un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Bucharest Gaming Week începe mâine

20 Noi 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Fără Dreamhack și alte asemenea evenimente în România, Bucharest Gaming Week a fost în ultimii ani cel mai mare eveniment dedicat gamingului în România. Ca multe altele, în 2020 s-a mutat online, iar grosul său are loc în acest weekend, sâmbătă și duminică, pe bucharestgamingweek.ro

Este mai degrabă un eveniment pentru copii și fani streaming, dar poate aveți sau cunoașteți așa ceva.

Ar putea fi însă niște elemente de interes. Astăzi, vineri, la 19:30 are loc un panel numit Relația copiilor cu jocurile video, condus de un psiholog, o dezbatere pe acest subiect. Poate vă interesează și reducerile de preț din timpul BGW, le găsiți aici, includ discount-uri în magazinele Asus, Logitech și altele.

Dincolo de ele, însă, parcă acest gen de festival nu se pretează foarte bine pe formatul online-only. Mi se pare culmea să zic asta fix despre jocuri, care sunt online în general, dar parcă plăcerea la un astfel de eveniment, ca și la Comic-Con, este să vezi agitația dintr-o sală reală, cosplay-ul, chiar să te înghesui alături de alții la ceva mișto, că asta îți dă sentimentul de apartenență, de “frăție”. Singur te poți juca și uita la streaming de acasă în tot restul anului oricum. Dar na, ăsta-i 2020.

  5 comentarii

 1. Ce vremuri cand mergeam la CERF, acum si eu ca Danny Glover “am too old for this shit”

    (Citează)

 2. Pe mine ma distreaza ca au un target de 11-15 ani dar ei fac “panel-uri” si “webinarii” cu streameri. Pe bune?

    (Citează)

 3. Gaelex:
  Ce vremuri cand mergeam la CERF, acum si eu ca Danny Glover “am too old for this shit”

  Cand mergeam la CERF mergeam sa atarn pe acolo, ca oricum nu avem bani de nimic (de multe ori nici de bilet). Acum as avea bani, dar nu prea ma intereseaza ce se vinde.

    (Citează)

 4. alxzen:
  Pe mine ma distreaza ca au un target de 11-15 ani dar ei fac “panel-uri” si “webinarii” cu streameri. Pe bune?

  Și la stream-urile alea care crezi că este publicul majoritar?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus