un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Primul catalog Altex de Black Friday 2020

28 Oct 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

25 comentarii

Update: azi a început oficial Black Friday la Altex. Online sunt mai multe oferte decât în catalogul de mai jos.

Se pare că deja începe Black Friday. A scăpat pe net primul catalog Altex, care se pare că vor face promoții timp de o lună și bănuiesc că vor adăuga periodic oferte noi, ca și în ceilalți ani.

Tot din experiență anterioară, pe site vor avea oferte mai multe și mai variate. Catalogul e doar de frunzărit și cred că se adresează categoriei de clienți ce încă folosește cataloage.

Și Flanco are reduceri deja online.

    25 comentarii

  1. Un laptop, si vreo 10 televizoare. E ajustata la vremuri oferta, probabil ca la anul nu mai lucreaza prea multi, dar o sa ne trebuiasca TV sa mai vedem si noi mancare din cand in cand.

      (Citează)

    • Vezi că Altex anunța ieri vânzări peste așteptări și că probabil va depăși 1 mld de euro cifră de afaceri în acest an. Părerea mea e că se va cumpăra în continuare.

        (Citează)

    • Sigur ca se cumpara, lumea inca are bani, eram doar sarcastic. Oricum, vanzarile de laptopuri sunt mult peste anii trecuti (work from home, school from home, etc), asa ca na, ce rost are sa promovezi ceva ce oricum se vinde.

        (Citează)

  2. Clasicele “reduceri” pre-BF… Mult zgomot pentru nimic
    Auzi la ei.. TV LG de 108 cm 1700 lei redus de la 2800 lei…
    Când a fost TV de 108cm 2700 lei?????

      (Citează)

  3. Eu văd ca scrie “oferta este valabilă pana in 2 Decembrie”. Slăbuță oferta Altex. Sa zicem ca merge iPhone SE-ul la 1999 lei. Laptopuri 0 oferte.

      (Citează)

    • Ai dreptate, am greșit eu și am modificat acum.

      Sunt însă convins că, precum în fiecare an, Altex va adăuga săptămânal noi promoții, că așa întreții atenția oamenilor și îi faci să revină.
      Anul trecut au avut oferte bune, dar le-au dat și ei mai în perioada de 13 noiembrie, ca eMAG.

        (Citează)

    • e super oferta la SE. doar cu o suta de dolari peste pretul lui fara reduceri.

        (Citează)

  4. Mă îndoiesc că Altex va avea doar atât. Oferta nu e totuși diferită de cele de anii trecuți, în ziua de Black Friday a avut mereu niște chestii care s-au dat repede și n-au fost în catalog.

      (Citează)

  5. Multumim Radu!
    Intrebare pentru cei care se pricep la Apple. Merita ipad 7 la pretul ala, sau sa mai pun 500 de lei sa iau ipad 8?
    Nu fac nimic deosebit pe tableta: youtube, filme, navigare light, rar jocuri. Inca trag de un Nexus 7 2013, dar e mica si lenta. Probabil daca ar merge mai bine as folosi-o mai des.
    Peste vreo 2-3 ani probabil as lua si un stylus si i-as da-o copilului sa se exprime (acum e inca la stadiul de mazgaleli pe pereti).

      (Citează)

    • Merită dacă nu vrei să faci nimic deosebit cu ea – modelele noi au procesoare bune și ar trebui să te țină mulți ani, inclusiv cu actualizări de soft. Poate de ăia 500 de lei iei Apple Pencil – care merge foarte bine, dar dacă nu desenezi cu el o să-ți cam pară rău că ai dat banii pe el.

        (Citează)

    • vand ipad 7 nou :D

        (Citează)

    • Acum am vazut cat costa stylusul, in capul meu era mai ieftin. De banii aia cumpar o gramada de carioci si vopsea lavabila :)
      Am mai cautat comparatii, se pare ca sporul de performanta e semnificativ (40%), asa ca s-ar putea sa aloc 500 de lei in plus.
      Alta varianta ar fi sa prind un mini la reducere pe undeva, am stat si m-am gandit ca poate totusi nu vreau un salt asa de mare in dimensiuni si greutate.
      Stiu, overthinking…

        (Citează)

    • @Sorin: Ipad 8 e 1800 lei – tocmai ce am luat unul (deci diferenta 250 lei), caz in care chiar merita. PS: am si un Ipad7: inca merge bine (utilizat in acelasi scop ca si tine), dar mi se pare ca e cam la limita cu HW. Doar un exemplu: dupa un scroll down prelungit intr-o lista de produse in aplicatia Emag, incepe sa sacadeze binisor.

        (Citează)

  6. offtopic: nu reusesti sa faci ceva cu plug-inul de afisare al imaginilor? Este foarte enervant sa dai back, apoi click pe urmatoarea poza si tot asa.

      (Citează)

  7. 70 mai 1s, 150 lei. Cica reducere 50%. Mars ma altexule d-aici. Ca si-acu o iei la aceiasi bani sau chiar mai ieftin din alta parte. Si asa-s cam toate reducerile lor. Si totusi sint o gramada de bambleci care pun botu. Altfel nu se explica vanzarile cu care se lauda.

    P. S fa ceva cu siteul. Se misca infect.

      (Citează)

    • da da, am dat 30 de dolari pe ea pe Aliexpress acu 3 ani aproape. Prostesc oamenii care nu stiu sa verifice un istoric de pret, mai ales cei de la tara

        (Citează)

  8. Sorin:
    Acum am vazut cat costa stylusul, in capul meu era mai ieftin. De banii aia cumpar o gramada de carioci si vopsea lavabila :)
    Am mai cautat comparatii, se pare ca sporul de performanta e semnificativ (40%), asa ca s-ar putea sa aloc 500 de lei in plus.
    Alta varianta ar fi sa prind un mini la reducere pe undeva, am stat si m-am gandit ca poate totusi nu vreau un salt asa de mare in dimensiuni si greutate.
    Stiu, overthinking…

    Mie mini mi se pare puțin cam mic, mai ales dacă îl lași mai tot timpul acasă. Ideal e să iei modelul nou tot timpul, dar procentele alea nu se văd tot timpul în practică, mai ales că iOS și iPadOS sunt bine optimizate. Mie iPad-ul mi se pare o chestie mișto, doar că nu e de mine, eu prefer un laptop. Totuși, am în familie un iPad Mini (prima generație) care acuși face 7 ani și pare că i se duce bateria, dar încă se mișcă bine.

      (Citează)

  9. Nici o consola, de nici un fel?

      (Citează)

  10. Nutribullet Delimano la 299,9 redus de la 499.9. Verificat pe siteul delimano si e doar 299 lei. Mega reduceri la ALTEX.

      (Citează)

  11. Camera Tp-Link C200 are pret bun. Eu am cumparat-o din alta parte acum 2 saptamani cu 160 (la reducere) si acum e 120. Cred ca depinde si de produs.

      (Citează)

  12. Vreau și eu un SMARPHONE Samsung d.ala…
    Chiar nimeni nu se uită la ce se trimite?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus