un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 28 octombrie 2020

28 Oct 2020  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

Unboxing de PS5:

    14 comentarii

  1. În cazul Samsung putem spune din nou “There is no such thing as bad publicity”. În bula mea nu a pomenit nimeni de Samsung când au lansat S20-ul, dar acum am tot primit/auzit de pozele în care se lăudau că telefoanele lor vin cu tot cu încărcător. La fel au făcut și cu jack-ul.

      (Citează)

    • Pe lângă asta, Samsung are o campanie pe rețelele de socializare în care spun că la ei primești totul în cutie, fac mișto pe scurt.

      Aștept ca anul viitor Samsung să facă mișto de SCAMsung. 😅

        (Citează)

    • Parcă mai făcea Samsung mișto de Apple când au eliminat mufa de căști și pe S20 au eliminat-o și ei. Se schimbă vremurile.

        (Citează)

  2. Depanero n-a mai aparut de multi in stiri si probabil voiau bagare in seama.

    Pentru ce am avut eu nevoie reparat nu s-a putut la ei iar acum nu am incredere sa incerc reparat sistemul de sunet MX5021.

    3070-ul este foarte bun la banii respectivi, dar nu se gaseste. Cand se va gasi pretul in $ se va transforma in Euro plus TVA. Daca il cumperi foarte probabil vei constata ca ai nevoie de sursa noua mai puternica.

    Eu am preferat sa imi iau un 2070 Super, stiam sigur ca il duce sursa si ii face fata OK si procesorul.

      (Citează)

    • Nu Depanero, pare un advertorial Alpha Bank, că e soluția lor de plată.

      Experiența mea cu Depanero s-a limitat la a schimba un bec Philips Hue ars. Mi-au cerut să aduc și al doilea bec din pachet (luasem un set de două) și mi-au dat două becuri noi. Bine că nu cumpărasem un set de 6 :P

        (Citează)

  3. Oare solutia PhonePOS implementata de Depanero permite si plata cu telefonul sau doar plata cu cardul?

      (Citează)

  4. “DCS+”
    nu am auzit niciodata de compania asta, asa ca m-am uitat la datele firmei si in 2019 avea 12 angajati, venituri de 200 000euro si pierderi de 800 000euro, modelul standard de startup “romanesc” unde jupoaie investitorii apoi da faliment.

    “Și Samsung va elimina încărcătoarele din cutie.”
    Nu cred ca surprinde pe nimeni lucrul asta, problema este ca mai sunt si ipocriti.

      (Citează)

    • De ce ai vrea să fi auzit de DCS+? Din câte știu, fac soluții pentru industria turismului, o platformă pe care alții pot construi diverse site-uri de rezervări șamd.

      Eu am auzit de ei pentru că au sediul aici la Timpuri Noi și am auzit la o conferință acum mulți ani cu ce se ocupă.

      Nu te mai grăbi să dai verdictul despre cum unii jupoaie investitorii de bani și apoi dau faliment, că nu toți gândesc așa. Tu ce-ai prefera, să jupoi investitorul de 800k euro și apoi să nu mai faci nimic toată viața sau să construiești un business care să-ți aducă apoi mult mai mulți bani în fiecare an?

      Care investitori? De unde știi că au unii?

      De ce e așa greu de înțeles că profitul și pierderile nu zic nimic despre o companie care este în dezvoltare? Sunt companii mari care au pierderi în fiecare an pentru că așa crești.

        (Citează)

    • Vezi Uber și Revolut, sunt pe pierdere de ani buni și încă atrag investitori, se cheamă dezvoltare și costă mult, profiturile vor veni peste alți ani și se va recupera investiția în multi alți ani. Așa se face un business adevărat, in ani de zile. Dar na, noi vrem într-un an sa ne îmbogățim cât alții în 10.

        (Citează)

  5. For the record, MS Teams este o mizerie infecta.

    Cresterea aia de 3000% este probabil din cauza ca l-au dat bundle cu tot felul de oferte gen Exchange Online si “Teams exploratory” care e aproape moca in primul an.

      (Citează)

    • Cresterea aia e pentru ca multi erau pe skype for business pe care vor sa-l inchida si care a inceput ff des sa crape pentru ca nu se mai ocupa de el. Asa ca multi au fost fortati sa treaca pe Teams.

        (Citează)

  6. sin:
    For the record, MS Teams este o mizerie infecta.

    Cresterea aia de 3000% este probabil din cauza ca l-au dat bundle cu tot felul de oferte gen Exchange Online si “Teams exploratory” care e aproape moca in primul an.

    Te contrazic, in 2020 Teams a avut salturi enorme in functionalitate si performanta.
    Am folosit Slack, Zoom, Teams. Nu cred ca e unul mai prost sau mai bun, sunt acolo, pe val.

    Asa este, Teams vine in ecosistemul Microsoft 365 si da, este foarte comod de integrat cu toata suita Microsoft.

      (Citează)

    • Ca om de-mi bat capul si cu Teams si cu Slack din cand in cand, Teams este maxim de infect, mai ales integrarea imbecila cu SharePoint pentru fisiere.

      Zoom nu e nici Teams si nici Slack, nu stiu de ce l-ai pus in aceeasi galeata cu astea doua.

        (Citează)

  7. “controllerul de display este făcut de ARM” . Nu cred ca asta e o problema. Arm holdings este o companie britanica cu patron japonez(Softbank), nu americana. Ei oricum nu fabrica nimic, doar fac design si licentiaza la doritori.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus