un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Food truck-ul Cubano s-a mutat lângă mine la Timpuri Noi #SustinRomania

20 Nov 2020  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

4 comentarii

Cred că am fost printre primii clienți ai celor de la Cubano la Timpuri Noi. Soarta a făcut ca în acea dimineață, acum vreo săptămână, să intru în cartier pe la fosta piață Timpuri Noi/universitatea Titu Maiorescu/Penny Market sau cum vreți să-i spuneți acelei zone și să nu am nimic pregătit de mâncare acasă.

Acolo au parcat duba lor, pe colțul dintre Calea Văcărești și strada VV Stanciu. Am oprit să cumpăr un sandviș.

I-am mai văzut pe cei de la Cubano pe la diverse food truck fests (remember those?) și am mâncat și înainte de la ei. E bună mâncarea. Sandvișul lor principal este numit El Jeffe și este făcut într-o baghetă, conține carne de porc (stil pulled pork), șunculiță, brânză, castraveți murați și niște sosuri. E o combinație gustoasă, pusă apoi la grill. Costă 24 lei.

Au și alte sandvișuri, dar variațiuni ale acestuia. Unul are ardei copt și salam italian în loc de brânză și șunculiță, cel picant conține jalapeno și sos iute, genul acesta de variațiuni. Fac și cartofi prăjiți. Eu am luat la pachet două sandvișuri, au fost foarte bune.

Așa că, dacă stați pe aici prin Tineretului sau Timpuri Noi și vreți ceva nou de mâncare, încercați la Cubano.

Mai era niște street food la TN Square, în spatele noilor clădiri de birouri de la Timpuri noi, unde se aflau Meat Busters, Camionetta, Japanos și cei cu pastele Gattini. Nu știu dacă mai sunt fizic acolo, pe vremea asta, dar e posibil să fi fost mutați în interior și să livreze prin comandă. Noi am comandat de câteva ori de la Gattini, sunt excelente pastele.

#SustinRomania (click pentru alte articole din serie) este hashtag-ul sub care voi scrie articole despre produse sau servicii sau companii din România care îmi plac. Este una dintre metodele prin care ajut cum pot și eu la promovarea produselor românești în această criză. Dacă vă place hashtag-ul și vreți să-l folosiți și voi, chiar vă rog! Detalii despre ideea mea găsiți aici.

  4 comentarii

 1. Cristian Alexandru

  20/11/2020 la 12:51 PM

  Am mancat de la ei anul trecut in vara la HeyDay Izvor. am fost cam 2-3 zile pe acolo. Un amic de-ai mei avea si el rulota cu BurgerWagen langa ei si il cunostea pe patronul de la Cubano.

  El, amicul, mi-a recomandat sa incerc El Jeffe pt ca este foarte bun si a avut dreptate. Pretul parca era marisor, dar sincer a meritat fiecare leu !

  Au o pastrama extrem de buna, pregatesc totul atent si mi-a placut ca erau foarte implicati in ceea ce faceau.

  Tot respectul pt ei, sper sa-i mai vad si sa mai mananc de la ei.

    (Citează)

 2. Scrie ca sendvisurile au 350 gr, dar par mici in pozele alea. Nu cred ca te saturi cu unul singur, deci trebuie sa iei doua. Dai 48 de lei pe doua sendvisuri – cam mult.

  La noi costa 5 euro un astfel de sendvis facut intr-o dubita sau intr-o toneta amarata, iar in multe tari din Europa gasesti la 2 sau la 3 euro aceleasi sendvisuri, ba chiar mai consistente.

    (Citează)

 3. Nu stiu, dar din poza nu prea impresioneaza acest sandvis la 24 de lei.
  La pretul asta cumperi o shaorma de 500 gr la Dristor (care sunt printre cele mai scumpe din Bucuresti).

    (Citează)

 4. Bun El Jeffe si da… ne amintim de truck food fests…
  O intrebare: a incercat cineva sandwichurile de la GRABit Pastrami?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus