un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Idei de cadouri 2020 (listă făcută de Matilda)

8 Dec 2020  ·

FOOD & LIFESTYLE, TEHNOLOGIE  ·

15 comentarii

În fiecare an încerc să fac niște sugestii de cadouri. De obicei le grupam pe categorii de genul pentru el sau pentru ea, dar anul acesta am altă abordare. Cred că mulți oameni au întâi un buget în cap, la modul “trebuie să iau ceva pentru nașa de botez, dar n-aș da mai mult de 50 de lei”. Adică întâi fac selecția de preț și apoi se gândesc ce să aleagă, din ofertele pe care le au, pentru fiecare tip de persoană.

Anul acesta am externalizat totul spre Matilda, că ea se pricepe mai bine la cadouri decât mine și în fiecare an cumpără pentru minim 10 persoane. Ce vedeți mai jos, cu excepția produselor tech, sunt alese de ea.

SUB 50 DE LEI

 • Ceaiuri Richard. Pe unul dintre acelea cu pisică l-am cumpărat și eu recent, apropo. Cutia este de păstrat, e metalică, arată foarte bine.

Băuturi:

 

SUB 100 DE LEI

Tech:

Băuturi:

SUB 200 DE LEI

Tech:

Băuturi:  15 comentarii

 1. la setul de craciun
  https://www.vivre.ro/p-1867314/set_3_prosoape_merry_christmas
  livrarea este intre 04 – 14 ian 2021
  e bun pentru craciunul pe stil vechi daca ajunge in primele zile

    (Citează)

 2. deci vroiam si eu ceai de ala cu pisica…
  nu doar ala ci aproape toate epuizate :(

    (Citează)

 3. Costumul sexy de crăciuniță vine gol, sau… ?

    (Citează)

 4. La ceaiuri recomand https://livadacuceai.ro/ . Sunt mai scumpi, dar foarte buni

    (Citează)

 5. Putin ajutor de la comunitate.
  Fiica-mea doreste de Craciun casti audio prin bluetooth care vin cu fir dupa gat.
  Ce-mi puteti recomanda de la emag in maxim 150lei?
  Multumesc.

    (Citează)

 6. Blackskull:
  Sennheiser alea sint niste petarde. In schimb alea de la audiotechnica fac toti banutii.

  Subscriu, audio technica sunt pe treaba lor când e vorba de audio.

  Bomboane Lindt, 100 de lei kg pe Amazon.de, livrează și in Romania spre surprinderea mea. De BF au fost 75 de lei și am luat 3 pungi.

    (Citează)

 7. KG de craciun sunt gratis. Bomboanele nu.

    (Citează)

 8. Dar sa donați banii de cadouri unor familii care chiar nu au nimic pe masa de sărbători nu e o idee mai buna? Ma uit în lista și vad… Nimic, nimic și iar… Nimic

    (Citează)

  • Foarte bine gandit. La Iasi este un preot Dan Damaschin care strange fonduri pentru mii de copiii. Se doneaza 50 euro si se cumpara un pachet pentru ficare copil. Lista e inca deschisa pentru doritori.
   https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3438659476212442&id=1030656837012730

     (Citează)

  • Nu este bine sa le dai banii, ci sa cumperi tu mancare sa le duci. Daca le dai banii. ei ii vor cheltui pe tigari si bautura, cum au fost nenumarate cazuri (daca mai tineti minte si Marian Godina a avut de-a face cu astfel de oameni, carora ajunsese sa le cumpere chiar si tigari din buzunarul lui).

   Eu recomand sa se cumpere mancare de acei bani, si sa le duceti plasa cu alimente.

     (Citează)

 9. Bune idei. Am luat pentru mine Mi Band ala super ieftin si nicte ceaiuri pentru altcineva, merci Matilda!

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus