un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 23 noiembrie 2020

23 Nov 2020  ·

ȘTIRI  ·

9 comentarii

O comparație între Samsung S20, S20+ și S20 FE. Sunt uimit că zoom-ul hibrid de pe S20, care-i practic un zoom digital clasic, este la fel de bun ca cel optic de pe S20 FE.

    9 comentarii

  1. OnePlus a trecut de la hipstereala la strategia cu un model nou/luna precum xiaomi.

      (Citează)

  2. Am testat aseara functiile google assistant si mi-a placut ca te invata sa fi lenes. I-am zis sa inchida luminile in 5 minute si pe urma sa seteze termostatul la o anumita temperatura in 30 de minute, toate astea in timp ce ma bagam la somn.

      (Citează)

  3. 1. introdu numerotarea articolelor.
    2. [3] sper sa adauge si scenarii in curand. Astia de sonoff de unde am mai multe automatizari si sunt multumit cer acum abonament pentru integrare cu IFTT (la care deja platesc abonament dupa recomanarea autorului)
    3. [7] am pus aseasa PS5 ul pe windows. Am incercat astrobots. Nu m-am descurcat cu tastatura – am nimerit doar ENTER ca butin de jump. Am conectat controlerul de PS5 la windows. Nu merge pentru aplicatia de PS5. Mai incercam prin Steam data viitoare. Calitate proasta la video afisat pe windows – poate sunt eu de vina – inca cercetez.

      (Citează)

    • Zici să fac lista cu numere, adică? Mi se pare că în acest caz ar trebui să te întorci constant acolo ca să vezi ce știre e la numărul 3 sau 7.

      E mai simplu să comentezi începând cu titlul ei, de exemplu “Google Assistant: am încercat și eu…”

        (Citează)

  4. CatalinR:
    OnePlus a trecut de la hipstereala la strategia cu un model nou/luna precum xiaomi.

    la pret dublu.

    Tristut, mai ales ca in paralel sun si oppourile parinte pe piata.
    Daca e just another phone se va pierde in zgomot.

      (Citează)

    • Pe mine m-au pierdut când au renunțat la pop-up camera. Dacă continuau să producă OP7Pro dar cu componente noi și wireless charging, rămâneam clientul lor chiar dacă nu mai cumpăr de la firme chinezești.

        (Citează)

  5. Folosesc OnePlus 5T deja de 3 ani și nu am vreun motiv real să îl schimb. Mă mai uitam după noile modele de OP și de la 7 în sus într-adevăr nu am mai înțeles cum lansează ei noile telefoane.
    Cum sunt foarte mulțumit de actualul telefon, în pole-position pt următorul tot un OnePlus ar fi, dar mi-am mai pierdut entuziasmul față de modelele noi lansate. Câteodată mă gândesc să îmi iau iar un iPhone și știu o treabă (ultimul și singurul iPhone pe care l-am avut a fost 5S.)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus