un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 28 decembrie 2020

28 Dec 2020  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

  12 comentarii

 1. Jack Ma a crezut ca poate sa aiba pareri proprii si guvernul chinez ii aduce aminte pe ce lume traieste.

  Valabil pentru cand vedeti povesti de la Huawei si orice alta companie din China, cum ca ar fi independente, detinute de angajati samd.

    (Citează)

 2. Sunt curios care locuri de parcare vor face pentru acel complex de apartamente. Deja zona este sugrumata de traficul făcut de mega mall

    (Citează)

 3. @Apple – Rule of Acquisition #95: Expand or die.

    (Citează)

 4. Mi-am amintit de articolele Google Pay, eu mi-am adaugat cardurile de reduceri in Google Pay – Passes – Loyalty Cards, acum am la mine cardul de reduceri Mega Image, Carrefour, HelpNet si cardul Ikea in aplicatia cu care platesc la casa. Pana acum foloseam Virtual Cards sau aplicatiile magazinelor dar era mai incomod.

  La cateva carduri am facut print screen din aplicatia oficiala si mi-am trimis-o pe email, apoi am scanat codul din poza de pe ecranul desktop.

    (Citează)

 5. emag are “reduceri” zilnic, ii mai baga cineva in seama?

    (Citează)

  • @Pmk, masca “ne” protejeaza pe toti. Inclusiv pe tine.
   Acum ca faci propaganda pe internet nu inseamna nimic. Sunt convins ca in locurile publice porti masca la fel ca orice alt cetatean.

     (Citează)

  • Pai vezi ca vorbești ca să mai faci propaganda falsa ideii ca masca ne salvează, fără sa te deranjeze ca în Marea lor majoritate mastile nu sunt conforme și nu filtreaza nimic. Da bine, oaia speriata trebuie sa aibă impresia ca face ceva, ca se protejează etc și pentru minciuna asta merge și o masca ce nu face nimic bun. Renuntati la afaceri, stați în casa, muriți de foame și purtați masca, asta e soluția cică.
   Eu am mai zis ca ăștia care lucrează ok în pandemie de acasă nu mai au legătură cu realitatea restului tarii care nu pot sa o facă.
   Din partea mea sunt niște șobolani ipocriți

     (Citează)

  • Ia citește tu un pic, si lasa-ne cu panica stupida. Ca am avut destul parte de din astia ca tine.

   https://www.nature.com/articles/s41598-020-72798-7
   “Both surgical masks and unvented KN95 respirators, even without fit-testing, reduce the outward particle emission rates by 90% and 74% on average during speaking and coughing, respectively, compared to wearing no mask, corroborating their effectiveness at reducing outward emission”

   PS: masca nu are rol de a filtra, alta tactica stupida de dezinformare. Pleci de la un adevar pentru a-ti demonstra minciunile. Ai invatat de la cei mai buni se pare, tovarase.

     (Citează)

  • @Pmk, eu spun doar că voi purta mască în continuare pentru a-i proteja pe ceilalți din jurul meu (inclusiv pe tine). Și mă bucur de faptul că și tu porți mască pentru a mă proteja pe mine, chiar dacă “propăvăduiești” teorii ale conspirației pe aici.
   Indiferent ce spui, important este că la sfârșitul discuției, vei iesi din casă cu masca pe față.

   Poate că eu sunt o oaie speriată și tăcută , iar tu ești o oaie puțin mai gălăgioasă, dar pe stradă amândoi arătăm la fel.
   Fiindcă oricât de tare behăi tu pe internet din spatele unui nickname, în viața reală tot vei folosi masca.
   De frica virusului, de frica amenzilor, nici nu mai contează.

     (Citează)

 6. Daca te uiti pe Arena IT ei spun ca MI 11 va venii cu incarcator in Europa.
  https://arenait.ro/xiaomi-11-fost-lansat-europa-vine-incarcator-cutie/

    (Citează)

 7. Pentru ca masinile electrice sunt/vor fi:

  Software
  Battery
  Touch screen
  Chip
  Engine

  Apple este singura companie care poate concura cu Tesla, oferind un produs software + hardware. Da, vor avea nevoie de fabrici – si imi e greu sa vad cum Apple vor oferi masini pentru diverse categorii. Poate se vor focusa doar pe un anumit tip de masina, cel mai folosit.

  Insa stau pe un munte de bani, iar tranzitia asta catre masini electrice cum am descris mai sus se intampla sub nasul lor. Toata inovatia pe care au creat-o in aceste decenii le va face munca relativ simpla.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus