un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 24 decembrie 2020

24 Dec 2020  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

  8 comentarii

 1. Intel mi se pare ca trece acum prin criza regasirii E-ului interior. Cauta cu disperare repozitionarea in piata, riscand sa piarda trenul si sa decada. Ar putea lua exemplul de la Nvidia.

  Microsoft a trecut prin asa ceva in urma cu cativa ani si si-a revenit frumos prin Azure si O365.
  Nokia aproape a disparut ca companie cu fail-ul repozitionarii diviziei de telefoane, desi renaste acum precum pasarea phoenix, in telecom, dupa achizitia Alcatel-Lucent.

    (Citează)

  • E închipuită drama asta a lui Intel. Intel nu trăiește din vânzarea de procesoare către producătorii de PC-uri, dar și dacă ar fi așa sunt doar 2 jucători mari pe piață. Doi, nu zece, deci e loc pentru toată lumea. Mai mult, au înțeles că e mai important să poți cumpăra ceva decât să stai după altceva care e puțin mai bun. Momentan n-au ce tren să piardă, chiar dacă ar fi cineva pe piață care să lase muuult în urmă procesoarele intel, n-ar avea capacitatea de producție pentru a satisface cererea.

     (Citează)

  • Tocmai ce s-au facut 3 actori pe piata cpu, cu armurile de la appple. Si da, sfarsitul nu vine intr-o zi, nici la nokia nu a venit asa

     (Citează)

  • La modul, după mine prăpădul… Oare când începe să ardă culturile și să otrăvească fântânile?

     (Citează)

  • Este ciudat cum apropiații lui Trump au fost condamnati in timpul mandatului sau. Parcă ar fi fost o vanatoate, ca să aibă ce negocia cu condamnatii in schimbul obținerii de informații compromițătoare.

     (Citează)

 2. Valentinul: Este ciudat cum apropiații lui Trump au fost condamnati in timpul mandatului sau. Parcă ar fi fost o vanatoate, ca să aibă ce negocia cu condamnatii in schimbul obținerii de informații compromițătoare.

  Da, este ciudat cum niște oameni care au comis infracțiuni au fost condamnați după ce au comis infracțiunile respective.

    (Citează)

 3. Cooler Master a făcut acel PC, KFC doar a venit cu branding-ul. Sunt curios cât costă, deocamdată contactele mele nu au răspuns.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus