc un dlink 2600 ca principal pe parter si un archer c2 750 pe etaj.folosesc ambele benzi. Am vreo 20 dispozitive conectate

      (Citează)

  100. Produsele sunt minunate, insa la partea de service.. as evita achizitia prin Altex.
    am luat prin linkul afiliat https://www.nwradu.ro/2020/04/review-d-link-covr-2202-sistem-mesh-performant/ .. si ma chinui sa rezolv o problema aparuta la transformatorul de alimentare al unui satelit

      (Citează)

  101. Majoritatea dispozitivelor pe care le am functioneaza pe 2.4 Ghz, doar telefonul e pe 5.
    Router clasic de la RDS, nimic special, asa ca ar merge un mesh pentru semnal mai uniform.

      (Citează)

    • Folosesc routerul de la RDS, dar probabil a inceput sa oboseasca, altfel nu-mi explic cum nu mai reuseste sa arunce internet la 6-7m distanta in dormitor. Pana si PS4 se plange de citeza uneori, cand joc Fonite.
      Visam la unul dar pe o perioada mai lunga…

        (Citează)

  102. Mă interesează să adaug aceste routere rețelei actuale. Acum folosesc și 2.4 și 5 cu un router tot tplink

      (Citează)

  103. TP Link cu 2,4 si 5Ghz pentru acasa.

      (Citează)

  104. Dacă îl câștig îl donez lui @cosminnn , știu cum e cu acoperirea la sat! 😁

      (Citează)

  105. 802.11n deoarece folosesc routerul de la ISP.

      (Citează)

  106. Salut,

    Am un router Asus RT-N18U de vreo 6 ani si inca se descurca mai mult decat decent. Nu are decat banda de 2.4 Ghz dar eu am 3 desktopuri care stau pe cablu, un laptop mai noi si telefoanele care stau pe Wi-Fi, cele din urma fiind capabile de 5Ghz insa momentan nu am avut nevoie.

    Ma gandesc la un upgrade in viitor. Un Asus mai performant gen Asus Rapture Gaming Router WiFi-6 AX6100 TB-Mesh

      (Citează)

  107. Daca castig il donez lui @Cosminnn , stiu cum e cu acoperirea la tara :-)

      (Citează)

  108. Am vrut sa iau setul acesta imediat dupa BF pt ca a fost la 250-300 RON, dar nu am mai apucat. Apoi si-a revenit la pretul de acum, unde mai degraba merita varianta cu 3 device-uri.
    Momentan am trecut pe un Archer AX10 (ac si pe viitor cand apar adaptoare wireless decente trec si pe Wifi6) si vechiul router pe post de repeater si functioneaza chiar decent, dar as prefera o solutie fara alte batai de cap.

      (Citează)

  109. I’m in. Cele mai multe telefoane de la mine din casa stau pe 2.4 ghz

      (Citează)

  110. salut, router doar 2.4 ruleaza

      (Citează)

  111. Ionete14/12/2020 la 1:24 PM
    Folosesc routerul de la RDS, dar probabil a inceput sa oboseasca, altfel nu-mi explic cum nu mai reuseste sa arunce internet la 6-7m distanta in dormitor. Pana si PS4 se plange de citeza uneori, cand joc Fonite.
    Visam la unul dar pe o perioada mai lunga…

      (Citează)

  112. Salut,

    Multe echipamente pe 5GHz: Xbox, Xiaomi Mi Box, telefoane, laptopuri

    Câteva si pe 2.4GHz: televizor, tableta

      (Citează)

  113. I’m in.
    Am un router Xiaomi cu banda 802.11n care e folosita numai de telefoane, ca alea sunt mai noi. Un laptop nou e si ala pe cale de sosire.

      (Citează)

  114. Sunt in cautarea unui router (sau mesh) de ceva vreme. Toate sufera de aceeasi problema. In timp, viteza si stabilitate wireless-ului scade…

    Sunt curios daca un mesh este mai viabil.

      (Citează)

  115. Router de la UPC cu 802.11a/n/ac mixed, diverse dispozitive pe 2.4 si pe 5.

      (Citează)

  116. Pe routerul actual am aproximativ 15 clienti wireless: 6 pe 5Ghz :telefoane, tablete, ps5, restul pe 2.4Ghz: camere de supraveghere, prize inteligente, smart gateway, imprimanta, chromecast, pe 2.4Ghz. Toate sunt deservite de un Archer C5 montat la intrarea in apartament.

      (Citează)

  117. Din pacate momentan toate stau pe 2.4ghz ca na, asta-i routerul dar mi-as dori ca doar laptopurile sa stea pe 2.4ghz (ca na, atata poate placa lor) iar in rest 5ghz

      (Citează)

  118. am un tenda AC 1200 folosesc pe 5 GHz Televizoarele camerele video si aspiratorul.

      (Citează)

  119. Folosesc un router tplink archer c6 si am nevoie de un sistem mesh pt ca nu acopera peste tot. Am 4 dispozitive ( tv si ps ) care folosesc banda de 5Ghz , toate telefoanele si pe 2g o imprimanta, aerul conditionat si termostatul de la centrala.

    Mi-ar prinde bine acest sistem mesh.

      (Citează)

  120. Am un router Tenda AC15, dar cum mă mut la casă, mi-ar prinde bine un router mesh.

      (Citează)

  121. TP-Link Archer C2 v1. Deci da, 5g in garsoniera in care stau acum. Mesh-ul ar fi pentru cand ma decid sa apas tragaciul pt un apartament mai mare :-D

      (Citează)

  122. Okochea:
    Este comica situatia, la articole fara politica ai pana in 10 comentatori, iar la astea cu tombala ai sute. Ar trebui sa aiba prioritate cei care comenteaza des si nu cuncursomanii.

    Nu mi se pare chiar comica. Lumea intra pe blog ca sa citeasca, mai putini ca sa comenteze. Imi imaginez ca (aproape) toti cei care participa la concurs aici sunt cititori mai mult sau mai putini fideli, altfel cam greu aflau ca e concurs.
    Daca Radu vrea sa prioritizeze pe cei care si comenteaza, e privilegiul lui, dupa cum face bricoleurul sef. Pana atunci, e free for all :)

      (Citează)

  123. Mihail Tanasa

    14/12/2020 la 1:38 PM

    Salut.
    Am multe dispozitive de conectat și pe 2.4 sau 5 GHz. Mi-ar fi foarte util

      (Citează)

  124. Am un router Huawei, de la Digi, dar de când cu școala și munca de acasă, devine tot mai necesar un router mai bun sau un sistem mesh.

      (Citează)

  125. Ban Lucian-Florian

    14/12/2020 la 1:39 PM

    La mine mesh Deco E4 nu acoperă toată casa, probabil din cauza betoanelor și locațiilor prevazute, plus că viteza e limitată. Încă un set Deco M4 cred că va rezolva satisfăcător ambele situații.

      (Citează)

  126. Am un AX10, luat prin August cu 360 de lei. inainte aveam un tolink mai vechi, doar pe 2.4 si doar N, care nu mai facea fata, nici la trafic nici la numarul de device-uri conectate
    merge ok, dar nu bate semnalul foarte bine. Inainte aveam un router doar pe banda de 2.4, dar si atunci aveam nevoie de un extender (il mai am si acum, dar doar pe banda N)

      (Citează)

  127. Am un router de la tp link dar am semnal la un sfert în alta camera, cred ca cu acest mesh s-ar rezolva problema.

      (Citează)

  128. Salut. Am de 6-7 ani un router DIR-865L ce are atat 2,4 cat si 5 ghz. Tinand cont de vechimea lui, eu spun ca inca se tine bine. Sistemul oferit la tombola, ar fi exact ce are nevoie fratele meu pt casa de la tara.

      (Citează)

  129. Salut. Chiar zilele astea ma gandeam cum sa fac sa cresc acoperirea in casa. Am un apt de 90mp in forma de L și router-ul e la intrarea in el, pe latura scurta. Nu bate deloc bine….după colț. Mi-ar fi de mare ajutor.

      (Citează)

  130. Radu Ciprian Viorel

    14/12/2020 la 1:42 PM

    Salutare. Ma bag și eu. Zte pe 2.4ghz dar cam slăbuț. Acum încerc sa cresc viteza.
    Sa fie cu noroc.

      (Citează)

  131. AlexandruRitm

    14/12/2020 la 1:43 PM

    Salut Radu,

    Tocmai ce m-am mutat la un nou apartament si observ ca semnalul de la router nu mai trece prin toti peretii ( in dormitor nu mai wifi – nu ca ar fi un lucru foarte rau, mai mult timp de citit ), folosesc inca 2,4ghz.

      (Citează)

  132. Eu am un mix de device-uri 2.4 si 5 GHz, totul intr-un apartament cu 2 camere.

      (Citează)

  133. Am un router linksys wrt3200acm functioneaza perfect, ar fi bun si unul de la tp-link

      (Citează)

  134. Am doar pentru 2,4 GHz.

      (Citează)

  135. Salut,

    Doar 2,4 si m-ar incanta sa fac upgrade la router.

      (Citează)

    • Am un router destul de vechi de la tp-link de 450 mbps, imi deconecteaza dispozitivele daca ma indepartez de camera unde este pozitionat. Mi-ar fi foarte util unul nou, in special acum cand se face scoala online.

        (Citează)

  136. Folosesc AiMesh de la Asus dar este destul de slabut. Zic sa testez si concurenta!

      (Citează)

  137. Salut, eu am un router archer c2600 luat acum 4 ani cred, citind review-urile de la tine. Este cel mai scump (atunci a fost spre 1000 de lei parca) si cel mai prost router pe care l-am avut.

    Cand l-am luat i-am pus ultimul firmware si zilnic pica lan-ul si isi revenea doar cu restart. Am sunat la ei la call center de 2-3 ori, ca ce dispozitive am in retea, ca sa dau ip-uri fixe la anumite device-uri bla, bla. Intr-un final am pus firmware-ul precedent si a inceput sa nu mai pice lan-ul. Cred ca a durat in jur de 1 an pana au pus un nou firmware care sa corecteze problema asta.

    Routerul are 4 antene, dar nu reuseste sa acopere decent o casa nu foarte mare. A fost nevoie sa folosesc in continuare si router-ul precedent, ceva asus relativ ieftin.

    Am abonament gigabit si cel putin 1 data pe luna trebuie sa-i dau restart ca ma trezesc ca nu mai trece conexiunea de 100mpbs. Am verificat toata infrastructura prin casa si el e singurul vinovat. Ruterul acela de la asus merge brici dupa mai bine de 10 ani.

    Il folosesc doar pe 2.4, ca pe 5 “bate” la 1m de el si e inutil.

      (Citează)

  138. Pentru extinderea acoperirii merita toti banii.

      (Citează)

  139. Am un TP link archer C6. Pe telefoane folosesc 2.4, pe laptop mai folosesc și 5.

      (Citează)

  140. Am un router Asus RT-N18U dar nu “bate” pana in ultimul dormitor. A trebuit sa iau un range extender Mercusys ieftin si bun. Am device-uri in ambele benzi.

      (Citează)

  141. Am mai multe pe 2.4 deoarece IoT stuff nu au 5Ghz.

      (Citează)

  142. Alex Sendroni

    14/12/2020 la 2:00 PM

    Cu mai multe telefoane care sunt capabile de 5 GHz in casa am folosit pana nu de mult un Archer C5 V4 (destul de bun la un preț avantajos de 200 de RON).
    Spun pana nu de mult pentru ca tocmai ce a decedat (aparent nu a supraviețuit la doua șocuri de tensiune).
    Si asa, facea cu greu fata la suprafata casei (am incercat sa il mut mai spre centru).

    Oricum pare interesant acest sistem mesh, mai ales ca este scalabil (cred ca se pot adauga mai multe AP-uri).

      (Citează)

  143. Am cu 2,4 GHz

      (Citează)

  144. Am cu banda 2,4 GHz.

      (Citează)

  145. Am un router de la NextGen si bate greu pana in ultima camera (adica mai ramane semnal de o liniuta, care se pierde si aia). Probabil din cauza de pereti de beton.
    500 lei e prea sa dau pentru un extender, asa ca m-as bucura sa il castig.

      (Citează)

  146. Router de la UPC cu 802.11a/n/ac mixed, diverse dispozitive pe 2.4 si pe 5

      (Citează)

  147. Am in casa un mesh Deco M5 cu 4 noduri, chiar acum 14 dispozitive conectate, 2 pe cablu si restul wi-fi, majoritatea la 5 Ghz.

    M-as bucura sa castig premiul pentru tata, care sta la casa si o duce rau cu semnalul in curte.

      (Citează)

  148. Am un tenda 802.11ac, stabil nimic de zis, dar parca nu e ce trebuie in materie de wifi cateodata.

      (Citează)

  149. Tot 2.4GHz folosesc si eu momentan. Din pacate, cu tot cu WFH, e nevoie de mai mult.

      (Citează)

  150. 2,4 Ghz, 11n

      (Citează)

  151. Daniela Bibina

    14/12/2020 la 2:08 PM

    Am un sistem mesh deco s4 la un apartament de 3 camere si sunt foarte multumita de el. Imi mai doresc unul pentru casa.

      (Citează)

  152. Salut, am o retea compusa din TP-Link Archer C2600 ca main router si un Archer C6 ca access point cu acelasi SSID si parola, cu legatura pe cablu, folosind ambele frecvente de 2.4 si 5 GHz, dispuse in parti opuse ale casei.
    Ca si dispozitive am: desktop, 3 laptopuri, 4 telefoane, 2 tablete, smart TV, 2 Arduino cu shield Wifi, Google Home mini, imprimanta Wifi.
    Acoperirea la etaj nu este chiar grozava, de ceva vreme cochetam cu ideea unui router mesh cu 2 sau 3 unitati.
    Cea mai mare problema este trecerea de pe o frecventa pe alta, care nu este controlata de router acum, ci de fiecare dispozitiv client in parte, binenteles fiecare avand parca alt algoritm. Cand am avut ambele frecvente pe acelasi SSID, unele dispozitive ramaneau agatate cu dintii de 5GHz chiar si cand eram prea de parte pentru a avea o conexiune buna, si nici nu puteam face eu ceva in mod manual. Asa ca acum am SSID-uri diferite pe cele 2 frecvente, si schimbarile automate sunt mai bune plus ca pot si eu interveni sa le schimb manual.
    Sper ca un sistem mesh va imbunatati acest aspect, seamless roaming.

      (Citează)

  153. Eu n-am nevoie, așa că poți să-mi dai skip la tragerea la sorți.

      (Citează)

  154. Acasa am un router Asus din lista recomandata de tine, AC58U, pe care il pot recomanda si eu oricui. E low-medium range, are acoperire buna, viteza buna pe cablu. (recomandare: nu asezati routerul la 90grade fata de un perete de beton, se duce in balarii semnalul wireless; asezati routerul sus la nivelul tavanului, pentru o acoperire optima).

    Am mai multe dispozitive pe 2.4GHz pentru ca, desi e mult mai interferata banda, am mult mai putine probleme cu semnalul wireless.
    De asemenea din motiv de device-uri mai vechi, gen prize smart sau Chromecast.

      (Citează)

  155. Am nevoie de un router mesh pentru a extinde acoperirea wireless in jumatatea de casa in care routerul actual asigura doar semnal de la foarte prost la deloc.

      (Citează)

  156. He he, ce de comentarii la concurs.
    Am un router mai vech, doar b/g/n, care isi face treaba. Si sper sa si-o mai faca inca niste ani.

      (Citează)

  157. Am mai multe dispozitive pe 2,4 GHz. As incerca un router nou.

      (Citează)

  158. Am un router Asus de 5 ani, ar merge unul nou mesh pentru o acoperire mai buna

      (Citează)

  159. TP-LINK Gigabit UE330 USB 3.0 Hub, o retea mesh din doua Archer C7 asezonata cu un Gigabit TL-SG105 … toate functionale. Intr-o cutie pe care s-a asezat praful de doua degete asteapta un Archer C4000 Tri-Band sa-l configurez, dar nu cred ca reusesc zilele astea pentru lucrez la o retea cu cablu coaxial de te juri ca este pe standard 10Mb … BNC

      (Citează)

  160. Am un Cisco Linksys WRT120N de vreo 8 anisori care isi face treaba bine… doar ca ii lipseste ac-ul. Si incepe sa se simta.

      (Citează)

  161. Momentan am un EXO AC1750 Wi Fi Router
    DIR‑869 dar din cauza cum e pozitionat apartamentul semnal 5ghz n am in toata casa.
    Telefoanele sunt pe 5ghz si tv ul.
    Chiar ma uitam la un system mesh si ma gandeam sa fac un upgrade.

      (Citează)

  162. Salutare,

    Am multe dispozitive conectate la router 3 telefoane, 3 televizoare, 2 laptopuri, masina de spalat, aspirator, plafoniera, aer conditionat insa e un router mai vechi asus rt n18, care face fata cu brio. Nu cred ca are 5 Ghz asa ca merge si in 2.4. Prin curte nu bate, am incercat sa pun un repeater tot asus si mai mult incurca. Voiam sa cumpar de black friday acest sistem mesh, era la evomag 240 lei insa nu imi dau seama daca ar acoperi mai bine casa +curtea decat o face routerul actual. Mercy!

      (Citează)

  163. Am un airport express. Foarte limitat airportul! O sa-mi cumpar tot TP-LINK, cea mai buna interfata pentru managementul porturile.

      (Citează)

  164. Am un TPLink Archer A6 ce are AC. Am dispozitive și pe 2.4 și pe 5ghz. L-am luat pt 5GHz la Chromecast

      (Citează)

  165. Am numai routerul Digi care e ce e…

      (Citează)

  166. Tp-link sunt cele mai bune routere

      (Citează)

  167. M-am uitat lung de BF după un M9. Anyway, partikip

      (Citează)

  168. am un tplink vechi de 10 ani

      (Citează)

  169. Am un Archer C7 – folosesc atat 5Ghz cat si 2.4

      (Citează)

  170. Am Archer C9 , dar cred ca o retea de unitati mesh ar acoperi mai usor 93mp . Daca nu ar fi suficient de bun , l-as da socrilor , parintilor . Sa fie primit in dar . Craciunul e aproape , pe langa celelalte cadouri e binevenit oricand .

      (Citează)

  171. Archer C9. Bun, dar nu atat de bun pe cat e de laudat in evaluari pe emag. Mi-acopera 5GHz cam peste tot, in afara de balcon, dar sunt ceva probleme pe wan. Nu stiu de ce.

      (Citează)

  172. Am un router in banda de 5ghz care se descurca destul de ok, dar pt ca ma voi muta va prinde foarte bn acest echipament de tip mash, voi avea semnal in tot apartamentul pe 5ghz.

      (Citează)

  173. Viorel Cristea

    14/12/2020 la 2:32 PM

    Am de la Digi decodor fibra optica in care se leaga routerul lor Huawei in care se leaga routerul meu gigabit, cu Fiberlink 1000, pe mobil nu ating 30Mb/s

      (Citează)

  174. La capitolul performanta sunt si alte modele peste acesta, dar designul e chiar ok si imi place.

      (Citează)

  175. Am un Archer C5 v4 luat la recomandarea ta, foarte multumit in mare parte mai putin ca nu bate peste tot, mai exact am un apartament destul de spatios ( 120 mp) iar de la sufragerie (unde este archerul) la bucatarie am trecere prin nu mai putin de 7 pereti iar asta face ca semnalul sa fie aproape inexistent in bucatarie.
    Da, ma tot uit la un mesh de la tp-link :)
    Am ramas fan acest brand de cand ai promovat la inceputuri serviciul TP-Link Kasa – dupa care am luat eu becurile si prizele prin casa :)

      (Citează)

  176. As fii bucuros sa “testez” un router de tip mesh

      (Citează)

    • De ce as dori sa îl testez?

      Dețin un Archer c3 la care sunt legate:
      – raspi 4 – non-stop pe fir
      – TV (YouTube, netflix) pe 5ghz
      – ps4 pe 5ghz
      – laptop ptr munca pe banda de 5ghz
      – desktop-ul pe fir
      – telefonul sta pe 4g tot timpul ptr ca semnalul pe wifi este mai slab în dormitor și nu vreau sa stau sa dau on-off tot timpul la wi-fi
      – un TV în dormitor, pentru care tre sa dau drumul la uși ca să vina semnalul (chiar dacă este doar un perete între TV și router)
      – telefonul și laptopul soției pe 2.4 GHz

        (Citează)

  177. Folosesc routerul de la DIGI si intr-un dormitor folosesc un WDR-3600 mai vechi cu care fac bridge la reteaua DIGI pentru a trimite pe fir la un PC fara WIFI
    Chiar ma gandeam sa incerc un repetor de la TP-Link, un mesh ar fi perfect

      (Citează)

  178. D-Link DIR-882

      (Citează)

  179. Razvan-Dorel CIOARGA

    14/12/2020 la 2:40 PM

    Am un router cu 802.11ac dar o multime de dispozitive pentru smart house (prize, becuri etc) care folosesc doar banda de 2.4 GHz (imediat trec si pe alta clasa de IP-uri, asa sunt de multe). Cu TP-Link asi trece utilizatorii “umani” pe el (telefoane, laptopuri, si altele) si asi lasa dispozitivele automate pe cel vechi (pt o separare mai buna).

      (Citează)

  180. Folosesc un Dlink DIR-615. Știu e vechi, își face treaba, dar cred că ar fi timpul pentru unul nou și poate un TP-Link Deco M4. Legat de dispozitive în casă am 2 telefoane ce folosesc banda de 5 GHz și 2 telefoane, un laptop si 2 televizoare ce folosesc banda de 2,4 GHz.

      (Citează)

  181. Am mai multe dispozitive atat pe 2.4 cat si pe 5Ghz

      (Citează)

  182. Mai multe dispozitive atat pe 2.4 cat si pe 5Ghz

      (Citează)

  183. Viorel Cornel

    14/12/2020 la 2:44 PM

    Momentan am un simpu TPLink 2.4GHz , 300Mbs capacitate. Planuiesc sa il schimb in curand :)

      (Citează)

  184. Partikip
    Am un dlink vechi pe care il tin wifi off si din el dau intr-un ap ubiquiti care scoate wifi-ul. ac.
    Tv pe 5ghz ca e aproape. Restul pe 2.4

      (Citează)

  185. Alin George Militaru

    14/12/2020 la 2:49 PM

    Eu am router de la RDS. Nu stiu detalii despre ce face si cum dar astazi am avut in casa 3 intalniri de tip zoom de pe 3 dispozitive diferite in acelasi timp si a functionat perfect.

      (Citează)

  186. Susanu Renato

    14/12/2020 la 2:49 PM

    Unde locuiesc momentan nu am semnal deloc de la routerul celor de la digi. Iar banda e 5 GHz o folosesc la laptop, desktop si telefoane.

      (Citează)

  187. Telefoanele si laptopurile pe 5GHz
    IoT pe 2.4GHz

      (Citează)

  188. Nu ar strica sa inlocuiesc un dir-615 folosit ca si AP cu acesta. Am aproximativ 15 dispozitive, majoritatea stiu si banda 5

      (Citează)

  189. Am router-ul standard Telekom si stau la casa, prin urmare sunt nevoit sa foloesesc banda de 2,4 GHz pentru a putea asigura o acoperire mai mare.

      (Citează)

  190. Router de kko so…..ma bag si eu 😀
    Merci

      (Citează)

  191. Eu am un D-LINK COVR-2202 si nu face fata extraordinar de bine nevoilor mele de smart home… Chiar m-ar ajuta acest TP-Link Deco M4. Imi incerc sansa aici :)

      (Citează)

  192. Oliver Ababei

    14/12/2020 la 2:54 PM

    Ar fi un bun cadou de Sarbatori! :)
    Multumesc!

      (Citează)

    • Am pe 5 GHz doua telefoane smart(Samsung Note5 si Samsung Note 8),doua leptopuri Dell 1545 la care am schimbat cardul de WiFi pe 5GHz si am pus un CPU X9100 si SSD,doua televizoare Smart Samsung,un sistem DVR de supraveghere cu 4 camere pe WiFi ac.Cind merg toate simultan receptorii de WiFi mai indepartati de ruterul TpLink AC 2130 au viteza de acces mai scazuta.

        (Citează)

    • Rafay Sigismund

      21/12/2020 la 11:59 AM

      Am unul extrem de vechi mi-as dori unul cu acoperire mai mare as avea mare nevoie de el

        (Citează)

  193. Am un Archer C7, mi-ar prinde bine o extensie pt celelalte camere. Multumesc.

      (Citează)

  194. Am avut un TP-LINK Gigabit Mesh Deco E4 Dual-Band 2 Pack care are 10/100 pe cele 2 porturi.
    Viteza de transfer era buna prin 2 pereti dar fiind, conectat la un calculator, viteza de internet prin porturile 10/100 era insuficienta.
    Acest model are principalul avantaj cele 2 porturi Gigabit.

      (Citează)

  195. In casă sunt deja mai multe dispozitive care folosec banda de 2,4 GHz si o marire a razei de putere ar fi binevenita. O zi buna si multa sanatate.

      (Citează)

  196. Am un desktop si un NAS pe cablu conectat la router. Apoi pe wi-fi vin asa: tel personal x 2 (eu+sotia), tel de serviciu, laptop de serviciu, laptop personal. Din astea doar un telefon apare conectat pe 5Ghz, in rest stau pe 2,4 GHz.
    Routerul e un Archer C80 pe care l-am setat cu smart connect, sa arate doar un SSID.
    Cam asa stau lucrurile la mine.

      (Citează)

  197. 5Ghz: 4 » 2.4: 2

    802.11n blocat din cauza driverelor.

      (Citează)

  198. Fuzz:
    Archer C9 – folosesc 5 ghz pe tot ce pot dar cand ma departez de router destul de mult telefoanele le cam mut pe 2.4.

    sunt curios care fuzz esti :))

      (Citează)

  199. Am router-ul standard digi si stau la casa, prin urmare sunt nevoit sa foloesesc banda de 2,4 GHz pentru a putea asigura o acoperire mai mare, chiar daca majoritatea dispozitivelor mele folosesc 5 ghz

      (Citează)

  200. Catalin Stroe

    14/12/2020 la 3:13 PM

    Salut, am un TP-LINK TL-WR1043ND-RO de cativa ani si un TP-Link Archer C6 de care ma folosesc cel mai mult, vitezele sunt foarte bune, insa folosesc si frecventa de 2.4 ghz pentru Alexa Echo Dot 2. In opinia mea produsele Tp-link sunt foarte bune si le recomand oricui doreste fiablitate si calitate.

      (Citează)

  201. Am un Archer C9 AC1900 si folosesc 5Ghz pt iPhone, PS4 si Smart TV Sony. 2,4 GHz pt laptop (care trece si pe fir la nevoie) si încă un telefon. Cum PS4 si TV-ul sunt in alta camera decât routerul, un mesh mi-ar prinde bine (mai ales ca e tot TP-Link)

      (Citează)

  202. Laurentiu Costin Dumitru

    14/12/2020 la 3:23 PM

    Am doua laptopuri, doua telefoane, doua televizoare și trei camere de supraveghere care folosesc banda de 5G, așa că mi-ar folosi un astfel de router.

      (Citează)

  203. ciugureanu giorgian

    14/12/2020 la 3:24 PM

    Buna ziua.Chiar mi-ați face un Crăciun cu totul deosebit, dacă aș fi extras la tombolă.Mi-ar prinde bine un sistem mesh la casă.

      (Citează)

  204. Salut. Am un archer c6 de mai bine de 3 ani. Vis a vis de ce routere au aparut in ultimii ani este destul de lent. Ca dispozitive, tot ce tine de streaming le tin pe 5ghz iar google home automation pe 2.4. Dispozitivele mobile le tin pe 2.4 pt ca e mai bun semnalul. Mi-ar fi placut sa le pot tine pe toate pe 5ghz, dar din pacate in dormitor trece semnalul prin 2 pereti si nu este posibil. Multumim!

      (Citează)

  205. Cosmin Nistor

    14/12/2020 la 3:26 PM

    Am un ASUS RT-AC55U de cativa ani, de care sunt foarte multumit. De curand l-am mutat undeva mai sus, pe o polita aproape de tavan, langa usa de la intrare, si apartamentul fiind de tip “vagon”, in ultimul dormitor am semnal foarte slab, asa ca chiar ma uitam dupa un sistem mesh.
    in principiu televizoarele, telefoanele si laptopurile stau pe 5Hz. Aerul conditionat, prizele smart, becurile smart, termostatul, din pacate stiu doar 2.4 Ghz, asa ca pe ele le-am lasat pe reteaua routerului de la Digi, pentru ca in cazul in care routerul meu o ia razna, sa pot ajunge in continuare la “smart house” :) .

      (Citează)

  206. L-as folosi pentru semnal mai bun pe balcon. Carantina ne-a obligat sa ne petrecem mai mult timp acolo, decat de obicei.

      (Citează)

    • Trica Oana Maria (Otilia)

      19/12/2020 la 12:58 PM

      Partucip!Din pacate nu am unul asa performant.Mi-as diri sa teztez unul de generatie noua.

        (Citează)

  207. Am un Mi Router, 4A mai exact.
    Sunt cam 6-7 dispozitive pe 2.4 Ghz, 1 wired, 3 dispozitive 5 GHz
    Ce e frustrant la routerul asta e ca l-am setat sa aiba un singur nume de retea, si sa faca el switch-ul intre 2.4 ghz si 5 ghz, se intampla asta dar cateodata e un delay intre.

      (Citează)

  208. Am deja un Deco M5 de peste un an de zile si sunt foarte multumit.
    Chiar doream sa il extind cu inca 1-2 unitati pentru a acoperi mai bine terasa si curtea.
    Dispozitivele conectate – cam 60% pe 2.4GHz, iar restul pe 5GHz.

      (Citează)

  209. Am un router Asus RT68U care stie sa dea wifi pe 2.4 si 5GHz. In cea mai indepartata camera folosesc un Wifi repeater de la Xiaomi. Majoritatea dispozitivelor din casa (purificator, umidificator, televizor, lampa) folosesc 2.4GHz pentru conexiune, iar laptopul si telefonul abuzeaza de 5GHz.
    Mi-ar placea sa pot extinde acoperirea 5GHz in casa

      (Citează)

  210. Am aceeasi conexiune de 5 ani si un upgrade pare solutia corecta in 2020.

      (Citează)

  211. Chirac Dumitrel

    14/12/2020 la 3:39 PM

    Am router mai vechi d-link și chiar mă uitam după un router mesaj. Acum aștept să îl câștig pe asta de la concurs!🤪

      (Citează)

  212. Chiar acum 5 zile am instalat un tip link ax 1500 wifi 6. Merge f. bine și pe 2,4 și pe 5. Mi-ar prinde f.bine la căsuța de la sat.

      (Citează)

  213. Chiar ma uit după un sist mesh. Tocmai ce m-am mutat la casă și Asus ul (rt 86) nu face față la acoperire.
    Ca dispozitive:
    2x smart TV pe 2.5Ghz
    1x chrome cast
    2x laptop pe Ghz
    3x tel pe 5Ghz
    6x sonoff pe 2.5Ghz
    1x ps4 cablu
    1x server cablu

      (Citează)

  214. Am un D-link principal si un repetor Tenda in pod pentru camere wireless de afara, dar din pacate niciunul nu stie 5Ghz.

      (Citează)

  215. Am un archer 2300, merge schimbat.

      (Citează)

  216. Robert Spiridonescu

    14/12/2020 la 3:49 PM

    Detin un Tenda AC10 de care sunt f multumit deoarece are acoperire mare . Prefer sa conectez dispozitivele pe 5GHZ

      (Citează)

  217. Am un Synology AC1900 care merge bine, dar de când a venit munca de acasă nu mai face față pentru întâlniri video simultane, mai ales la distanță de el, în camera cea mai îndepărtată. Sunt nevoit să trag fire, ceea ce evit de mult timp.

      (Citează)

  218. Am luat pentru ai mei acum mai bine de un an un Deco M3 (e cel cu 100Mbps si cu extender-ul care se baga direct in priza); pentru ei e bine ca stau la tara si oricum nu au viteza de la provider atat de mare incat sa ii afecteze backhaul-ul.
    Tot la recomandarea mea, si-a luat un amic de la MediaGalaxy de Black Friday un Deco S4 (cu 3 unitati) pentru casa cu etaj si mansarda, chiar sapt. asta trebuie sa ma duc la el sa il ajut sa il configureze cu backhaul pe gigabit.
    Nu m-ar deranja ca asta de la tombola sa il tin pentru mine ;)
    Legat de frecventa, am si 2.4 si 5Ghz din simplul motiv ca unele dispozitive, precum Xiaomi Roborock, purificatorul sau termostatul, nu stiu decat 2.4Ghz (deh, probabil e mai ieftin modului wireless).

      (Citează)

  219. Salut! Am același router de la Digi de 5 ani. Nu ma plâng dar începe sa-si arate varsta. Dacă va fi sa fie, e numai bine-venit.

      (Citează)

  220. Am in casa multiple dispozitive ce folosesc atat banda de 2.4 GHz cat si cea de 5 GHz. Folosesc cateva switch-uri Sonoff, care stiu doar 2.4 GHz, iar configurarea lor trebuie facuta pe aceasta frecventa.

    Telefoanele sunt conectate pe 5 GHz si laptop-ul de servici. Laptop-ul personal se conecteaza doar pe 2.4 GHz.

      (Citează)

  221. Momentan am doar routerul de la Vodafone fix (fost UPC). Mi-ar prinde bine o acoperire mai buna. Am consumatori pe ambele benzi si as putea face o distribuție mai buna.

      (Citează)

  222. Valentin Georgescu

    14/12/2020 la 4:17 PM

    Am un D-LINK DIR-842 802.11ac ce mai are lag uneori si as vrea sa stiu de ce

      (Citează)

  223. Partikip. E pentru parinti. In general folosesc 5GHz dar au casa mare si nu prea o duce pe toata.

      (Citează)

  224. am un router 802.11ac, in 2.4 GHz

      (Citează)

  225. Folosesc protocolul vechi (a/b/g/n) cu 2.4 GHz. Router – ul este un Asus.
    Se cam blochează de cand folosesc mai multe dispozitive.

      (Citează)

  226. Nu am avut niciodata un router mesh. Cred ca stabilitatea retelei s-ar imbunatati considerabil pentru cele 12 dispozitive WiFi (laptop-uri, telefoane, TV, Camere supraveghere, prize inteligente, Gateway ZigBee).
    As fi onorat sa-l am si sa-l testez.

      (Citează)

  227. Am routerul de la RDS care este o mizerie deci nu m-ar deranja :)

      (Citează)

  228. Sa fie cu noroc

      (Citează)

  229. Am router ac dar din pacate am supraestimat puterea lui sau grosimea peretilor asa ca pozitionarea e cam proasta… Acum singura optiune e cu range extenders sau mash.. dar a doua optine mi se pare mai buna..

      (Citează)

  230. Chiar ar pica bine , cel pe care il am acum da semne ca nu mai rezista mult.
    M-am uitat pe diferite site-uri insa bugetul e marea probema.
    Ma tenteaza si varianta de care sm mentionat tu intr-un articol – routerul oferit de Digi in chirie cu 5 lei/luna.

      (Citează)

  231. Am un Mercursys AC12 bunicel, dar prin 2 pereti scade semnalul la o linie.

      (Citează)

  232. Am un router AC care suporta ambele frecvente. Prefer sa folosesc reteaua de 5Ghz pentru laptop, telefoane, TV dar unele dispozitive cum ar fi prizele wifi, aspirator, telecomanda universala, etc., merg doar pe 2.4Ghz.

      (Citează)

  233. Cum apar ciupercile la giveaway =))

      (Citează)

  234. Partikip! Am router dual band TP-Link,TVurile sunt conectare la banda de 5 mobilele si laptopurile la 2.4

      (Citează)

  235. Eu l-as vrea tocmai pentru ca nu stiu exact ce am prin casa, dar netul imi merge cam prost desi am cel mai scump pachet RDS.

      (Citează)

    • Netul merge prost fiindca nu aveti extern destul la rds. toate merg prin server extern, conferințele, yt, netflix, toate. RDS o tot da înainte cu gigabit fiberlink care de 2 ani merge ca un cur in extern. De când am trecut la 4k abia se încarca filmele pe yt, trbuie sa pun 1080p ca a fie cât de cât ok. Nici upload pe torenți nu se mai face cum trebuie. Daca stai pe un vpn pentru munca, se deconecteaza de câteva ori pe zi de trebuie sa folosesc hot spot din telefonul pe orange ca sa am conexiune stabila. Este jenant. Sa nu mai zic ca în speedtest stagnam, chiar am dat în jos la viteza pe mobil ceea ce se vede și în vitezele pe care le avem în realitate, nu lipiți de stâlpi.

        (Citează)

    • @Pmk
      1. Fa un test pe un server din extern ca sa vezi viteza reala pe care o ai la internet (nu cea “metropolitana”). Chiar si un clip in 4K la 60 fps nu ar trebui sa necesite o latime de banda mai mare de 50 mbps.
      2. Buffering-ul de la Youtube are legatura si cu routerul si distanta pana la acesta/interferetele din zona. Incearca sa faci un test conectat prin cablu si o sa vezi o diferenta destul de mare.
      3. Daca ai probleme cu deconectarea serverului de VPN, asta inseamna ca ai deconectari in general la internet. Suna in Call Center (sau scrie-le pe site) si cere-le sa monitorizeze conexiune pentru 24 de ore. Poate nici nu este necesara monitorizarea si se vad direct in loguri aceste deconectari.
      Desigur, si aici se aplica partea cu routerul wireless care poate sa creeze probleme.

        (Citează)

  236. Nu-mi trebuie neapărat, dar nici nu strica, pentru viitor.

      (Citează)

  237. Am un router TP-Link C5 v4 care, desi este destul de bun pentru pretul lui, nu prea face fata la toate echipamentele conectate.
    Am 3 televizoare in apartament, 3 laptop-uri, 1 PC si 4 telefoane mobile.
    Folosesc frecventa de 2,4 GHz sau cea de 5 GHz in functie de distanta dintre echipament si router (cea de 5 GHz, desi routerul este montat central, nu ofera semnal corespunzator in toate camerele).

    Am testat un TP-Link AX50 cu Wi-Fi 6, dar cred ca am nimerit un model cu probleme. In majoritatea testelor modelul C5 ofera viteza si acoperire mai buna (cu exceptia unui telefon care stia AX).
    Cred ca de Craciun imi voi face cadou 2 AP-ul de la Ubiquiti:
    https://www.ui.com/unifi/unifi-ap-ac-lr/

      (Citează)

  238. Carmen Bernard

    14/12/2020 la 4:59 PM

    Salut, am un asus rt ac1200g , e ok dar nu imi acopera uniform intreg apartamentul meu care este lung. mersi

      (Citează)

  239. I’m in. Inafara de TV-box, cam toate celelalte device-uri din casa folosesc banda de 5ghz ( telefon, tableta, adaptor wireless PC ). Cea de 2.4Ghz o folosesc doar pentru semnalul mai bun in locurile cele mai indepartate de router si la tv-box-ul chinezesc care nu stie dual band.

      (Citează)

  240. Am deja un Deco M5 de peste un an de zile si sunt foarte multumit.
    Chiar doream sa il extind cu inca 1-2 unitati pentru a acoperi mai bine terasa si curtea.
    Dispozitivele conectate – cam 60% pe 2.4GHz, iar restul pe 5GHz.

      (Citează)

  241. Și eu am un Tenda AC10 de care sunt (surprinzător de) mulțumit deoarece are acoperire mare bună și protocoale actuale. Toate dispozitivele din casă sunt conectate pe rețeaua de 5GHz.

      (Citează)

    • Gabriel Serban

      20/12/2020 la 8:22 AM

      Am un router Huawei, ma conectez cu 2telefoane, laptop si tv.modul 802’11b/g/n. La reteaua de 2’4Ghz si chanbel width 40 Mhz.aquino s

        (Citează)

  242. Ar fi binevenit in perioada asta. Momentan nu folosesc banda de 5GHz pentru ca nu duce OK in tot apartamentul.

      (Citează)

    • Mihai Liviu Borbe

      14/12/2020 la 6:34 PM

      Care ar fi acoperirea maxima?
      Am banda 2.4ghz si 5ghz, normal ca mai mult folosesc cea de 5
      I’m in!

        (Citează)

  243. Octavian Radu

    14/12/2020 la 5:23 PM

    Am doar modemul UPC, ar fi buna o extensie

      (Citează)

  244. Router 802.11ac ….telefon, 3 laptopuri, 2 tv

      (Citează)

  245. am doar 802.11ac
    aparent in blocul nostru toti stau cu routere obosite de la digi, cele “stock”

      (Citează)

  246. Iorga Aurelian

    14/12/2020 la 5:46 PM

    Am un router gigabit de la tenda AC9. Merge binișor. Mă mai chinui la acoperire, stau la casă. Mi-ar prinde bine un mesh.

      (Citează)

  247. Dacă ajută la semnalul prin pereți betonati si tot e un câștig 😉
    Oricum felicitări pentru idee. Toate cele bune

      (Citează)

  248. Router 802.11n: am conectat la el 1 smart TV, 3 telefoane și 1 laptop.

      (Citează)

  249. Sa participam zic.La mine e 2.4 Ghz.

      (Citează)

  250. Router 802.11ac . Ce este fix si are semnal bun este pe 5Ghz si telefonul pe 2.4Ghz .

      (Citează)

  251. am un router Archer C9 care a implinit 5 ani;
    in acest moment are 4 clienti wired si 32 wireless (smarthome, chestii balarii)

    tot ce se poate conecta la AC se conecteaza la AC, desigur.
    am si un range extender tot de la TPLink, RE300

    citind comentariile, sunt surprins de cat de multa lume foloseste standard 2.4 si/ sau routere vechi / slabe.

    router-ul e f important pt nervii tai iar Archer C9 este o bestie impecabila, singura chestie e ca fiind model vechi, nu stie One Mesh.

    dar daca castig, ii dau M4-ul sora-mii ca eu la C9 inca nu sunt dispus sa renunt, atat de multumit sunt de el.

      (Citează)

  252. Silviu Gheorghiu

    14/12/2020 la 6:00 PM

    Chiar as avea nevoie de un router nou pe gigabit.Multumesc

      (Citează)

  253. ar prinde bine TP Link-ul pentru wireless in locul FiberHome AN5506 de la digi, astfel atat telefoanele cat si laptop-urile ar putea stat pe 5ghz, si pe 2..4 sa ramana televizorul, consola…

      (Citează)

  254. eu folosesc un router 802.11n gigabit pe 2.4 GHz.
    am conexiune fibernet 1000 si toate calculatoarele sunt legate pe cablu unde prind cam 800-900 Mbps down si 500 Mbps up. conexiunea wireless o folosesc doar ptr telefoane si acolo nu am nevoie de o viteza asa mare, adica 80-100 Mbps cat poate duce ruterul sunt de ajuns

      (Citează)

  255. Cristian Tilihoi

    14/12/2020 la 6:12 PM

    Ar fi timpul potrivit pentru inocuirea vechiului Archer A9 ;)

      (Citează)

  256. Paul Cristian Lascu

    14/12/2020 la 6:18 PM

    Salutare! Cred că ar fi soluția ideală pentru camera lu fii-miu… nu prea îi ajunge semnalul wifi și la el in cameră

      (Citează)

  257. Eu am un TENDA AC9, luat in 2018. Tot asa e impartit 300 + 867, ca si modelul prezentat in articol. Am device-uri conectate atat la banda 2.4GHz cat si la cea de 5GHz si nu am intampinat probleme pana acum (apartament cu 3 camere).

      (Citează)

  258. Folosesc sistemul TP Link Deco dar nu am acoperire în toată casa. M-aș bucura sa câștig 2 extra AP uri pentru o acoperire mai buna. Și da, tp link fac produse bune. Sunt la 3 Lea produs în ultimii 6 ani

      (Citează)

  259. Folosesc ONT-ul de la Digi care e pe 2.4Ghz ca și dispozitive toate știu 5Ghz

      (Citează)

  260. Am si eu router TP Link si sunt f multumit de el

      (Citează)

  261. Mihai Liviu Borbe

    14/12/2020 la 6:36 PM

    Care ar fi acoperirea maxima
    Am banda de 2.4ghz si de 5ghz, normal ca folosesc mai mult cea de 5
    I’m in

      (Citează)

  262. Jumătate – Jumătate. Majoritatea dispozitivelor SmartHome pe care le am, au câțiva ani și funcționează pe 2.4.

      (Citează)

  263. Salut.

    Mi-ar placea sa inlocuiesc routerul Digi, pentru acoperire mult mai buna, banda de 5Ghz, MIMO.

    Sarbatori fericite!

      (Citează)

    • Am un Huawei 4G plus 3 pro care functioneaza in 2,4 Ghz si 5 Ghz. Pe linga el mai am 3 range extendere TP LINK RE205 si 405 care merge in ambele retele. Laptop-urile merg pe 2,4 iar telefoanele pe 5. Ca sa evit firele in casa (extindere retea in afara casei) este ok.

        (Citează)

  264. Mult mai bun ca acoperire fata de ce am acum.

      (Citează)

  265. Am un sistem mesh Deco E4, care nu reuseste sa acopere intreaga suprafata a casei, pe langa restrictia de viteza a conexiunii LAN. Completarea cu un mesh Deco M4 va rezolva usor ambele situatii

      (Citează)

  266. Foarte tare a venit acest concurs la care ma inscriu cu placere. Vechiul router impreuna cu TP-LINK range extender fac numai probleme. Sunt pe doua DHCP, nu reusesc sa se inteleaga bine device-urile (plec din dormitor unde as vrea sa stau pe range si in loc sa ma treacea pe router sa ma bucur de RDS500 nu reusesc sa scap din legatura cu reteaua nr2. Daca le-am vrut cu acelasi nume nu merge combinatia cu vechiul meu asus si TP-LINK
    Asa ca pot zice “count me in!” Mesh este urmatoarea varianta de luat in calcul la mine in casa!

      (Citează)

  267. why not partikip :)) Am un Asus RT-AC55U de vreo 5 ani , se comporta excelent am schimbat pe 5 GHz de cateva saptamani si da, e mai bine .

      (Citează)

  268. Folosesc momentan o vechitura de TP-Link TL-WR1042ND la care se conecteaza 2 telefoane si un laptop, 2.4 GHz. Ma inscriu si eu.

      (Citează)

  269. Fix în seara asta voi testa un router nou, care sper să-mi rezolve problema cu semnalul în dormitor, dacă nu merge, probabil că o să mă îndrept spre un sistm cu meshuri.

      (Citează)

  270. Am un tplink archer care stie si 2.4 si 5.
    Abonam digi cu net de 500. Nu stiu cum ating unii pe wireless viteze asa mari, ca io nu trec de 170MB in banda de 5. Pe 2.4 se duce in maxim 80 MB.

      (Citează)

  271. Salut,
    Folosesc un router D-link Dir 879 exo si un router asus n15u (ca si repeater),deoarece am de acoperit o suprafata maricica de casa si etaj. Cele doua impreuna nu acopera chiar optim, am incercat si cu un al 2-lea repeater (tp-link archer c2 parca) dar ceva nu functiona cum trebuie si trebuiau restartate destul de des. Nu stiu cate device-uri pe banda de 5 Ghz si cate pe 2.4 Ghz am dar sunt cam asa : 5 tv smart,toate pe wi-fi,un tv cu un mi tv box xiaomi, 2 desktop unu pe fir si unu wireless, 3 laptopuri, un ip cam (foscam), 6 smartphone-uri,2 tablete, 1 xbox wireless. Ocazional cand dau un speed test de pe desktopul pe fir observ ca viteza este “blocata” la 100 mbs download, dupa un restart la d-link isi revine la 920-930 mbs (abonament rds de 1000 cu fibra optica pana in casa).

      (Citează)

  272. am un archer c3 si huaweiul de la rds. ar cam trebui sa fac si eu un upgrade

      (Citează)

  273. Am unul dar s-au mai inmultit dispozitivele si cum vreau sa il schimb … pica bine articolul tau.

      (Citează)

  274. Pare un gadget de care s-ar bucura soțul meu! Ma înscriu la tombola:)

      (Citează)

  275. Am un RT-AC66U care din pacate da semne de oboseala. Ma inscriu si eu…

      (Citează)

  276. Routerul de la Digi nu își face treaba și e depășit pentru rețeaua 1000Mbs.
    Mai am un router tp-link archer C5 v.4.0, dar pierde foarte des rețeaua de 5Ghz.

      (Citează)

  277. Momentan am un dlink dir850l, viteza este în regula fiind ac dar cu acoperirea nu sta foarte bine. Câteva dispozitive le țin pe banda de 5 GHz și câteva pe 2.4.
    Am facut comanda de un router de la RDS ax dar nu a venit inca

      (Citează)

  278. Ar prinde la fix, fiindca cu routerul actual, nu am semnal bun la camerele de supraveghere wireless. :D

      (Citează)

  279. Am un router destul de vechi, ar fi extrem de bine venit.

      (Citează)

  280. Am un Tp-Link Archer C7 dual-band.

      (Citează)

  281. Adevarul este ca se cam tot aduna device-uri conectate prin casa, iar pentru batranul TPLink incepe sa cam fie “misiune imposibila” sa le multumeasca pe toate.

      (Citează)

  282. Ar fi perfect acest kit, avand in vedere ca am facut upgrade-ul la Fiberlink 500 si routerul de la RDS are doar 2,4GHz si nu bate in tot apartamentul, care e si lung, iar routerul vechi e un ASUS RT-12N….asa as putea avea semnal peste tot si as putea folosi si 5Ghz pe tel si laptop.

      (Citează)

  283. Routerul pe care il am acum este cel ‘default’ de la Telekom si merge numai in camera in care e. Daca ai iesit din camera, semnalul scade dramatic.

      (Citează)

  284. Eu am routerul de la UPC + un Asus. Folosesc 5Ghz doar daca sunt în aceeași cameră cu routerul. Din păcate 2.4 e foarte slab și dacă aș face o casa noua mi-aș trage cabluri in toate colturile ei :)

      (Citează)

  285. Mai am 2 de la Radu (multam), 2 luate de mine, poate mai prind inca 2 :))

      (Citează)

  286. Laurentiu Florin

    14/12/2020 la 8:25 PM

    Eu am un router de la firma de cablu dar am semnal doar in casa

      (Citează)

  287. Folosesc laptop și telefon pe wifi 5ghz și actualul router nu pare sa aibe multe zile

      (Citează)

  288. Am un TP Link Archer C2 cu conexiune 1Gbps RDS, folosit si pe 2.4 si pe 5GHz:
    2 telefoane pe 5GHz, iar Chromecast, TV Sony si laptop pe 2.4GHz.

      (Citează)

  289. 2.4 dar și 5. Multe device-uri de Smart home fara suport 5Ghz

      (Citează)

  290. Perfecte pt extinderea semnalului in casa pe 5g.

      (Citează)

  291. Am un Asus RT-AC86U, singurul router din casa si se descurca de minune cu 3 televizoare, PS4, 3 laptopuri si 3 telefoane

      (Citează)

  292. Hai sa fie cu noroc, ca nu am decat cablu de internet de 10 M :)) Old schoold

      (Citează)

  293. Router default de la digi. Mic, negru si urât. Merge doar la 5m. Pt dormitor, care e la etaj,
    a trebuit să fac un extender dintr-un router tp-link. Atâta sa putut.

      (Citează)

  294. Am un Tp-link wrd4900 din 2013. E bătrân dar trage bine încă cu firmware openwrt. M-am gândit sa il ajut pe partea de wifi cu o solutie mesh. Deco M4 e printre preferinte.

      (Citează)

  295. Am un router Tp-Link Archer C2 și mai multe dispozitive smart pe 2.5 și 5 GHz. Unele merg doar pe 2.5 GHz, dar s-au înmulțit și cele care merg pe 5GHz .

      (Citează)

  296. N-ar strica deloc un Wi-Fi de ultima generație având in vedere ca, de când cu WFH, wireless-ul actual nu mai face față mereu, mai ales in timpul webinariilor la care trebuie sa ai și sunet și video.

      (Citează)

  297. Am router aproape de pensionare și mi-ar plăcea să-l înlocuiesc!

      (Citează)

  298. Salut. Mi ar peinde bine si mie un router ok, asa ca sper sa ma extragi pe mine:)

      (Citează)

  299. Avem in casa 3 smartphone-uri, 3 laptop-uri si 3 televizoare smart, care toate ar merge pe banda de 5 GHz daca ar “ajunge” la ea. Dar de regula 2 televizoare merg pe 2,4 GHz deoarece sunt mai departe de router.

      (Citează)

  300. Îmi doresc să schimb routerul vechi.

      (Citează)

  301. Folosesc routerul primit de la ISP, atat pe banda de 5GHz cat si pe 2.4GHz.

      (Citează)

  302. Am Inca două m4 dar ar mai merge două pentru o acoperire mai bună.

      (Citează)

  303. Cititori ai multi, doar comentariile sunt mai putine :-)

      (Citează)

    • Am net de la Upc, adica Vodafone acum. De cand a dat peste noi scoala online copiii se plang de calitatea netului. Cam 7 dispozitive sunt pe 5G si cam tot pe atatea pe pe 2.4. Chiar ma gandeam la achizitia unui astfel de sistem pentru a avea semnal decent in toata casa.

        (Citează)

    • Cred ca sunt unii care intra si de pe agregatoare de concursuri

        (Citează)

  304. Routerul meu actual cam da rateuri pe banda de 5 Ghz. Noroc ca prizele si becurile smart sunt pe 2,4. Ar merge un upgrade.

      (Citează)

  305. Eu îl am pe cel de la digi și nu sunt mulțumit de el. Ma gândeam sa îl comand pe cel nou wifi6, merita oare? Mulțumesc

      (Citează)

  306. Acum dețin un Router 802.11ac pe ambele benzi.

      (Citează)

  307. I’m in! Și eu plănuiesc achiziția unui router mai performant ca nu prea merge online schoolingul cu setupul actual (am un B/G/N pe 2.4GHz)

    Mulțumesc!

      (Citează)

  308. Popa Liviu iulian

    14/12/2020 la 10:43 PM

    Salut. Nu mi-ar strica in casa așa ceva. Am un router pe cele două benzi, mă descurc cu el, dar e loc de mai bine. Daca e sa nu fie la mine, sper că cel care-l va câștiga să-l folosească din plin și să fie mulțumit.

      (Citează)

  309. Am un tp-link 750ac si il folosesc in ambele benzi. Cele mai multe dispozitive ‘smart’ nu stiu decat 2.4.

      (Citează)

  310. Hop si eu, mai ales ca de cand au facut astia reabilitarea blocului, am cam ramas fara wireless in dormitor :D

      (Citează)

  311. Am un router negru Tplink luat cu 350 lei acum 3 ani (era in gama scumpe la vremea lui), in afara de multele recomandari de pe Emag nu as putea sa-ti spun mare lucru despre el. Isi face treaba super bine in continuare, chiar daca avem 3 laptopuri, 3 smartphone si 2 smart tvs conectate aproape permanent.

    Singura problema din ultima luna e ca lucrand de acasa si in majoritatea timpului pe videoconferinte, Netflix se blocheaza si tind sa cred ca ar fi cazul sa-l schimb.

      (Citează)

  312. Folosesc un TP-Link AC1200, care nu ma multumeste din punct de vedere al acoperirii, intr-un apartament de aprox. 65m2.
    Am dispozitive atit pe 2.4, cit si pe 5 Ghz.

      (Citează)

  313. Am un Archer C6 ce duce pe 5Ghz 2 chromecast, TV + telefoanele care știu. Pe 2.4 am imprimanta și restul de telefoane.

      (Citează)

  314. hai cu routerul:) Am un dlink mai vechi, deci ar merge o noutate

      (Citează)

  315. La cate routere au aparut in bloc in ultima vreme si cu toata lumea in WFH ar fi cazul sa trec pe 5Ghz unde e loc pentru fiecare :)
    Cand pe 2,4 vezi si routerul de la 3 etaje diferenta e clar ca e aglomeratie si netul merge greu pe wifi-ul de la un DIR-605
    Numarul de dispozitive a crescut destul de mult, aprox 15 echip si majoritatea sunt pe wifi.

      (Citează)

    • Tudorache Nicoleta

      20/12/2020 la 12:57 PM

      Am un router dar mai vechi ,ar fi o minune sa castig unul mai performant cum este acesta.

        (Citează)

  316. Ar putea fi util in locurile in care semnalul wifi nu este suficient de puternic in apartament.

      (Citează)

  317. Pare să fie o soluție potrivită pentru un apartament mediu.

      (Citează)

  318. Detin un router Tp Link Ax20 cumparat de Black Friday, dar nu mi-ar mai strica inca unul pentru ca stiu exact cui sa il fac cadou.
    Multumesc

      (Citează)

  319. Telefoanele, NUC, TV si tableta pe 5GHz, “harnicelul” (Roborock S5 max), camera Hubble pt bebe 2.5 Ghz

      (Citează)

  320. Am 11 dispozitive conectate wifi in casa.

      (Citează)

  321. Am un Asus RT-AC58U la care am conecte uneori si 4 laptopuri, 2 PC-uri prin cabluri, 2 PI 4, 3 ESP8266, din care unul in boxa cu senzorul de temperatura, umiditate si miscare.

      (Citează)

  322. Salut,
    Folosesc mai mult 5GHz de pe un archer AX10 cumpărat de BF la un pret bun.
    Sunt mulțumit de upgrade mai ales ca am schimbat un router mai vechi cu unul de viitor.
    Zi faina!

      (Citează)

  323. Desi pentru mine cablul este sfant, folosesc 5ghz cu orice device care suporta banda asta in principal ca sa nu am interferente cu vecinii care in mare parte stau pe 2.5ghz. Sunt curios cu ce optiuni vine firmware-ul de la router, oricum in caz contrar trecem un update pe dd-wrt sau openwrt.

      (Citează)

  324. Am mai multe dispozitive ce folosesc 5Ghz, si router AC.

      (Citează)

  325. Eu am comandat la RDS acel Tplink AX10 WiFi6 dar cred ca mai mari șanse as avea la tombola ta..

    Am zis sa cer odată o schema unde sa punem ruterele de 2,4 si 5 prin casa si sa dormim noaptea bine..
    Scanarea după putere semnal arata ca vecinul are Rapture ROG fix deasupra dormitorului meu..

    Trebuie staniol mult..

      (Citează)

  326. Am improvizat un loc de home office in gradina pe perioada asta si ar fi perfect sa extind reteaua pana acolo! Pick me pick me :D

      (Citează)

  327. Am net de la Upc, adica Vodafone acum. De cand a dat peste noi scoala online copiii se plang de calitatea netului. Cam 7 dispozitive sunt pe 5G si cam tot pe atatea pe pe 2.4. Chiar ma gandeam la achizitia unui astfel de sistem pentru a avea semnal decent in toata casa.

      (Citează)

  328. Am net de la Upc, adica Vodafone acum. De cand a dat peste noi scoala online copiii se plang de calitatea netului. Cam 7 dispozitive sunt pe 5G si cam tot pe atatea pe pe 2.4. Chiar ma gandeam la achizitia unui astfel de sistem pentru a avea semnal decent in toata casa. Dimineata cat timp se desfasoara si orele online apar frecvent intreruperi si deconectari. Suntem 3 persoane care avem nevoie de spatiul pentru a ne desfasura activitatea, asa ca ne risipim prin colturile casei. Chiar faca routerul este in mijloc, doar juniorul mai mic are parte de un semnal decent.

      (Citează)

  329. Nice aparat. Aveam in plan sa schimb routerul vechi… voi analiza un pic produsul asta

      (Citează)

  330. Andrei Trandafir

    15/12/2020 la 1:12 AM

    Am un tplink vechi, merge doar pe 2.4ghz. Nu imi acopera tot apartamentul pt ca e bloc comunist cu pereti din beton si multa armatura de fier. In unele zone din casa telefonul ramane conectat la reteaua wifi, agatandu.se de ultima liniuta de semnal, dar neavand conectivitate la internet. M.ar ajuta un sistem mesh, sunt chiar dispus sa leg cele doua unitati prin cablu, amplasandule la cele 2 extremitati ale apartamentului. In felul asta sunt sigur ca elimin orice zona moarta..
    Particip!

      (Citează)

  331. Buzincu Bogdan

    15/12/2020 la 1:25 AM

    Am doar 2 dispozitive conectate in casa

      (Citează)

  332. Ineresant si acest mesh. Desi mi-ar fi placut unul cu WiFi 6, nu l-as refuza nici pe asta. :P

      (Citează)

  333. WDR1043 folosit ca repetor (asesazat central in casa)
    ONT-ul de la Digi cu cabluri pentru laptopurile de munca (sau banda de 5Ghz WDR1043 cand nu lucram de la birou)
    Telefoanele pe banda de 5Ghz
    Becuri prize si toate dispozitive pe un 2.4Ghz de Guest.

      (Citează)

  334. Am luat de BF un Archer AX50, dar problema e ca am echipamente care nu recunosc reteaua Wifi6 si nici nu au update inca. Inclusiv laptopul vechi de 3 ani nu merge. La un Huawei similar pe AX am vazut ca genereaza in paralel si o retea WiFi 5 care e perfect compatibila cu laptopul. Consider asadar ca e datoria morala a lui TP-Link sa-mi ofere acest premiu pentru a putea folosi si echipamentele nu foarte vechi WiFi5.

    Si ca sa raspund si la intrebare, cred ca aveam mai multe echipamente pe 5 Ghz, dar cu ultimele achizitii de smart devices gen prize si camere Tapo (wink wink TP-Link), cred ca s-a cam restabilit egalitatea intre cele pe 2.4 si cele pe 5GHz.

      (Citează)

  335. Nu ar strica routere noi prin casa
    Folosesc 802.11ac de vreo 6 ani, cum am.vazut că există și banda de 5. Incerc sa configurez cam toate device-urile să meargă pe 5: mai puține rețele in bloc, puțin aglomerate

      (Citează)

  336. Inca un satelit sau doi nu ar strica în mesh ul actual. Mai ales acum ca cloud gaming is a thing… Stadia și GeForce now ftw :D

      (Citează)

  337. Ar prinde bine acest router mesh. Routerul actual (bătrânul Asus N66U), deși e poziționat oarecum in centrul casei, nu ajuta sa exploatez FB1000 pe echipamente mai noi (MBP) în 5GHz. Altfel în casa sunt și vor rămâne destule echipamente in 2.4.

      (Citează)

  338. 802.11N de la ONT. Folosesc 802.3z fiind un desktop dispozitivul principal, dar n-ar fi rea o migrare către 802.3ac (oferite de acest sistem mesh / ax (din oferta Digi). Conexiunea WiFi actuală e suficientă, neavând atâtea dispozitive cu trafic masiv suplimentar, dar n-ar strica o acoperire completă la capacitate mare în toate zonele din apartament.

    Succes!

      (Citează)

  339. Am router ac TP-Link C5 V4 și vreo trei dispozitive conectate la 5 GHz (xboxul, chromecastul și un telefon pe care mă mai joc din când în când cu Xbox streaming). Există în casă mai multe dispozitive care știu 5 GHz, dar le las pe 2,4, fiindcă am observat că dacă e înghesuială, apar erori, întreruperi etc.

    Cât despre M4, am mai întrebat și la un alt articol:
    Dacă nu are backhaul wifi, e mai bună soluția asta decât să folosesc un router obișnuit pe post de extender”? În afară de faptul că am o singură* rețea în casă, am viteză mai mare când sunt conectat la unitatea „îndepărtată”?

      (Citează)

  340. Este super ok are un prieten sí e foarte multumit.

      (Citează)

  341. Multi folosim banda de 2 giga pt ca cer dispozitivile smart pe care le avem in casa. La mine, de ex, aspiratorul Xiaomi, camera IP si aerul conditionat NU se conecteaza la 5 giga.
    Routerul acesta este ok pe wireless dar merge mai bine cu cablu de retea intre unitati.

      (Citează)

  342. Da ba

      (Citează)

  343. Rasvan Morcovescu

    15/12/2020 la 7:24 AM

    Salut! Acum cu școala și serviciul on line ar fi un upgrade foarte bun pentru acasă. Telefoane, televizoare și laptopuri, toate pe 5 giga, deci ar fi mănușă!

      (Citează)

  344. Vladulescu Catalin

    15/12/2020 la 7:29 AM

    Am un router Dlink DIR-2660 tip mesh dar acoperirea lasă de dorit că sa nu spun că este și în service pentru că nu își mai aloca ip-urile cum trebuie.

      (Citează)

  345. produsele tp-link au probabil cel mai bun raport calitate/pret
    momentan am un router vechiut cu 802.11n care mai sughite cand descarcam filme originale de pe fl…

      (Citează)

  346. Florin Petrescu

    15/12/2020 la 8:03 AM

    Foarte buna idee, sunt fan Tp-link de multi ani si nu am incercat pana acum sistemele mesh.
    Multumesc

      (Citează)

  347. Acasă folosesc o soluție Unifi formată din gateway, controller, niște switch-uri și 2 AP-uri, de care mă declar foarte mulțumit. Am cam 40 de device-uri în total, din care IOT-urile folosesc 2.4 GHz iar restul 5 GHz sau pe cablu, pe cât posibil.

    În schimb la părinți la țară mi-aș fi dorit să pot extinde acoperirea Wi-Fi, ei având o casă tip vagon, în care momentan există un singur router, cel oferit de ISP.

      (Citează)

  348. …pt acasa este excelent

      (Citează)

  349. Am un Archer C5 care functioneaza foarte bine in casa (atat pe 2,5 cat si pe 5 GHz), dar in curte semnalul este slab spre deloc. Partea proasta este ca nu ajuta nici acoperirea 4G de la telefon, desi locuiesc intr-o localitate din jurul Bucurestiului. Un sistem mesh cred ca ar rezolva aceste inconveniente si as putea sa folosesc functia apel Wi-fi atat in casa cat si in curte, atat de necesara intr-un regim de lucru WFH.

      (Citează)

  350. Folosesc doar banda 2,4GHz, cu un router banal TP-Link, dar, cum a crescut consumul de net, parcă nu mai e suficient.

      (Citează)

  351. Chiar am nevoie de un router nou care să facă față la conexiuni multiple. Poate așa pot juca fifa21 fără întreruperi.

      (Citează)

  352. Am un router Asus care la vremea lui a fost si scump si bun. Nici nu mai stiu ce model e pentru ca are cativa ani.

      (Citează)

  353. Ionut-Dan Nica

    15/12/2020 la 9:29 AM

    Archer C9 + AP TP Link – combinație bună pentru apartamente de 3 camere in blocuri vechi.

      (Citează)

  354. Caut un router nou, cel standard de la Digi este foarte slab, platesc degeaba abonamentul Fiberlink 1000.
    Multumesc!

      (Citează)

  355. Detin un asus rt-ac66u . Am dispozitive care se conecteaza pe 2.4 Ghz, cat si pe 5 GHz.
    Succes tuturor!

      (Citează)

  356. Din pacate am doar un router vechi pe 2.4GHz, dar inca isi face treaba cu brio :)

      (Citează)

  357. Aproape totul este ac, sau cel puțin n pe 5Ghz, cu singurele excepții (laptopuri mai vechi, ceas etc) fiind le un guest network de 2.4
    Din păcate nu Gigabit

      (Citează)

  358. Ziua buna, folosesc acum 3 routere pe 2.4 si 802.11n, deci e binevenit un upgrade.

      (Citează)

  359. In prezent detin routerul oferit in custodie de catre cei de la UPC/VDF. Cu un router tplink sigur as avea un net mai bun in casa.

      (Citează)

  360. Tocmai ce am achizitionat un Archer C6. Momentan il folosesc pe modul smart connect, si imi schimba automat intre 2,4 si 5.

      (Citează)

  361. Am un TP-Link Archer C7 si folosesc cam in mod egal 2.4GHz si 5Ghz.

      (Citează)

  362. #Partikip! :))

      (Citează)

  363. Eu am tot un TP-link 802.11ac si chiar merge bine.

      (Citează)

  364. Am un router 802.11ac si folosesc dispozitive atat pe 5Ghz cat si pe 2.4Ghz, in functie de frecventa suportata.

      (Citează)

  365. Am dezactivat banda de 5Ghz pentru ca acoperirea lasa de dorit in ultima camera (cea mai departata de router): merge mai prost deact pe 2.4.

      (Citează)

  366. Am tot avut probleme cu router-ul in ultimul timp, asa ca articolul asta pica la fix pentru mine, chiar am nevoie de un router nou. Pusesem ochii pe “Router Wireless Wi-Fi 6 TP-Link Archer AX20, Dual-Band Gigabit AX1800, 1.8 Gbps, cu OFDMA, procesor Quad-Core 1,5GHz, Beamforming, Target Wake Time, WPA3, Airtime Fairness, OpenVPN” de la eMAG, insa dupa ce am citit acum, imi place parca mai mult TP-Link Deco M4 prezentat.

      (Citează)

  367. Am un Archer C6 pentru ca l-am vazut aici recomandat tot de tine. Pe Digi mergea perfect, dar pe UPC, cu cablu, e un mic improvement fata de ConnectBox-ul lor.

    Practic nu are deloc viteza in alte camere ( router-ul e in sufragerie si daca merg in dormitor, nu pot folosi wifi-ul ) si posibil ca un sistem Mesh sa ajute.

    Cat despre 2.4GHz vs 5GHz, well, aplicatia Tether de la TPLink are o setare care creeaza o singura retea, si se schimba ea automat de pe 5 pe 2.4 cand e nevoie.

      (Citează)

  368. Am deja un Deco M5 de peste un an de zile si sunt foarte multumit.
    Chiar doream sa il extind cu inca 1-2 unitati pentru a acoperi mai bine terasa si curtea.
    Dispozitivele conectate – cam 60% pe 2.4GHz, iar restul pe 5GHz.

      (Citează)

  369. 2.4 Ghz folosesc constant , ca bate mai tare si diferenta de viteza e insesisabila.

      (Citează)

  370. Marius Comanescu

    15/12/2020 la 11:32 AM

    Momentan am un Router tot Tp Link AC dar din pacate la etajul casei ajunge fooarte putin. Desi jos am pe wireless 450mbs..sus banda de ghz dispare..si cea de 2.4 mai scoate abia 50Mbs.
    Ar fi ideal un sistem Mesh sa asigur acoperire buna si sus.

    Mersi

      (Citează)

  371. Plastin Zoltan

    15/12/2020 la 11:48 AM

    Folosesc în prezent Router TP-Link Archer A6 AC1200, sunt foarte mulțumit. Am și unul vechi de 2.4 tot TP-Link 841 dacă îmi aduc bine aminte.

      (Citează)

  372. Plastin Zoltan

    15/12/2020 la 11:49 AM

    Folosesc în prezent Router TP-Link Archer A6 AC1200, sunt foarte mulțumit, viteza e ok pe ambele. Am și unul vechi de 2.4 tot TP-Link 841 dacă îmi aduc bine aminte.

      (Citează)

  373. Folosesc un Mikrotik hap ac2 pe 2.4 GHz si 5GHz pentru conexiunile indoor si pentru outdoor am doar un Asus RT N18 pe care l-as schimba cu ceva care are si 5GHz.

      (Citează)

  374. Am un router slab, în camera a doua semnal pe un sfert.

      (Citează)

  375. Păi, rețeaua mea de acasă este, toată, în gama UniFi – de la Ubiquity:

    Router&gw UniFi Security Gateway (Router gigabit dual WAN, CPU Dual-Core MIPS64 @ 500MHz, RAM 512MB, flash 2GB, 3x LAN gigabit, port serial, management prin UniFi Controller) https://wifimag.ro/retelistica/unifi-security-gateway , cu controller fizic de rețea (UniFi Controller Cloud Key (un sistem small-factor cu consum de energie foarte redus, care gestionează centralizat toate echipamentele UniFi din reţea: routere, switch-uri şi hotspot-uri) https://wifimag.ro/retelistica/unifi-controller-cloud-key .
    Wireless am acoperire în toată casa + curte prin intermediul a 4 unități UniFi AC Mesh (Hotspot indoor/outdoor, dual band, 2×2 MIMO 802.11 a/b/g/n/ac, TX power 20 dBm, 300 Mbps @ 2.4GHz, 867 Mbps @ 5GHz, 1x Ethernet Gigabit, capabilitate Mesh Multi-Hop).
    https://wifimag.ro/2.4-ghz/unifi-ac-mesh, cărora le-am schimbat antenele de la 3 dBi @ 2.4 GHz, 4 dBi @ 5 GHz cu unele de 12dB @ 2.4GHz&5.8GHz https://componenteonline.ro/antena-wifi-195mm-2-4ghz-5-8ghz-12db-650025?search=antena%20195%20mm.

    Link-ul de mai sus al controlerului nu duce chiar către ce am eu; eu am un controller AirMax https://www.senetic.ro/product/CRM-P resoftat, pentru UniFi.

    Da, e pentru acasă și a costat ceva, dar nu mai am nicio problemă nici cu rețeaua, nici (mai ales) cu … membrii familiei, care erau veșnic nemulțumiți. Experiența multi-repeater/multi wireless extender, cu `jde SSID-uri mai mult sau mai puțin identice e trecută la capitolul ”COȘMAR” și nu am de gând să mi-o amintesc nici măcar în scop educativ sau… ca să câștig routerul la tombolă :) .

    Dincolo de capabilitățile MESH, pentru că nu ne plimbăm cine știe ce cu laptopuri sau telefoane (vizionând/ascultând clipuri/filme/muzică), avantaje suplimentare ar fi multi-hop-ul, care permite o instalare foarte ușoată (fără cable; Mesh-urile trebuiesc doar alimentate), expandabilitatea (urmează să mai pun trei antene, să acopăr încă o casă), administrarea unitară extrem de facilă și chiar frumoasa.

    Nu mai e o mare noutate, dar și faptul că cele două rețele (2.4&5GHz) se văd (sau nu, dacă așa doriți) sub un singur SSID e iar drăguț… iar trecerile de pe un AP pe altul, ca și cea de pe o frecvență pe alta, sunt insesizabile.

    Utilizare : În afară de cea cunoscută, suport pentru supraveghere video (Camere Wifi Reolink) și IP Tv.

    Pe 3 decembrie (data facturii) am mai luat un sistem wireless ASUS Lyra, tip Mesh, AC2200, Tri-band, cu trei device-uri, dar il voi instala abia în ianuarie fiicei mele și abia atunci îmi voi mai da cu părerea. Ce-aș sublinia, e că l-am luat cu un discount fantastic, la numai 694,7 lei, pachetul cu trei dispozitive.

      (Citează)

  376. 5ghz – 2 dispozitive
    2.4 – restul de 5-7

      (Citează)

  377. Mircea cel vechi

    15/12/2020 la 12:21 PM

    Folosesc router-ul default de la UPC, chiar mi-ar fi folositor un upgrade.

      (Citează)

  378. Am 2 telefoane si un laptop care merg pe 5Ghz. Cu un router Archer C6, desi cateodata se mai conecteaza si pe 2.4 Ghz mai ales daca e distanta mai mare. Inca n-am reusit sa-l configurez optim.

      (Citează)

  379. Am routerul de la digi si n-am semnal grozav peste tot. Ar fi benefic un upgrade.

      (Citează)

  380. Vornioglu Marius

    15/12/2020 la 1:12 PM

    Mmmm bun as scăpa de 2 repetititiere care merg doar pe 2,4 .

      (Citează)

  381. Si eu sunt fan al bradului tp-link

      (Citează)

  382. Folosesc un Archer C2, sunt conectate 2 telefoane si 2 laptopuri pe 5Ghz, dar daca ma indepartezi prea mult se conecteaza automat pe 2.4.

      (Citează)

    • Alexandru Enache

      18/12/2020 la 10:48 PM

      Un sistem super ok pentru apartament. Am un router tp link c80 si folosesc ambele benzi pentru dispozitivele din casa (telefon -5ghz, televizor 5ghz, imprimanta 2.4ghz, laptop 2.4ghz)

        (Citează)

  383. Mardari Sorin

    15/12/2020 la 1:48 PM

    Am router tl-wr844n și merge pe telefon cu 10-15 MB/s
    Internet Digi 90 MB/s împărțit între PC și 1 telefon
    Daca modific la setări merge pe 40-50 mb, dar scade iar la 10-15mb
    La inceput am pus PC, telefon, tableta și tv; am modificat numele și parola și am lăsat doar PC și telefon și tot 10-15mb
    În aplicație arata doua dispozitive conectate

      (Citează)

  384. Astăzi, pe la 12, am avut o postare.
    N-aș putea spune de ce, mi-a fost ștearsă.
    O mai pun o dată. E la subiect și cred că nu am încălcat nicio regulă, nici scrisă, nici nescrisă… există o explicație pentru banarea mea?

    Păi, rețeaua mea de acasă, este toată în gama UniFi – de la Ubiquity:

    Router&gw UniFi Security Gateway (Router gigabit dual WAN, CPU Dual-Core MIPS64 @ 500MHz, RAM 512MB, flash 2GB, 3x LAN gigabit, port serial, management prin UniFi Controller) https://wifimag.ro/retelistica/unifi-security-gateway , cu controller fizic de rețea (UniFi Controller Cloud Key (un sistem small-factor cu consum de energie foarte redus, care gestionează centralizat toate echipamentele UniFi din reţea: routere, switch-uri şi hotspot-uri) https://wifimag.ro/retelistica/unifi-controller-cloud-key .
    Wireless am acoperire în toată casa + curte prin intermediul a 4 unități UniFi AC Mesh (Hotspot indoor/outdoor, dual band, 2×2 MIMO 802.11 a/b/g/n/ac, TX power 20 dBm, 300 Mbps @ 2.4GHz, 867 Mbps @ 5GHz, 1x Ethernet Gigabit, capabilitate Mesh Multi-Hop).
    https://wifimag.ro/2.4-ghz/unifi-ac-mesh, cărora le-am schimbat antenele de la 3 dBi @ 2.4 GHz, 4 dBi @ 5 GHz cu unele de 12dB @ 2.4GHz&5.8GHz https://componenteonline.ro/antena-wifi-195mm-2-4ghz-5-8ghz-12db-650025?search=antena%20195%20mm.

    Link-ul de mai sus al controlerului nu duce chiar către ce am eu; eu am un controller AirMax https://www.senetic.ro/product/CRM-P resoftat, pentru UniFi.

    Da, e pentru acasă și a costat ceva, dar nu mai am nicio problemă nici cu rețeaua, nici (mai ales) cu … membrii familiei, care erau veșnic nemulțumiți. Experiența multi-repeater/multi wireless extender, cu `jde SSID-uri mai mult sau mai puțin identice e trecută la capitolul ”COȘMARE” și nu am de gând să mi-o amintesc nici măcar în scop educativ sau… oentru a câștiga routerul la tombolă :) .

    Dincolo de capabilitățile MESH, pentru că nu ne plimbăm cine știe ce cu laptopuri sau telefoane (vizionând/ascultând clipuri/filme/muzică), avantaje suplimentare ar fi multi-hopul, care permite o instalare foarte ușoată (fără cable; Mesh-urile trebuiesc doar alimentate), expandabilitatea (urmează să mai pun trei antene, să acopăr încă o casă), administrarea unitară.

    Nu mai e o mare noutate, dar și faptul că cele două rețele (2.4&5GHz) se văd (sau nu, dacă așa doriți) sub un singur SSID e iar drăguț…

    Utilizare : În afară de cea cunoscută, suport pentru supraveghere video (Camere Wifi Reolink) și IP Tv.

    Pe 3 decembrie (data facturii) am mai luat un sistem wireless ASUS Lyra, tip Mesh, AC2200, Tri-band, cu trei device-uri, dar il voi instala abia în ianuarie fiicei mele și abia atunci îmi voi mai da cu părerea. Ce-aș sublinia, e că l-am luat cu un discount fantastic, la numai 694,7 lei, pachetul cu trei dispozitive

    Nu, nu am nevoie de router. Am scris pentru că am foarte mulți ani de experiențe negative în Home Wireless, chiar dacă în general am avut foarte multe satisfacții cu transmiterea wireless a datelor.

      (Citează)

  385. Pai momentan folosesc de la Asus sistemul Ai Mesh, un fel de wds dar mai dragut pt apartament, dar n-ar strica acesta de la tp-link pt casa parintilor

      (Citează)

  386. Nu prea sunt eu cu concursurile, dar in ianuarie urmeaza sa ma mut in casa noua si chiar mi-ar prinde bine un router nou.

      (Citează)

  387. Salut, folosesc routerul de la DIGI pentru următoarele: 2 smartphones, 2 laptopuri, 1 desktop

      (Citează)

  388. Am un Archer C2 deocamdată. Folosesc in special banda de 5 GHz.

      (Citează)

  389. Actualmente am un router ASUS pe 2.4 GHz si 802.11n. Chiar ma gandeam la un upgrade, atat de abonament cat si de hardware.

      (Citează)

  390. MikroTik RBD52G-5HacD2HnD-TC hAP ac². Folosit de vreo 25-30 de device-uri in 2,4 si doar de 5-6 in 5GHz.

      (Citează)

  391. Salut

    Detin de 3 ani un asus ac66u si am conectat la el pe banda de 5ghz un chromecast 3 si un galaxy s8 plus.

      (Citează)

  392. Bun, hai sa le ‘luam ‘ :)

      (Citează)

  393. Am un rahat din ala de la DIgi care e jalnic. Imi pica destul de des netul pe wireless. Recent am inceput un alt fel de job de acasa si chiar mi-ar trebui un router performant sa nu mai fiu nevoit sa stau legat de cablu.

      (Citează)

  394. Vreau unul pentru la tara, acum cu pandemia lucrez din mai multe locuri si la tara nu am router.

      (Citează)

  395. Am un Tenda AC9, cumparat in 2018. Am facut enable atat la reteaua de 2.4GHz, cat si la cea de 5GHz. Intr-un apartament cu 3 camere e suficient, banda de 5GHz are semnal ok in toate incaperile.

      (Citează)

  396. Batranul TL-WR841N Tp-link duce 802.11n pe 2.4 Ghz perfect, de vreo 5 ani de nu 6. Upgrade-ul e binevenit.

      (Citează)

  397. Acum am un router de 2,4 tot de la TP-link, dar pare ca si-a cam atins maximul, merge tot mai greu si se blocheaza des.

      (Citează)

  398. Bătrânul Tp-link nu este deloc lăsat să își ducă bătrânețea liniștită pentru că ăștia mici (noile device-uri conectate) tot se înmulțesc și cu greu le poate acorda atenția cuvenită tuturor.

      (Citează)

  399. Și eu sunt în căutare de un nou router. Cel actual e în banda 2.4, dar am multe dispozitive care ar sta în 5ghz…mai ales dacă as avea semnal bun în camere diferite (cum e cazul acestui tip de router).

      (Citează)

  400. Am un router tp link dar mesh ul e binevenit si el 😁

      (Citează)

  401. Eu sunt interesat de un sistem mesh, deoarece doresc sa conectez 2 camere video și m ar ajuta acest mesh. O sa vad ce oferte sunt de sarbatori

      (Citează)

  402. vreau sa inlocuiesc routerul digi

      (Citează)

  403. Felicitari celui ce il va castiga. E un produs foarte bun!

      (Citează)

  404. Am un TP Link Archer C6 la care sunt nevoit sa ii fac un upgrade odata cu mutarea intr-o alta locuinta. This model could come in handy.

      (Citează)

  405. Momentan am routerul Fiberhome de la Digi, care e limitat la 2.4Ghz. Nu strica un router wifi 5Ghz pentru laptop si doua telefoane care suporta 5ghz.

      (Citează)

  406. Am un Asus RT-N66U, are deja aproape 7 ani de utilizare. Super router la vremea lui, inca poate duce 850 Mbit pe cablu pe conexiunea RDS de 1 Gbit. L-as schimba ca e depasit, pe mobil prefer sa stau pe 4G, merge mai bine decat pe wi-fi-ul generat de router.

      (Citează)

  407. Am folosit de-a lungul timpului routere de la Tp-Link de care am fost foarte multumit. Consider ca sunt routerele cu cel mai bun raport calitate-pret. Cele mai multe dispozitive din casa folosesc banda de 5GHz.

      (Citează)

  408. Daniel Cucu:
    MikroTik RBD52G-5HacD2HnD-TC hAP ac². Folosit de vreo 25-30 de device-uri in 2,4 si doar de 5-6 in 5GHz.

    Ăsta da router!

      (Citează)

  409. Tp-Link sunt destul de fiabile.

      (Citează)

  410. Eu am un router Asus RT-N18U in 802.11N, un router foarte misto de altfel la vremea lui. Ar merge un upgrade :-)

      (Citează)

  411. CRISTIAN BORA

    16/12/2020 la 1:10 AM

    Sunt mare fan TP-LINK. Sunt unele dintre cele mai bune routere. Iar sistemele de tip MESH…sunt BETON. Mi-ar placea, sincer, un TP-LINK MESH că să înlocuiesc vechiul meu router. Bafta tuturor!

      (Citează)

  412. Eu am o mulțime de dispozitive iar router-ul de la digi nu prea face fata la toate boxele nest din fiecare camera.

      (Citează)

  413. Visan Gabriel

    16/12/2020 la 7:03 AM

    Archer C9 cu acoperire mediocră intr-un bloc din beton din 65

      (Citează)

  414. Destul de interesant, mi-aș dori acest dispozitiv deoarece nu îmi ajunge semnalul în toată casa :))

      (Citează)

  415. Momentan detin doar ONT ul de la Digi, care e doar 802.11 b/g/n.

      (Citează)

  416. Daca aspiratorul Xiaomi Mi Vacuum nu ar avea nevoie de 2.4G as dezactiva banda. In rest toate device-urile le am pe 5G.

      (Citează)

  417. Folosesc un Tenda ac15 si este foarte bun, din pacate am o camera mai departata unde abia vad reteaua in 2.4, de 5 nu mai zic…

      (Citează)

  418. partikip :))

      (Citează)

  419. Eu ma inscriu la comentarii ca poate ma whitelistezi cu ocazia asta!

      (Citează)

  420. Detin un Dlink DIR-882 AC2600

      (Citează)

  421. Router 802.11ac, iar majoritatea dispozitivelor sunt pe reteaua 5GHz. Pe reteaua 2.4GHz au ramas doar cateva dispozitive mai vechi, televizoarele si dispozitivele smart home.

      (Citează)

  422. Am un router de la Digi de câteva luni, deoarece îmi făcea multe probleme cel vechi

      (Citează)

  423. Da …o idee foarte bună…un router nou…chiar am nevoie…am un edimax mai vechi 2.4G…respect.

      (Citează)

  424. Popa Constantin

    16/12/2020 la 3:51 PM

    Îmi trebuie un router pentru școala online , acummă descurc foarte greu cu cei doi băieți ai mei. Momentan folosesc hotspot de pe telefonul mobil.

      (Citează)

  425. Razvan Cristian Solomon

    16/12/2020 la 3:52 PM

    am dispozitive care folosesc 5 ghz dar si 2,4 – majoritatea sunt pe 2,4 ghz fiind mai vechi

      (Citează)

  426. Eu folosesc un Netis WF2780 de care sunt foarte multumit pana acum. A fost 70 de lei. Are si 5GHz dar nu il tin pornit pentru ca nu duce la putere satisfacatoare pana unde as avea nevoie, ca distanta. Astfel ca pe 2.4 GHz (300 Mbps) stau conectate toate echipamentele din casa. Cele mai recente dintre ele am impresia ca trag destul de bine din router pe 2×2 MIMO

      (Citează)

  427. Alexandru Vlăduț Milea

    16/12/2020 la 3:59 PM

    E binevenit având în vedere ca la astea de la RDS o data la doua săptămâni le pica semnalul.

      (Citează)

  428. Super inițiativa chiar aveam nevoie de un update

      (Citează)

  429. Gabor Zsigmond

    16/12/2020 la 4:08 PM

    Am 3 routere in casa, daca castig imi las numai 2 :)

      (Citează)

  430. Aldea Udrescu Edwin Petrut

    16/12/2020 la 5:18 PM

    2 telefoane si un laptop.

      (Citează)

  431. Andrei Cristea

    16/12/2020 la 6:27 PM

    Am un laptop si 2 telefoane conectate la reteaua 5 GHz, iar un alt telefon mai vechi al unui membru de familie la cea de 2,4 GHz

      (Citează)

  432. Am un router D-link destul de vechi Sarbatori fericite tuturor !

      (Citează)

  433. IORDACHE SERGIU LIVIU

    16/12/2020 la 8:52 PM

    Mi-as dori sa testez acest router , am in apartament dispozitivul standard de la Vodafone .

      (Citează)

  434. Nicolae Mirela

    16/12/2020 la 9:00 PM

    Sa fie cu noroc, ar fi binevenit la casa mea, unde stau la scoala online 2 copii si mai sta si mama in work from home.

      (Citează)

  435. Va salut:)
    In casa am un router oferit de ISP-ul meu ( nu stiu daca este ok sa ii spun numele ), ce este ok in camera in care sunt si eu, dar pentru parintii mei , wireless-ul trece de pereti, dar foarte greu… e mai mareu nevoie sa vina cu laptop-ul sau smartphone-urile la mine in camera pentru a avea si ei un wifi devent … este vorba de un apartament cu doua camere, in total 50 metri patrati…
    Mi-as dorii sa am internet wireless cat sa le pot oferii si parintilor si chiar si vecililor de pe etaj :) pe gratis si fericit :)

      (Citează)

  436. Am un router de la Digi ..nu știu ce acoperire are. .știu că plătesc chirie la el 🙄

      (Citează)

  437. Cine a castigat?

      (Citează)

  438. Eu folosesc cu succes routerul de la RDS …. trebuie doar sa stau pe lungimea holului … semnalul merge mai bine in dreptul usoii decat prin beton.
    Nu ar strica sa fac un test cu mesh-ul … sa vedem cum imbunatateste conditiile de viata. Cheers

      (Citează)

  439. Am un router relativ vechi, 2.4ghz. Si-a facut treaba foarte bine in ultimii 3 ani chiar si “schiop” de o antena, dar acum cu wfh da semne de oboseala si uneori mai face cate o pauza brusca :))

      (Citează)

  440. 2,4GHz si 802.11n :(
    Chiar as fi curios care este diferenta intre ce am eu vechi si cel nou cu 802.11ac si 5GHz

      (Citează)

  441. telefonul si televizorul sunt pe 5G

      (Citează)

  442. Dețin un router TP link pe 5ghz și funcționează foarte bine și stabil fata de altele mai ales că routerul de la Orange e slab rau

      (Citează)

  443. Am un d link dir 600 de mai bine de 10 ani ,chiar as dori să îl înlocuiesc

      (Citează)

    • Salut! Am un router mai vechi TP-Link, atat 2.4 cat si 5 ghz nu trec prin peretele renovat, nu imi explic de ce. E vorba doar de un strat de polistiren si o lavabila cu argint…

        (Citează)

  444. E momentul pentru schimbare. Nimic pe 5ghz inca.

      (Citează)

  445. Router wireless MERCUSYS AC12G, AC1200,Gigabyt,Dual Band.
    Device-uri – jumatate 2.4Ghz & jumatate 5Ghz.

      (Citează)

  446. N am router propriu zis, doar decodorul defibra huawei de la rds,2,4 cred. Locuind intr un ap cu pereti din beton armat canci semnal in dormitor

      (Citează)

  447. Arabolu Raluca

    16/12/2020 la 10:43 PM

    Avem un router de la Digi..Baiatul face școală online de pe laptop, fata gradinita online de pe tableta… Dacă deschide și soțul calculatorul.. Deja sunt întreruperi.. Telefoanele nu le putem folosi pe wifi în acel interval. Semnal slab în camerele mai îndepărtate.

      (Citează)

  448. Am mai multe dispozitive si 1 router dual band inchiriat de la digi. Banda de 2.4 GHz o folosesc doar cu dispozitivele ce nu suportă mai mult: 1 laptop vechi, tv, etc. Restul folosesc banda de 5 GHz: telefon, 1 laptop nou, etc.

      (Citează)

  449. Alex Alexandru

    16/12/2020 la 11:02 PM

    Mamă ce viteze , hope to win , Particip şi sper să câştig ! :)

      (Citează)

  450. Prezent

      (Citează)

  451. Avem un router de la Digi, dar abia mai face față, am avut mari probleme cu semnalul slab. Când fata face școală online pe laptop nu folosește nimeni wifi… doar ea.

      (Citează)

  452. Kaspian:
    Partikip!

      (Citează)

  453. Alexandru-Bogdan Ghita

    17/12/2020 la 12:09 AM

    Folosesc mai multe dispozitive 802.11ac 5Ghz.

      (Citează)

  454. Dețin un ruter Asus pe 5 GHz dar la casă ar trebui să mai amplific un pic semnalul.Ms !

      (Citează)

  455. Am trecut la tenda. Tp-link dezamagire totala.

      (Citează)

  456. Super ar fi la fiberlink 1000 care il am :))

      (Citează)

  457. Mihail Mocanu

    17/12/2020 la 2:10 AM

    Salutare, am un AP 5Ghz de la tp-link, își face treaba și are ca avantaj alimente POE, ce nu mă da pe spate este raza de acoperire la 5Ghz, dar atata timp cat ești aproape de el se vede diferența de viteza, ii faci setările inițiale și uiți de el :)

      (Citează)

  458. Folosesc atât 2.4GHz cât și 5GHz. Chiar zilele astea am întâmpinat probleme cu acoperirea semnalului și viteza de transfer :D

      (Citează)

  459. Visan Gabriela

    17/12/2020 la 4:12 AM

    un articol interesant din care personal am aflat multe lucruri pe care nu le stiam . mi as dori sa castig sa le fac o bucurie copiilor care se ocupa cu tehnologia casnica, sa se mire de mine pentru ce lucruri concurez . va doresc sarbatori fericite tuturor organizator si concurenti !

      (Citează)

  460. Folosesc un router de la Digi dar nu sunt multumita , am nepotei care fac lectii onlaine si nu reusesc sa faca orele

      (Citează)

  461. Alexandru Cosac

    17/12/2020 la 6:26 AM

    Am un router Tp-link 802.11ac și utilizez atât banda de 2,4 GHz (laptop, câteva dispozitive Smart Home, TV) cât și 5 GHz (telefoane, desktop, camere supraveghere, TV, Google Home, Chromecast)

      (Citează)

  462. Luca Razvan-Adrian

    17/12/2020 la 7:26 AM

    Am un router de la tplink dar in curte semnalul este slab

      (Citează)

    • Incearca sa atasezi la routerul tau o antena de la TP-Link(CPE) in mod Access Point si indreapt-o catre curte. Eu asa am rezolvat problema. Nu e cel mai ortodox mod, deoarece antenele de genul acela au alta destinatie(comunicare punct la punct) dar pentru netflix, youtube e suficienta(e limitata la 100Mbps).
      Folosesc o configuratie de genul celei descrise mai sus pentru a extinde netul in curte + o camera de supraveghere la o distanta aprox 60-70m. Netul merge decent in curte, iar imaginile de la camera IP se vad cursiv.

      Bafta !

        (Citează)

  463. Folosesc DecoM4 de un an si e super ok., usor de instalat, stabil. 5ghz este foarte ok pentru netflix.

      (Citează)

  464. Router 2,4 802.11n
    E in plan schimbarea lui foarte curand

      (Citează)

  465. Apostol Viorica

    17/12/2020 la 8:23 AM

    Folosesc Mercusis cumpărat de curând din Emag, 2,4G. Mulțumită, deocamdată ! Mulțumim pentru concurs!

      (Citează)

  466. Leciu Robert Marian

    17/12/2020 la 8:36 AM

    Mi-ar trebui si mie un sistem Mesh … Particip 😁

      (Citează)

  467. Eu am in total 32 de dispozitive conectate!

      (Citează)

  468. Particip!
    Abia asteptam sa-l incercam!🤗

      (Citează)

  469. Mogos Mihaela

    17/12/2020 la 8:51 AM

    Am TP-Link WR940N (450mbps), sunt multumita de router…

      (Citează)

  470. N-as putea sa-i spun router, este acela alb, de 802,11 b,g,n de la Huawei, primele de pe la digi…E mai mult un receiver, si daca am inchis o usa, se cam termina cu semnalul…Dar ii dam inainte😊😉

      (Citează)

  471. 3 dispozitive pe banda de 5Ghz. 2 routere, unul ca access point si este foarte frustrant ca trebuie sa reporneasc wifi-ul la telefon de fiecare data cand ma mut in alta camera :( un sistem mesh ar fi perfect

      (Citează)

  472. Am un router de la Telekom. Nu “bate” in toata casa

      (Citează)

  473. 3 dispozitive pe 5 GHz
    Router de 802.11 ac cam batran

      (Citează)

  474. Banda de 2.4Ghz va fi in continuare mult timp utilizata ptr acoperirea mult mai mare.

      (Citează)

  475. Eu folosesc 2 routere Asus, dar nu sunt deloc multumit de viteza de transfer. La cel de-al doilea router am conectat 2 camere de supraveghere si nu pot vizualiza decat imaginile standard, deoarece la el viteza de transfer e mica. Mi-ar place sa incerc un sistem Mesh wi-fi de la TP-link.

      (Citează)

  476. Desi folosesc un router ac, nu reuseste sa bata prin toate cele 3 camere. Este pus in mijlocul casei dar tot nu ajunge semnalul in extremitati.

      (Citează)

  477. Ciortan Mihaela

    17/12/2020 la 10:39 AM

    Nu am si tare mi ar trebui unul.

      (Citează)

  478. Eu am de 5Ghz insa nu pot conecta dispozitivele care au wifi integrat (aerul conditionat, dezumidificatorul). Se pare ca doar la cele de 2.4 se pit conecta :(

      (Citează)

  479. daniel dragomir

    17/12/2020 la 12:06 PM

    buna,si eu detin un sistem mesh tp link deco m4,si pot spune ca este ffff bun,si usor de instalat

      (Citează)

  480. Am un router de 5ghz, dar intenționeaz sa imi iau unul cu wi fi6, cel de 5ghz are raza mica de acoperire și de asta mai mult folosesc 2.4

      (Citează)

  481. Tanasescu Vlad

    17/12/2020 la 1:02 PM

    Eu folosesc un Asus dual band si e cam slab la capitotul acoperire…ma bate gandul de ceva timp sa trec la un sistem mesh.

      (Citează)

  482. Statistic, cele mai multe dispozitive sunt pe 2.4 Ghz (becuri, prize si boxe smart-doar asta suporta).
    In rest, cele la care e nevoie de viteza stau pe 5 Ghz (tv-urile, telefoanele si laptopurile).

    Router-ul actual e de fapt un AP Mikrotik, ac si tot tacamul, dar ar putea sta putin mai bine pe partea de acoperire si aici s-ar vedea utilitatea unui mesh.

      (Citează)

  483. Detin un tp-link de 2.4 ghz este destul de ol.

      (Citează)

  484. Am un A6 dar tot am zone fără semnal.

      (Citează)

  485. Particip

      (Citează)

  486. ×am un archer ax50 proaspăt achiziționat, dar ar mai trebui cel puțin un router ptr o mai.bhna acoperire a casei..protocol x , wifi 6…destul de bun.

      (Citează)

  487. Pare interesant. Chiar cautam asa ceva. Un router nu face fata la mine in ap.

      (Citează)

  488. Cătălin Ghibîrsină

    17/12/2020 la 4:01 PM

    Detin un sistem Tp-link Deco S4 de care ma declar foate multumit. in interiorul casei semnalul este perfect.
    Cu inca un M4 as putea acoperii o parte mai mare din curte.

    Cat despre dispozitivele despre care ai intrebat, am asa: 1 laptop Zenbook Pro, 3xChromecast, 5xintreruptoare smart, 3xgoogle home si multe altele

    Succes tuturor!

      (Citează)

  489. Folosesc un router fara ac, viteza destul de mica pentru 2 laptopuri 2 telefoane si un smart tv, plus ca pica semnalul din nimic…

      (Citează)

  490. Mi-as dori unul pentru a le fiu de folos nepoteilor mei,cu un tata orb😊

      (Citează)

  491. Daniel Iliescu

    17/12/2020 la 4:20 PM

    Pick me, pick me

      (Citează)

  492. Balla József István

    17/12/2020 la 4:49 PM

    Miha:
    Am un router negru Tplink luat cu 350 lei acum 3 ani (era in gama scumpe la vremea lui), in afara de multele recomandari de pe Emag nu as putea sa-ti spun mare lucru despre el. Isi face treaba super bine in continuare, chiar daca avem 3 laptopuri, 3 smartphone si 2 smart tvs conectate aproape permanent.

    Singura problema din ultima luna e ca lucrand de acasa si in majoritatea timpului pe videoconferinte, Netflix se blocheaza si tind sa cred ca ar fi cazul sa-l schimb.

      (Citează)

  493. Aileni Flavius

    17/12/2020 la 4:49 PM

    Folosesc internet de la telekom prin adsl as putea pune acest sistem Cu wifi ul primit d ela ei?

      (Citează)

  494. Popa Adrian Doru

    17/12/2020 la 5:18 PM

    As vrea sa am un router performant ca acesta.

      (Citează)

  495. Tot 2,4Ghz. Ajunge mai greu prin toate colțurile casei

      (Citează)

  496. Am si eu un TPLink din 1900 toamna este acceptabil dar va dati seama ca as vrea unul mai performant!

      (Citează)

  497. Cristian Coman

    17/12/2020 la 6:11 PM

    Are o acoperire destul de bună

      (Citează)

  498. nu e rau deloc

      (Citează)

  499. Serban Marian

    17/12/2020 la 6:38 PM

    Particip

      (Citează)

  500. Am un bătrân Asus n56u, merge in general ok. Folosesc in mare parte 2,4 ghz, doar telefonul pe 5.

      (Citează)

  501. Amarie Vasile

    17/12/2020 la 7:18 PM

    Am un unic HUAWEI, Model : HG 658 , Name Home Getevay

    Am conectat un PC și un smartphone . Sunt relativ multumit. (Nu prea pot face comparatii…)

      (Citează)

  502. Mi-ar plăcea să câștig ,inca nu am unul.😊

      (Citează)

  503. Folosesc un extender mercusys de 2.4ghz cu un router tplink archer c6. Momentan sunt multumit de el, dar un mesh de 5ghz ar fi ideal.

      (Citează)

  504. Nu am si mi-aș dori unul

      (Citează)

  505. Un router raport /calitate foarte bun.

      (Citează)

  506. Am router tp link si sunt nu multumit, nu sunt stabile deloc imi cade wifi-ul din 5 in 5 min, cu toate ca am facut upgrade de firmaware. cand deschid torentul mai rau.

      (Citează)

  507. Justin Andrei

    17/12/2020 la 8:51 PM

    Particip

      (Citează)

  508. Justin Andrei

    17/12/2020 la 8:52 PM

    Doresc sa particip!

      (Citează)

  509. Mihai Marangoci

    17/12/2020 la 9:12 PM

    Am un Tp-link c50. Cred ca mi-ar fi de folos acest Deco M4.

      (Citează)

  510. Particip. Eu folosesc un router de la digi, dar acoperirea nu este buna in toata casa.

      (Citează)

  511. Georgeta Oprea

    17/12/2020 la 9:49 PM

    Nu am nici un router, daca as castiga, eu as fi mai mult decat fericita ca imi pot ajuta nepotii, iar nepoteii mei nu s-ar mai enerva ca au semnalul slab in timpul orelor online

      (Citează)

  512. Sistemele Mesh de la TP-Link sunt foarte ok ca acoperire si viteza. Am cumparat pentru ai mei parinti, care stau la casa si fac fata la vreo 4 telefoane, 1 TV si 2 laptopuri. In momentul de fata folosesc un Archer C2300 de care sunt la fel de multumit.

      (Citează)

  513. Sistemele Mesh de la TP-Link sunt foarte ok ca acoperire si viteza. Am cumparat pentru ai mei parinti, care stau la casa si fac fata la vreo 4 telefoane, 1 TV si 2 laptopuri. In momentul de fata folosesc un Archer C2300 de care sunt la fel de multumit.

      (Citează)

  514. Borosteanu Cristian Stefan

    17/12/2020 la 10:19 PM

    Un router este oricand binevenit la casa omului.

      (Citează)

  515. Am doua routere in casa. Pana nu de mult batranul archer c2 isi facea treaba cu brio. Acum sta in mod access point si continua sa nu ma dezamageasca.

      (Citează)

    • Routerul oferit de provider nu corespunde nevoilor mele și am zone în locuință unde semnalul nu ajunge.Mi-ar prinde bine acest router.

        (Citează)

  516. Raluca STANCIU

    17/12/2020 la 10:49 PM

    Super tare ar dacă l-aș câștiga. Chiar am nevoie. Eu folosesc extensie la router.

      (Citează)

  517. Am 4 routere care acopera 2 etaje, dintre care 3 sunt TP-Link. N-am ce sa comentez de viteza, pentru ca isi fac treaba cu 5 telefoane, 2 tablete, 5 laptopuri, 2 camere de supraveghere, un termostat inteligent si o imprimanta(de…familie mare). Bineinteles, au fost necesare cateva notiuni de retelistica astfel incat sa fac setarile pentru ca reteaua sa functioneze fara probleme(traiasca google). M-am tot uitat dupa sistemele mesh de la TP-Link si par o solutie buna. Asta ca sa nu mai stam sa schimbam reteaua daca ne plimbam prin casa cu telefonul/tableta/laptopul.
    Iar pentru cei ce au ca provider RDS, recomand utilizarea routerului lor(Kaon parca se numeste) doar ca server DHCP, cu Wi-Fi oprit. Puteti sa va configurati routerul personal ca Access Point pentru a obtine vitezele dorite pe Wi-Fi sau stabilitate in conexiune. Eu cel putin sunt multumit de acest gen de setup. Daca s-ar putea sa fie si mesh, ar fi genial.

    Bafta !

      (Citează)

  518. lucrand in domeniu,am avut sansa sa testez viteza pe acest dispozitiv si am ramas impresionat,merita toti banii

      (Citează)

  519. Detin 3x deco m5 si sunt foarte multumit. 90% din dispozitive se conecteaza la 5g.

      (Citează)

  520. Adriana Ghenoiu

    17/12/2020 la 11:24 PM

    gabi:
    telefonul si televizorul sunt pe 5G

      (Citează)

  521. Am router,dar cred ca e model mai vechi

      (Citează)

  522. Dumitrache Ancuța

    18/12/2020 la 1:19 AM

    Eu am un router adus de cei de la RDS când am tras internet cu fibră optică și sunt mulțumită momentan.

      (Citează)

  523. Enescu Ortensia

    18/12/2020 la 1:28 AM

    matthers:
    am si device-uri care merg doar pe 2.4Ghz(ex: aer conditionat, becuri smart, alte device-uri smart), dar si TV/laptop-uri care merg pe 5Ghz.

    Ar prinde bine un sistem mesh, chiar ma gandeam sa-mi iau unul, dar am luat in schimb un tplink C80.

    Sistemele Mesh suna bine pe hartie, dar as fi curios sa le testez in setup meu.

    Daca nu castig, poate cu alta ocazie, urmatorul router poate va fi un sistem mesh.

      (Citează)

  524. Ascult multă muzica și mi-aș dori un asemenea device

      (Citează)

  525. Sunt fan Tp-Link

      (Citează)

  526. Detin acest sistem Mesh si pot spune ca este GENIAL… Am acoperire in toata casa (P+1+M) acoperire ce o aveam inainte dar nu foarte buna si doar pe 2.4Ghz cu un router de la RDS si un extender de semnal

      (Citează)

  527. Este un sistem extraordinar de bine reusit ca si performanta in primul rand, dar si ca design.

      (Citează)

  528. Paluta Remus-Marian

    18/12/2020 la 7:42 AM

    Avem mai multe dispozitive care pot folosi 5G

      (Citează)

  529. Rădulescu Alina

    18/12/2020 la 8:26 AM

    Ar fi ideal! Pierdem semnal la orele online

      (Citează)

  530. Ignatescu Mihaela Irina

    18/12/2020 la 8:27 AM

    Foarte eficient băiatul meu și l dorește de mult

      (Citează)

  531. Vasile Amarie

    18/12/2020 la 9:00 AM

    HUAWEI , HG658, HOME GATEWAY.

      (Citează)

  532. Folosesc un Archer C2 cu ambele benzi 2.4 Ghz si 5 Ghz activate de multi ani care isi face in continuare foarte bine treaba.

      (Citează)

  533. Este superb, mi-as dori unul foarte mult!!!!

      (Citează)

  534. Nuță Bobeică Gabriela Paula

    18/12/2020 la 10:16 AM

    Ar fi minunat sa il castig,pt ca ne enervează semnalul🤗

      (Citează)

  535. Am 3 routere vechi.

      (Citează)

  536. Suvac Beniamin

    18/12/2020 la 10:27 AM

    Noi ne ingramadim pe un router amarat de la Telekom care nu duce semnalul prea departe in casa..un sistem mesh ar fi o idee buna 😁

      (Citează)

  537. Petrovici Daniel

    18/12/2020 la 10:32 AM

    Eu folosesc un router cu 5g însă nu prinde foarte departe. Deci mai mult stau pe banda de 2.4

      (Citează)

  538. Pohoata Mădălina

    18/12/2020 la 11:04 AM

    Tocmai m-am mutat în alta localitate și nu am avut ocazia să ini achiziționez un router pentru că am luat teapa cu unul de la Orange care nu a funcționat nici o zi din săptămâna cat a fost la mine. Mi-ar fi de mare ajutor căci fetita mea face scoala online și o conexiune stabila de internet ar fi foarte utila!

      (Citează)

  539. Andrei Felician Dinicu

    18/12/2020 la 11:18 AM

    Am un router 802.11ac si folosesc si banda de 5 si de 2,4 GHz

      (Citează)

  540. Busuioc Roxana

    18/12/2020 la 11:34 AM

    Eu nu le am cu tehnologia, pot spune doar ca undeva prin casa este un router tp-link, cred ca de 2,4…Bineînțeles că o tehnologie mai buna și avansata ar fi binevenita și mi-ar plăcea sa vad diferențele la net… Hai sa fie cu noroc! ☘️☘️☘️

      (Citează)

  541. Nu am un router si mi as dori sa achizitonez unul!

      (Citează)

  542. Folosesc încă banda 2.4 Gh dar sunt pregătită pentru un upgrade… Doar ca nu am avut timp până acum sa îmi fac temele corespunzător.

      (Citează)

  543. Și eu folosesc tp link , acum am trecut la internet de 1000 și ar trebui sa îmi iau un router mai performant

      (Citează)

  544. Deocamdata am mai multe device-uri pe 2.4GHz, dar sigur s-ar bucura si ele de o acoperire mai buna.

      (Citează)

  545. un router de tip MESH este tot ce imi lipseste.

      (Citează)

  546. Cadoul de Craciun perfect pentru sotul meu.

      (Citează)

  547. folosesc un archer c9, dar mesh este mai bun si as vrea sa il inlocuiesc.

      (Citează)

  548. Mihai racovanu

    18/12/2020 la 1:01 PM

    Chiar este un router pe care mi-l doresc și asa ca îmi țin pumnii ca să vina Moș Crăciun.

      (Citează)

  549. Anghelescu Andreea Daniela

    18/12/2020 la 1:03 PM

    Am un router To Link 300 Mbps, daca as castiga l-as da pe al meu parintilor ca au unul si mai slab si l-as opri eu pe asta ca e mai bun.

      (Citează)

  550. Utilizez un router pe 5ghz de la trei, se simte diferența. Sărbători liniștite!

      (Citează)

  551. Salut,

    Te apreciez si urmaresc cu placere.
    As avea mare nevoie de acest router de tip mesh pentru ca am ceva probleme cu nivelul semnalului in casa si chiar ma uitat sa imi achizitionez un sistem de genul acesta.
    As fi tare bucuros sa imi aduca Mos Craciun de la TpLink un sistem Deco M4!

      (Citează)

  552. Am un TP-Link Deco M4 AC 1200 cumparat de la Altex cu 299 lei. Locuiesc la tara si am o acoperire superioara fata de tot ce am folosit pana acum. Intentionez sa mai cumpar o unitate pentru a avea semnal si in alte zone ale proprietatii mele.

      (Citează)

  553. Un archer ax20 <3

      (Citează)

  554. Am un TP-LINK Archer C2300 si un Range extender wireless AC1750 TP-Link RE450. Sunt multumit de ambele. Folosesc si 2.4 GHz si 5GHz. Multumesc!

      (Citează)

  555. Particip

      (Citează)

  556. Vedem daca poate să mențină conexiunea prin pereți mai atipici.

      (Citează)

  557. Am routerul Kaon, de la Digi. Cu abonamentul de 1000 mb.

      (Citează)

  558. MARIANA ECHIM

    18/12/2020 la 4:04 PM

    cadou de ziua mea

      (Citează)

  559. cadou de ziua nevasta

      (Citează)

  560. Tplink 2,4 G 8 dispozitive pe wireless.

      (Citează)

  561. Marilena Ciupala

    18/12/2020 la 4:38 PM

    Foarte frumos din partea voastră. Am unul însă nu face fata

      (Citează)

  562. Acum că lucrez de acasă ar fi grozav un astfel de cadou, încă la mine nu e pe digital, așa că merge cum merge până schimb

      (Citează)

  563. Salut,
    Mutat cu un coleg in chirie, 4 camere, nu bate nimic prin pereti, sunt tare curios cu un mesh daca am vreo sansa.

      (Citează)

  564. Ar fi ideal, am schimbat pana acum trei routere in garantie si tot degeaba.

      (Citează)

  565. Lupu Nicoleta

    18/12/2020 la 5:26 PM

    Am un router tot Tplink, doar calculatorul este atașat, a da… Și nu bate pina în fata casei, asa ca telefonul nu pot să-l folosesc în curte. Mi-ar prinde tare bine unul nou

      (Citează)

  566. Nu am asa ceva si as vrea sa il castig.

      (Citează)

  567. Belu Cristian

    18/12/2020 la 6:02 PM

    o varianta wifi super!

      (Citează)

  568. Am un dispozitiv de 7 ani care este slab

      (Citează)

  569. Un router modern si util in orice casa.

      (Citează)

  570. 2 dispozitive pe 5 GHz
    Router de 802.11 ac destul de vechi

      (Citează)

  571. Cazacu-Sima Mirela

    18/12/2020 la 6:50 PM

    Maxim Ionuț:
    Este un sistem extraordinar de bine reusit ca si performanta in primul rand, dar si ca design.

    Il folosesc cu 3 dispozitive pe banda 2,4 Ghz, cu 4 dispozitive pe banda 5 Ghz si 3 dispozitive pe LAN. Am pachetul de la DIGI Fiberlink 1000.

    In speedtest pe LAN scoate 950 Mbps, pe banda de 5 Ghz scoate 520 Mbps si pe banda de 2,4 Ghz scoate 150 Mbps. Vitezele clar conteaza si de device-urile folosite si de procesoarele lor.

    Are o acoperire extraordinara a unei case cu un etaj plus si curtea exterioara. Nu am nici macar o zona in care sa zic ca nu exista semnal. E un mare plus acest lucru. Si in curte am făcut proba si aveam viteze intre 50 Mbps si 500 Mbps. In funcție de cat de mult ma indeparatam fata de sistem.

      (Citează)

  572. Cazacu Sima Mirela

    18/12/2020 la 6:51 PM

    Eu am un router zte care nu are acoperire in toata casa si asta ma deranjeaza. Am incercat si cu unul tp link, dar probabil ca nu cu cel potrivit, pentru ca la fel, nu are acoperire peste tot – si nu, nu e o locuinta uriasa.

      (Citează)

  573. zamisnicu iulian

    18/12/2020 la 7:41 PM

    Am pe cel de la firma de distributie a semnalului .Mi-as dori unul performant

      (Citează)

  574. DEMETER SANDOR

    18/12/2020 la 7:44 PM

    Am un router 802.11ac si folosesc 4 dispozitive

      (Citează)

  575. Am din ce in ce mai multe dispozitive Wifi si cred ca router-ul de la Digi nu prea face fata, asa ca as nevoie sa extind acoperirea Wifi

      (Citează)

  576. Am un router tplink care stie sa dea wifi pe 2.4 si 5GHz. Dar in camera din spate avea merge.
    M-aș bucura foarte mult de un asemenea dispozitiv

      (Citează)

  577. Manole Madeleine Florentina

    18/12/2020 la 8:10 PM

    Am citit alte păreri și am aflat că merită.

      (Citează)

  578. Routerele cu antene externe se pare ca nu bat suficient de departe. Semnal IOC. Am incercat trei returnate pe garantie, mai putin unul.

      (Citează)

  579. 3 telefoane pe 2.4, 1 tel si 2 laptopuri și 2 tv smart pe 5ghz, într-o casă cu etaj. Semnalul pe 5ghz nu prea e stabil, din păcate, ar merge la fix un sistem mesh. Mult succes!

      (Citează)

  580. Stiniguta Ramona

    18/12/2020 la 8:41 PM

    Mi ar fi util

      (Citează)

  581. Router de la Telekom, nu sunt mulțumită de el.

      (Citează)

  582. Ionita Constantin

    18/12/2020 la 8:45 PM

    Am un tp-link, dual band dar mai slabut.

      (Citează)

  583. Si eu am un router vechi, PE 2.4 Ghz, 802.11n… planuim de ceva vreme sa il schinbam dar… tot intervine cate ceva prioritar si… uite-asa…

      (Citează)

  584. Daniela Popescu

    18/12/2020 la 10:40 PM

    Avem ruter standard de la firma de cablu

      (Citează)

  585. Budarescu Ovidiu

    18/12/2020 la 11:02 PM

    Am un D-Link din acela cilindric care suporta 5Ghz, dar pierde semnalul când ți-e lumea mai draga de vreo luna, dar ce e drept are 2 ani de folosire.

      (Citează)

  586. Particip!

      (Citează)

  587. Toma Ciprian Constantin

    18/12/2020 la 11:22 PM

    Merită de încercat. Folosesc mai multe dispozitive în banda de 5Ghz, dar și în 2,4 Ghz. Ba chiar am dispozitive in ax. L-aș folosi cu plăcere pentru a extinde aria de acoperire.

      (Citează)

  588. Când se face tragerea la sorți? Să știu dacă îmi cumpăr sau nu.

      (Citează)

  589. Acum am trecut si eu pe 5 Ghz si se simte diferenta la viteza de internet, dar in acelasi timp simt si acel inconvenint care apare in momentul in care merg in alta camera si semnalul scade spre o liniuta.

      (Citează)

  590. Am 3 aparate pe care le folosesc zilnic in apartament conectate cu 5GHz

      (Citează)

  591. Daniel Asaftei

    19/12/2020 la 3:03 AM

    Chiar aveam de gând sa îl comand de black friday, pentru tatal meu, ca sa ii meargă wi-fi pe tv, fără sa mai piardă din semnal, mai ales ca routerul de la digi nu e cel mai performant. E ceva ce toată lumea ar trebui sa aibe in casa

      (Citează)

  592. Va salut :) !
    As avea nevoie de acest sistem mesh pentru a avea toti membrii familiei o viteza decenta la WiFi , ne-ar ajuta destul de mult .

      (Citează)

  593. Nu am un router așa performant . Ar fi ceva sa câștig . Mulțumim pentru concurs !

      (Citează)

  594. Am unul care foloseste banda de 2,4 Ghz.

      (Citează)

  595. Baroana Mic Adrian:
    Chiar un router TP Link folosesc dar il am de foarte mult timp.cel mai probabil ca este PE 2.4 Ghz si 802.11n.

      (Citează)

  596. Nu am

      (Citează)

  597. Mihai Ghimpau

    19/12/2020 la 8:30 AM

    As vrea sa-l castig! Evident daca am noroc.

      (Citează)

  598. Eugen Stricescu Panduru

    19/12/2020 la 8:35 AM

    Am fiberlink 1000, dar ruterul este slab cu vitezade pana in 100Mb/s. Sunt in cautarea unui ruter performant. Am studiat piata noastra si am constatat ca cele din gama tp link ar fi cele potrivite. Incerc la aceasta tombola. Daca nu reusesc, am sa cumpar unul de pe piata noastra. Multumesc anticipat.

      (Citează)

  599. Cred ca am unul cu 2,4 si lucrez de acasa plus scoala online . Pe zona nu e inca fibra optica, deci am minima viteza.

      (Citează)

  600. Cantemir Sorina

    19/12/2020 la 8:41 AM

    Folosim un router TP Link dar il avem de ceva timp, este PE 2.4 Ghz si 802.11n. Își face treaba, dar cred ca are nevoie de un frate mai nou.

      (Citează)

  601. Am avut trei routere, le-am returnat, din pricina vitezei mici și a semnalului slab.

      (Citează)

  602. Router-ul pe care il folosesc este 2.4Ghz , chiar cautam ceva cu acoperire mai bună.

      (Citează)

  603. Am un ruter vechi m-ar place sa-l castig pentru o conexiune mai bună,

      (Citează)

  604. Imi doresc un ruter performant stau la casa si daca ies in curte conexiunea este 0 .

      (Citează)

  605. Ardelean Adrian

    19/12/2020 la 9:08 AM

    Un sistem foarte bun !

      (Citează)

  606. Am un router vechi,mi-ar plăcea unul nou,va mulțumesc

      (Citează)

  607. Router perfect!

      (Citează)

  608. 802.11n (2.4 GHz),Huawei HG658 V2,cu două pc-uri,un smartphone,un smart TV și un extender conectate Și nici n-are Telekom-ul fibră optică în zonă.

      (Citează)

  609. Zaharia Suzana Florentina

    19/12/2020 la 10:25 AM

    Nu am! M.as bucura foarte tare sa câștig.

      (Citează)

  610. Tudorache anuta

    19/12/2020 la 11:09 AM

    Intr-adevăr un sistem foarte bun de apartament .Am unul de la edimax,foarte vechi 2.4 G.,în rest net la toată lumea care participă.

      (Citează)

  611. Mareș Violeta

    19/12/2020 la 11:26 AM

    Nu am in casa dispozitive ce folosesc banda de 5 GHz și chiar îmi doresc să testez.

      (Citează)

  612. Eu am tot tp-link WR1043 cu ambele frecvente. Problema la 5G este ca prin 3 pereti de beton si un sifonier nu mai reuseste sa treaca spre un smart TV. Viteze bune cand ai semnal. Un mesh e util tocmai pentru ca permite o uniformitate a semnalului la viteze mai mari dar cu pierderea teoretica a unei prize prin ocuparea ei de catre router. Avantaje si dezavantaje…

      (Citează)

  613. Simona Birjoveanu

    19/12/2020 la 11:34 AM

    Aven 2 dispozitive ce folosesc banda de 2,4 GHz

      (Citează)

  614. La o casa de aprox 100mp am undeva la 10-12 dispozitive conectate, unele Smart (relee wi-fi și senzori) și mi-ar fi de mare folos un sistem mesh, in condițiile in care actualul router sta in mansarda. Merci :)

      (Citează)

  615. Interesant!

      (Citează)

  616. Nu dețin asemenea tehnologie inovativa și Ma inacțiunii concurs in speranța ca voi schimba o data și o data router ul actual. Nici șnițele nu le mai are ca le a ros Sasha.

      (Citează)

  617. Nu am router asa performant și uneori merge greu internetul mai ales când am 2 copii conectați la școală online, mi ar fi foarte util dacă as avea noroc sa îl câștig

      (Citează)

  618. Hrenciuc Ionuț

    19/12/2020 la 12:22 PM

    Hai cu routerul. Vezi ca mi-am luat AC 9 din cauza ta.

      (Citează)

  619. Cred as avea si eu nevoie de un router mesh TP-Link Deco M4 cu acoperire completă pentru casă.Am un ruter vechi m-ar place sa-l castig pentru o conexiune mai bună,Ar fii un cadou minunat mai ales ca fara net in ziua de azi nu faci nimic

      (Citează)

  620. Mi.as dori unul pt.ca am unul foarte vechi

      (Citează)

  621. Milea Mersinica

    19/12/2020 la 12:46 PM

    Particip
    Folosesc un router vechi de aceea mi-ar plăcea să câștig acest premiu!

      (Citează)

  622. Gradinaru Andrei

    19/12/2020 la 1:05 PM

    Am router de tip b/g/n care este învechit și cu o acoperire proasta, de aceea mi-as dori unul de tip ac cu mash pentru o acoperire mai mare.

      (Citează)

  623. Am avut un TP-link 2,4 și 5ghz, dar am decis să îmi schimb provider-ul de internet și acum am o dracie din aia de la ei…se mișcă destul de bine

      (Citează)

  624. Am un archer c6 dar nu reuseste sa acopere toata casa, deci ar prinde bine un deco m4 ca sa extind reteaua fara multe batai de cap

      (Citează)

  625. Am un router tp link 802.11ac si folosesc si 5ghz si 2.4ghz

      (Citează)

  626. Am pus comentariul a patra oara, pana acuma nu a fost difuzat. Problema la mine este ca stau la casa si semnaul de la routere a fost insuficient. Le-am tot schimbat pe garantie, dar degeaba. Mai nou se pierde semnaul zi de zi pe 5ghz.

      (Citează)

  627. Adriana Tursan

    19/12/2020 la 3:15 PM

    Avem un router cam vechi de la Digi, dar ar fi binevenit unul nou în orice moment 🙂

      (Citează)

  628. Chiar un router TP Link folosesc dar il am de foarte mult timp.cel mai probabil ca este PE 2.4 Ghz si 802.11n.Am nevoie de un router mesh TP-Link Deco M4 cu acoperire completă pentru ca mai cade semnalul de net. Am mai multe dispozitive calculator;tableta;telefoane si laptop fara internet nu poti citi;nu poti sa te uiti la un film sau la un concert. Nu poti sa citesti lucuri interesante nu poti sa calatoresti virtual pe net.

      (Citează)

  629. Sincer, n-am idee ce fel de router am, insa de multe ori se intampla sa trebuiasca sa-i dau restart ca sa mearga din nou internetul. Prin urmare, cred ca mi-ar prinde bine unul nou.

      (Citează)

  630. Avem un router Asus. In camera mica semnalul este foarte slab, ne chinuim.

      (Citează)

    • Deși am net destul de puternic de la Rds presupun ca acest router mi ar fi de mare ajutor. Router ul actual este un tp link clasic și router ul lor pus în bridge…De rețeaua 5ghz nu mai vorbesc ..Sper sa mi faceți o bucurie frumoasa de Crăciun.

        (Citează)

  631. Folosesc foarte multe deviceuri telefon a51, smart tv lg 2019, tableta toate pe 5ghz.

      (Citează)

  632. Perfect pentru munca de acasa, tinand cont ca in zona mea e greu cu acoperirea ))

      (Citează)

  633. Barbulescu Bogdan

    19/12/2020 la 6:16 PM

    Pana acum vreo 2 luni aveam un router TPlink dar l-am schimbat cu unul de la Tenda AC1200 care are și 2.4g și 5g. Super mulțumit de el. Am acoperire în tot apartamentul acum.

      (Citează)

  634. Jecu Silviu-Alin

    19/12/2020 la 6:19 PM

    Am un telefon și un laptop ce profită de 5ghz

      (Citează)

  635. Tot pe Asus sunt si eu acum, 3 antene, 2,4GHz si 5GHz, insa in camerele indepartate semnalul e slab…

      (Citează)

  636. Proprietar de tp-link vechi, cam prea vechi, dar inca merge. Marca buna.

      (Citează)

  637. Ciobanu Alexandru

    19/12/2020 la 8:56 PM

    Desi am mai multe dispozitive ce ar putea folosi banda de 5 GHz, detin un router ce stie doar de banda de 2.4 GHz. Principalele avantaje ale acestui sistem sunt banda de 5 GHz, posibilitatea extinderii ariei de acoperire a retelei Wi-Fi si functia One Mesh.

      (Citează)

  638. Brasoava Constantin

    19/12/2020 la 8:59 PM

    Am un KAON AR4010 închiriat de la RDS RCS….semnal bun in tot apartamentul ( 3 camere ) .

      (Citează)

  639. Nu știu ce am, folosim ce a cumpărat bărbatul, dar nu e mulțumit, că se întâmplă frecvent să “pice” netul de când cu noul router scump. So…

      (Citează)

  640. Particip

      (Citează)

  641. In prezent am un router care stie 802.11ac. Majoritatea dispozitivelor sunt pe 5GHz, dar la o casa de 120mp pe 2 nivele, nu prea face fata semnalul

      (Citează)

  642. Avem router de la digi.
    Semnal cat de cat o.k.

      (Citează)

  643. Pavel Adrian Marius

    19/12/2020 la 9:48 PM

    Folosesc un router N de la TP-Link. Reteaua de 2,4 imi este necesara pentru anumite device-uri “smart home”

      (Citează)

  644. Am un router foarte vechi, dar inca merge:)))) un router nou ar fi un cadou foarte frumos pt mine.

      (Citează)

  645. Particip , connect Box cu upc , merge greu :( ….. doamne ajute dacă as avea noroc sa îl câștig …

      (Citează)

  646. Un router mesh TP-Link Deco M4 cu acoperire completă pentru casă.

      (Citează)

  647. toate routerele pe care le-am folosit au fost TP-link

      (Citează)

  648. Particip

      (Citează)

  649. cristina dragomir

    20/12/2020 la 12:42 AM

    Sa fie primit, daca s-o lasa cu premiu! Nu de alta, dar am semnal bun la wifi doar in camera cu routerul. In baie… deloc. In bucatarie, ioha. In dormitor cat sa nu zic ca nu am.

      (Citează)

    • Apetrei Alexandra

      20/12/2020 la 10:26 AM

      Eu cred ca e cel de 2.4 pentru ca e destul de lent.

        (Citează)

    • Batrana Eugen

      20/12/2020 la 1:51 PM

      Un router foarte bun!

        (Citează)

    • Matuchis Iulia

      20/12/2020 la 4:44 PM

      Chiar am nevoie de el pentru ca daca mai pica netul pe motiv ca n-ajunge la toata lumea din casa pentru ca routerul nostru nu e bun… nu stiu ce fac! Acum cand multa lume munceste de acasa, un router bun chiar e o necesitate!

        (Citează)

  650. Am mai multe dispozitive pe 2.4GHz, avad multe dispozitive IOT. Pe 5Ghz folosesc doar telefoanele și laptopul când nu e pe birou, atunci fiind legat prin cablu.

      (Citează)

  651. Pascaru Valeriu

    20/12/2020 la 3:16 AM

    Ar fi bun acest mesh de la Tplink sa am intenet in tot apartamentul , sa imi pot pune termostatul wireless unde vreau eu, fara sa fiu conditionat de semnal.

      (Citează)

  652. Catila Daniela

    20/12/2020 la 5:35 AM

    Particip!

      (Citează)

  653. Am intradevar un router mai vechi cred ca 2,4. Imi doresc altul ca fata face scoala online si se tot intrerupe.

      (Citează)

  654. speria dacă nu apare imediat pe blog!
    Deși am net destul de puternic de la Rds presupun ca acest router mi ar fi de mare ajutor. Router ul actual este un tp link clasic și router ul lor pus în bridge…De rețeaua 5ghz nu mai vorbesc ..Sper sa mi faceți o bucurie frumoasa de Crăciun.

    P. S. : Am postat din nou pentru ca vad ca apare comentariu sub alt comentariu 😊

      (Citează)

  655. Ionita Cristina

    20/12/2020 la 9:05 AM

    Particip, succes tuturor!

      (Citează)

  656. as dori sa il câștig din cate stiu e foarte bun al meu in casa e vechi

      (Citează)

  657. Murari Alina Mariana

    20/12/2020 la 9:11 AM

    Pentru ca stau la casa cu doua etaje am pus doua routere :la etaj am unul cu doua benzi (o banda de 5 si una de 2,4) iar la parter am unul de 2,4.Unul este TP-Link(cel de la parter) cel de la etaj este Tenda …doar asa am reusit sa am net in toata casa…sunt foarte multumita de ele

      (Citează)

  658. Folosesc si Tp-Link si Asus ambele dual band. Inca router cu funcția mesh nu am avut.

      (Citează)

  659. Folosesc TPLINK de vreo 10 ani, insa cel pe care il am acum si-a cam trait traiul. Se intampla sa dea erori tocmai cand se desfasoara minunata “scoala online”.

      (Citează)

  660. Lascaie Cristian

    20/12/2020 la 9:49 AM

    Chiar voiam să achizitinez un router TP-link gigabit pentru ca eu am un router foarte vechi cu 2.4Ghz si e păcat sa nu profit de toata puterea internetului pe care îl am, sper sa fiu eu norocosul care îl câștigă.

      (Citează)

  661. Muntean Gabriela

    20/12/2020 la 9:51 AM

    Am un router mai vechi 802.11ac ,dar merge mai greu ,m-as bucura sa il castig pe acesta.

      (Citează)

  662. Paraschivescu Constanta

    20/12/2020 la 10:06 AM

    Nu am router și acum îmi dau seama de asta, ca mi.ar trebui sa am acoperire și la terasa. Dacă nu câștig, îmi cumpăr unul

      (Citează)

  663. Loredana Rosioru

    20/12/2020 la 10:13 AM

    De cand cu scoala online,ne pica semnalul destul de des,ne am bucura de ar pica si un premiu

      (Citează)

  664. Îmi doresc acest router, sunt curios cum menține semnalul wi fi, am viteza de 1Gb de la Digi

      (Citează)

  665. Folosesc un router planet wnrt 633.
    Este ok pana ma mut in ultima camera din apartament; acolo nu mai ajunge semnalul wifi

      (Citează)

  666. Vidroiu Razvan

    20/12/2020 la 12:19 PM

    Pentru tot ce tine de dispozitive apropiate de retea si cu nevoie de viteza mare folosesc banda de 5ghz. Banda de 2.4ghz de obicei o folosesc ca retea de guest pentru smartphone-uri.

      (Citează)

  667. Eu am unul de la digi

      (Citează)

  668. Claudiu Vlad Ciuta

    20/12/2020 la 12:52 PM

    Aș avea mare nevoie de un router deoarece routerul oferit de firma unde am abonament merge foarte greu.

      (Citează)

  669. TP Link cele mai bune in domeniu.

      (Citează)

  670. Folosesc un router cu doua benzi de frecventa deoarece am nevoie de viteza și folosesc banda de 5 GHz dar in același timp am nevoie și de acoperire mare și atunci ma mut pe banda de 2.4 GHz. Iar banda de 2.4 GHz o folosesc in mare parte pentru a conecta dispozitive smart, cum ar fi camerele IP care sunt amplasate la o distanța considerabila de router și nu a fost necesar sa trag fire in toată curtea.

      (Citează)

  671. Paul Cristian Geletu

    20/12/2020 la 2:23 PM

    Acum am un RT-AC53 si tot felul de dispozitive.

      (Citează)

  672. Odaji Mihaela

    20/12/2020 la 2:41 PM

    Îmi doresc tare mult să câștig. Sunt încă pe sistem vechi

      (Citează)

  673. Perfect pentru un ap. Cu 3 camere

      (Citează)

  674. Am un router TP LINK pt un calculator,2 telefoane si un tv.

      (Citează)

  675. Partikip

      (Citează)

  676. TP-LINK TL-WR 841N, 2,4GHz ,standard 802.11b/g/n

      (Citează)

  677. E pe lista pentru Moș Crăciun 😀. L ati ajuta dacă as câștiga

      (Citează)

  678. Am un router de 2.4 ghz tot de la TP-Link si se misca binisor.

      (Citează)

  679. Udrescu Cristina

    20/12/2020 la 6:07 PM

    Noi avem un router 2,4 G , la momentul achiziției era unul dintre cele mai bune , acum se vede clar TP-Link Deco M4 – este ceea ce ne lipseste, mai ales cu scoala online .
    Sper ca in sacul moșului sa gasim TP-Link Deco M4 🎅
    Sarbatori fericite !

      (Citează)

  680. Eu încă folosesc routerul vechi de la telekom.

      (Citează)

  681. Super router

      (Citează)

  682. Avem un router Asus cam slabutz

      (Citează)

  683. GeOrGyAn RADU

    20/12/2020 la 6:21 PM

    Avem un router Asus care are semnal slab

      (Citează)

  684. MARIA LUCHIAN

    20/12/2020 la 6:45 PM

    Buna seara,am un router tp link,nu stiu ce model este,îl am rămas de cand erau copii acasa,sa vreau sa cumpăr unul nu as sti de care si ce fel ar trebui sa fie,așa că m as bucura nespus sa castig unul performant

      (Citează)

  685. Care sunt conditiile de participare. Intre ce date-ore? Ce platforma se utilizeaza pentru definire castigator? Comentariul care nu apare inca (de exemplu de trei zile), este inclus in tragerea la sorti? Cum pot unii sa sporeasca sansele de castig (in cazul in care au 3-4-5 comentarii si nu sunt publicate inca)?

      (Citează)

  686. m-ar interesa si pe mine acest router

      (Citează)

  687. Gavriloaie Anuta

    20/12/2020 la 7:37 PM

    Mi ar fi de folos aceat router ca urmeaza sa ma mut in alta chirie

      (Citează)

  688. Am un router, dar este vechi și nu mai face fara, mai ales acum de când facem ore in online. As fi tare bucuroasă dacă aș câștigă.

      (Citează)

  689. Recomand cu drag și încredere. Produse bune și de calitate iar prețul este accesibil!

      (Citează)

  690. Voinea Ioana Cristina

    20/12/2020 la 8:07 PM

    Ar fii perfect pentru noua casă

      (Citează)

  691. Eu am 5 telefoane android,doua pe reteaua 2,4 si restul pe cea de 5ghz.
    Inca 3 laptopuri pe 2,4 si 3 tv smart pe 2,4.
    Fiberlink 1000, router digi.
    Nu scot peste 280mb la speedtest pe reteaua 5ghz si 35mb pe cea de 2,4.
    Probabil un upgrade ar schimba in bine viteza.

      (Citează)

  692. The best!

      (Citează)

  693. Felicitări Tp-Link, Radu pentru concurs! Chiar sunt curios dacă merita sau nu. Bafta tuturor!

      (Citează)

  694. Predescu Liviu

    20/12/2020 la 8:52 PM

    Am un routerTP-Link. Are mai mult de 6 ani de când funcționează! E timpul să se odihnească și el și să îl înlocuiesc cu ceva mai nou și mai performant.

      (Citează)

  695. Claudiu Firan

    20/12/2020 la 8:57 PM

    Am un Archer AX10 , folosesc și banda de 5 și cea de 2.4, este ok.

      (Citează)

  696. Salut. Am un Asus RT-AC1200G+ pe care-l folosesc si pe 2,4 si pe 5GHz (6/19 device-uri din casa folosesc 5GHz). Ruterul il folosesc impreuna cu un extender TP-link (am incercat mai multe) si trebuie sa musai sa incerc si mesh, pentru ca in zona problematica pierderea e foarte mare, orice as face. Multumesc.

      (Citează)

  697. Claudiu Flavius Maier

    20/12/2020 la 9:33 PM

    Bună treabă deci particip…

      (Citează)

  698. Ana Maria Morosanu

    20/12/2020 la 9:36 PM

    Mi as dori si eu acest router..sper sa am noroc sa l castig..

      (Citează)

  699. Am deja 3 routere… Cred că trebuie să trec la mesh :)

      (Citează)

  700. Sper sa am noroc sa castig si eu acest minunat router,din descriere este foarte accesibil la pret..si are foarte multe calitati.Un concurs minunat,felicitari pentru initiativa !

      (Citează)

  701. Salutare,
    Folosesc in momentul de fata echipamentului oferit de provider , o soluție de mijloc ca performante pe 2.4 Ghz se descurca decent pe 5Ghz in schimb nu exceleaza .

    O schimbare ar fii bine venită.

    Mult succes tuturor!

      (Citează)

  702. PANTIRU GABRIELA

    20/12/2020 la 9:47 PM

    AM UNUN DE 2,4

      (Citează)

  703. Mocanu Victoria

    20/12/2020 la 10:02 PM

    Particip

      (Citează)

  704. Bogdan Rebrean

    20/12/2020 la 10:25 PM

    Două routere Mercusys, unul ac și unul n, care fac fata deocamdată la 4 laptopuri + 4 telefoane care funcționează zilnic (școala online și job online).

      (Citează)

  705. Stanca Sabina Laura

    20/12/2020 la 11:15 PM

    Avem si 2.4 si 5

      (Citează)

  706. am un router de 8 ani…trebuie pensionat…

      (Citează)

  707. Nu prea ma pricep la detaliile acestea, insa folosesc un router TP Link luat prin 2009, pe atunci ma laudam cu el de numa’..si acum tin la el pt ca pt altul niciodata nu gasesc resurse si, da, s-a mai intamplat sa-l scot din priza sau sa l resetez de cateva ori…nici toate dispozitivele nu sunt chiar noi, dar incercam sa ne descurcam asa

      (Citează)

  708. Din pacate nu am,dar mi-ar fi util.

      (Citează)

  709. Uritescu Claudiu Nicolae

    21/12/2020 la 12:14 AM

    Am citit f. multe comentarii in sectiunea aceasta pentru concurs, iar pentru că în această perioada trebuie sa ne gandim si la cei care, poate ca nu îndrăznesc sa viseze la asa ceva, promit (cu poze dovada), că dacă voi câștiga premiul, voi darui GRATIS acest sistem unui copil nevoiaș, vecin cu mine, si care, stiu sigur ca ar avea mai multa nevoie de el pentru cursurile școlare on-line. Multumesc!

      (Citează)

  710. Sa aibă semnal la casa la țară unde stau eu acuma?

      (Citează)

  711. Peta Cristian

    21/12/2020 la 6:38 AM

    Cel mai bun la un pret ok!!!🥳🎅🎁

      (Citează)

  712. Mazilu Bogdan

    21/12/2020 la 6:44 AM

    Am un router de la Digi si deja incepe sa faca probleme.

      (Citează)

  713. Buna , am un router foarte vechi , e foarte lent nu prea isi mai face treaba asa ca mi ar prinde bine premiul dvs.

      (Citează)

  714. Routere de calitate

      (Citează)

  715. Am trecut la 5ghz pentru ca pe 2.4 sunt enorm de multe interferente si efectiv uneori imi pica semnalul. Detin un tp-link archer c2

      (Citează)

  716. Sunt interesat de acest sistem

      (Citează)

  717. Archer c9

      (Citează)

  718. Am folosit un router de la TP Link pe care l am avut de mult timp, acum sunt direct pe cel de la compania de internet, dar ar fi un upgrade acest router prezentat.

      (Citează)

  719. Am un router Tp-Link dar e cam vechi, poate câștig unul nou

      (Citează)

  720. Fratean Lorand

    21/12/2020 la 11:05 AM

    Am un router de 2.4GHz primit de la operatorul de cablu.

      (Citează)

  721. Felicitari! Frumos gest! Particip!

      (Citează)

  722. Laura Iuliana Pop

    21/12/2020 la 11:36 AM

    Folosesc TP-Link luat undeva prin 2014 si acum cu 3 smart TV doua laptopuri scoala online si telefoane cam pica netu. Plus ca am si upgradad pe digi 300

      (Citează)

  723. Damian Marcela

    21/12/2020 la 11:55 AM

    Ar fi super chiar mi-ar trebui 💙🥰

      (Citează)

  724. Am un router TP-link model mai vechi.

      (Citează)

  725. Particip 🙂🙂🙂

      (Citează)

  726. Particip chiar mi-as dori tare mult sa il castig asa voi putea vorbi cu cei dragi din afara mult mai usor

      (Citează)

  727. Gheorghe Stefania

    21/12/2020 la 12:36 PM

    Am un router Tenda, are mai mult de 7-8 ani, am mai multe dispozitive, iar semnalul este slab, mi-ar place sa il castig!

      (Citează)

  728. Tudorache adrian

    21/12/2020 la 12:40 PM

    Nu am un router inca,desi am nevoie urgenta de unul din cauza orelor online.

      (Citează)

  729. Particip, nu am câștigat niciodată nimic. SUCCES TUTUROR. NOROC MULȚI.

      (Citează)

  730. Concursul s-a încheiat, random.org l-a ales pe VR câștigător. Mulțumesc tuturor pentru participare!

      (Citează)

  731. Cercea irina:
    Vr ?

    Eu, VR, initialele numelui.
    O iau ca un super-cadou de ziua mea, 25dec!

    Multumesc!

      (Citează)

  732. Pfff, știi cât am avut de scrolat până jos? Na oricum, as putea acoperi suprafața casei cu sistemul asta.

      (Citează)

  733. burlacu marius

    22/12/2020 la 9:15 PM

    unul cu 2,4 lucrez de acasa am minima viteza

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus