un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 21 octombrie 2020

21 Oct 2020  ·

ȘTIRI  ·

4 comentarii

Unboxing pentru iPhone 12 și 12 Pro. Nu-mi place lateralul extra-lucios de pe Pro:

    4 comentarii

  1. Sper sa vina baietii de la Blizzard cu un RTS gen W3. W3 Reforged imi pare fail.

      (Citează)

  2. Văd că iphone s-a întors la design-ul revoluționar de la modelul 4. Am avut un 4S. Cred că este telefonul care mi-a plăcut cel mai mult cum arăta.

      (Citează)

  3. Bă, ăia de la ZF sunt bulangii? Nici măcar un link în tot articolul, chiar trebuie să dau eu 4 click-uri ca să ajung la produsul promovat (că până la urmă asta e)? Ce client acceptă așa ceva?

    Sunt 100% sigur că nu e prima oară când observa asta în advertorialele lor…

      (Citează)

  4. Foarte mișto albumele foto imprimate de google. Am comandat 2 anul acesta cu diverse fotografii de familie; preturile foarte bune iar livrarea se face din Germania.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus