un blog de Radu Dumitru

Canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru și youtube.com/NwraduBlog ••• Știri despre Ucraina

Știri despre tehnologie – 9 octombrie 2020

9 Oct 2020  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

O oră de gameplay de Watch Dogs Legion:

  8 comentarii

 1. Sa viziteze cascada Niagara cu bărci cu vâsle sau hidrobiciclete.

    (Citează)

 2. Sa te anunte google assistant cand se aud gemete, iar tu nu esti acasa…. Priceless.

    (Citează)

  • Daca iti uiti telefonul acasa nu te anunta(nu mergea cu boxa google). Si optiunea asta era de mult timp, cu soneria de la usa, copilul etc. acum doar au adaugat sunete.

     (Citează)

  • Pentru ce face, mi s-ar parea normal sa mearga si cu boxele. Telefonul e cu tine, in timp ce copilul plange la el in camera, iar bataia in usa e … la usa. Ai putea in schimb sa ai un difuzor in fiecare camera.

     (Citează)

  • Stiu cum era acum o vreme. Si stiu ca inregistrai tu cu telefonul sunetul respectiv..deci practic puteai inregistra orice sunet si sa il salvezi ca “sonerie”. Si il recunoastea telefonul.

     (Citează)

  • @Alin, stirea incepe cu “Google will now alert you”.
   Asta inseamna ca este o functie nou implementata. Nu cred ca are legatura cu varianta folosita de tine in trecut in care inregistrai un sunet si telefonul te anunta daca a recunoscut acel sunet.

     (Citează)

 3. Radule te-ai dat tu cu bărcile alea si ți-a venit fumul in nas?

    (Citează)

  • Eu m-am dat cu barcile doar prin Romania si Grecia si de fiecare data mi-a venit fumul in nas (am simtit miros de hidrocarburi).

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus