un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 5 octombrie 2020

5 Oct 2020  ·

ȘTIRI  ·

5 comentarii

N-ai cu cine, nu s-a mai întâmplat nimic. S-or fi speriat toți de boala lui Trump și au oprit știrile și lansările.

DHL are reclama asta amuzantă făcută în parteneriat cu James Bond. Ce-i drept, nu și l-au permis și pe Daniel Craig (sau a fost imposibil să-l aducă la filmări). Este amuzant și că la final scrie “this november” și au lansat-o tocmai când filmul a fost amânat pentru 2021.

    5 comentarii

  1. Interesanta stirea legata de vanzarile About you, dar sunt curioasa cat au vandut in comparatie cu site-urile similare deja existente, FashionDays, Answear, FashionUp, etc.
    In jurul meu oamenii au comandat cand s-a lansat About You, ca aveau reduceri masive, dar apoi s-au intors la FashionDays, ca au preturi mai bune. Answear si FashionUp cred ca au ramas rau in urma si for very good reasons. La FashionUp eu am asteptat vreo luna dupa o pereche de ochelari iar la Answear a fost nevoie de vreo 3 saptamani si 4 telefoane sa imi preia un retur, deci cred ca About You a avut toate sansele sa le depaseasca.

      (Citează)

    • In articolul complet de pe ZF spun ca AboutYou au avut vanzari de 100 mil euro pentru ultimul an, vs Fashion Days care ar fi avut pe 2019 vanzari de vreo 68 mil euro.

      Deci ar trebui ca AboutYou sa fie deja pe primul loc?! M-as mira totusi..

        (Citează)

    • Probabil aflăm în curând. De obicei Fashion Days avea o conferință în preajma Black Friday în care anunța și astfel de cifre.

      Eu cred că mulți se orientează spre Answear și About You pentru că este o “oboseală” legată de marfa de pe Fashion Days. La un moment dat, dacă nu mai găsești ceva interesant la brandurile sau colecțiile lor, te orientezi spre alte magazine. Mi se pare că un magazin trebuie constant să găsească noi branduri sau să ia și colecții mai diferite de la cele uzuale.

        (Citează)

  2. Chiar misto reclama. Iar calmul (englezesc?) al curierului in mijlocul nebuniei e de nepretuit :-)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus