un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un moment umoristic bun de tot la SNL

23 Dec 2020  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

Incredibil ce mult a slăbit cântăreața Adele în vreo doi ani. 40 de kilograme în minus, se pare, o dovadă că se poate. Iat-o la un episod recent din Saturday Night Live:

Dar nu asta a fost mișto la acel episod SNL. Au avut un moment umoristic foarte tare. L-au plasat în 2019, când un grup de prieteni se duc la o ghicitoare să le prezică viitorul. Și e plin de predicții are în 2019 n-ar fi avut nici un sens, dar cu mintea de acum râzi bine. “Îl văd pe prietenul tău, spală o pungă de chipsuri cu săpun” sau “vei călători mult, te văd mergând în Kentucky și urinezi într-o sticlă în mașină, că ți-e prea frică să te duci în toaletă” sau “în iunie vei face ceva groaznic și nu va mai vorbi nici un prieten cu tine, vei mânca în interiorul unui restaurant!”.

E mișto de tot ideea.

  6 comentarii

 1. Adele e dovada ca se poate, de apreciat cat a muncit ca sa ajunga cum e acum. Sigur a fost greu si a avut de tras.

  Chiar daca a avut bucatar personal si trainer la degetul mic tot ramane o realizare, pentru ca vointa a fos a ei.

  Iar aia care zic de body shamming nu au voie la primiri urgente cand fac infarct.

    (Citează)

 2. si dca tot sunteti aici, aruncati un ochi si pe cele cu Trump.. sunt epice!

    (Citează)

 3. Julie Nolke are o serie foarte buna de 3 clipuri despre pandemie, plasate in trecut: “Explaining the pandemic to my past self”
  https://www.youtube.com/watch?v=Ms7capx4Cb8

    (Citează)

 4. Oameni buni, Adele a facut gastric bypass, marele ei merit este ca a avut 5000 de dolari sa dea pe operație.

    (Citează)

 5. Sunt dume cu americani pt americani.
  Oricai ai vrea nu poți sa le înțelegi complet.
  Ca și cum un străin s ar uita la las fierbinți ce crezi tu ca ar înțelege din asa ceva.
  Heck, nu înțeleg eu mizeria aia dapoi un străin. La fel și cu snl asta

    (Citează)

 6. Fain SNL în general, dar depinde mult de invitat și de actori. Ăștia noi sunt cam varză. În plus, sper că renunță la cold open-urile politice, a fost amuzant să facă mișto de Trump de primele 10 ori dar e plictisitor deja de câțiva ani.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus