un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 1 octombrie 2020

1 Oct 2020  ·

ȘTIRI  ·

25 comentarii

Gândindu-mă la lansarea Pixel 5 și 4a de ieri, se pare că vor să vândă mai degrabă Pixel 4a 5G. Adică este același telefon ca Pixel 5, dar fără rezistență la apă și încărcare wireless, iar prețul e cu 200 de dolari mai mic.

Trailerul de la Godfall arată bine:

Există și gameplay:

    25 comentarii

  1. Aplicatia Lidl Plus e valabila doar in Anglia si Irlanda. Nu foarte util.

      (Citează)

  2. Iulian:
    Aplicatia Lidl Plus e valabila doar in Anglia si Irlanda. Nu foarte util.

    Merge și in Romania.

      (Citează)

    • Merge, dar nu e ca si cum ai avea vreo oferta in ea.
      Dar probabil va functiona cum trebuie in viitorul apropiat.

        (Citează)

    • Apare “oferta” in aplicatia clasica pt 5.10

        (Citează)

    • E cam inutila, probabil ca in Romania o sa prinda la pensionari, altfelnu faci mare economie (lidl e ieftin si mediocru calitativ oricum) asa ca 1 leu in minus la bon nu merita efortul de a deschide telefonul, cauta oferta, activeaza oferta, scaneaza codul mai ales cand ai coada on spate care pune presiune :)

        (Citează)

    • Eu am lista cu chestii musai de luat pe telefon, plata o fac cu telefonul.
      Inca 1-2-3 tap-uri in plus si mi-am “castigat” leul.
      Coada din spate care pune presiune: wtf?! Presiune sa ce? Ma misc fix cum vreau eu. Sa se duca la alta casa, sa se dea cu fundul de pamant cat vrea, sa isi cumpere online.
      Plus ca e mai rapida scanarea codului si plata cu cardul/telefonul decat cautarea de maruntis prin buzunare sau numararea restului de casier.

      Marele beneficiu eu il vad in bonul ce ramane acolo, ca de multe ori iei chestii cu 2-3 ani garantie si ori pierzi bonul, ori se decoloreaza.

        (Citează)

  3. Nimic azi cu PEE SEE DEE? Macar de ce intrau si ieseau aia cu sacii de voturi de la USR?

      (Citează)

    • Prea multa Antena 3, nu?

        (Citează)

    • Ai dreptate, important e cine a dat imaginile, nu faptul ca nu s-a negat descinderea alora in camera cu sacii de voturi. Inteligent ce sa zic..

      Mario:
      Prea multa Antena 3, nu?

        (Citează)

    • Normal ca e important cine a dat imaginile, avand in vedere ca tot de la ei ai aflat si ce se afla in saci. Daca esti curios de pozitia USRului si ce se afla de fapt in saci, poti sa dai pe google. Stai linistit, pe Turodache nu il mai prinde tricoul fara dungi.

        (Citează)

    • Ce sa vezi, a aparut si explicatia, ba chiar cu numele participantilor la “descindere”.
      Care fix asta era, pentru ca acolo era si un procuror.

        (Citează)

    • @Mario: deci dacă a zis Clotilde ca nu e așa, gata, e clar, nu?…

        (Citează)

    • Bă nene, dacă postul ăla tv și pesediștii chiar ar fi mânați de o dorință de a se afla adevărul, aș fi de partea lor până la capăt. Dar am așa o presimțire că, în momentul în care cercetarea va stabili clar că toată treaba aia a fost o procedură normală, ambii vor ignora realitatea și vor continua să mănânce rahat. Pentru că, din experiența mea, asta e starea lor naturală.

      Să evităm discuțiile, dacă cercetarea va stabili că s-a aliniat universul, pentru prima dată în istoria umanității pesediștii nu sunt jigodii și useriștii chiar au făcut mânăreli, susțin aruncarea în cele mai întunecate pivnițe a tuturor persoanelor implicate, de la orice partid ar fi.

        (Citează)

    • Bai e frauda pe fata, trebuie sa ai creier de gaina ca sa nu observi. Mai evident de atat nu se poate. Numai felul in care se suia ala cu picioarele pe sacii cu voturi fara cea mai mica atentie arata ca nu era nimic oficial acolo. Vedeti minciunile membrilor USR, Clotilde a spus azi noapte ca se facea renumarare apoi s-a sucit. Orice actiune se desfacura in acea incapare se facea cu reprezentanti de la toate partidele, nu doar cu cei de la USR si nu se intra si iesea cu sacii.

        (Citează)

    • A, stai, i-ai identificat tu pe toți și știi sigur-sigur-sigur că sunt de la usr? Ăia responsabili de acolo ce zic?

        (Citează)

    • #XYZ
      pai ce sa fie.. o tiganeala ca la psd nu prea mai gasesti nicaieri.

        (Citează)

    • momentan e doar încă un dosar penal, dar toți is mucles…castiga cine trebuie…

        (Citează)

    • deci cum a ramas?frada, pesede, usere, balarii. Au declarat cei de la bes cine a fost acolo.

        (Citează)

    • Mario:
      deci cum a ramas?frada, pesede, usere, balarii. Au declarat cei de la bes cine a fost acolo.

      Declarația BES e un prim pas. Poliția va cerceta și apoi va trage o concluzie.
      Ideea e să nu te iei după pesediști, să faci presupuneri și să sari cu gura înainte să se termine treaba. Lasă-i pe ei să fie mizerabili.

        (Citează)

  4. Referitor la SSD extern, ce ai recomanda dintre cele 3?
    Sandisk extreme
    Samsung T5
    WD Passport

    Capacitatea de 500GB.
    Nu mă interesează neapărat viteza, cât fiabilitatea in timp.
    Mersic!

      (Citează)

  5. Godfall imi aduce aminte de Darksiders, acelas game play, lume similara.

      (Citează)

  6. si fara 90 Hz, si cu gorilla glass 3 in loc de 6, plastic in loc de aluminiu… nu-s chiar identice

      (Citează)

  7. Eu recunosc ca inainte de pandemie eram mare fan Lidl (acum prefer sa comand de pe Bringo) si garantat dupa ce o sa se termine nebunia asta o sa imi fac cumparaturile tot la ei. Sigur, nu merg in Lidl cand am nevoie de cumparaturi din astea mari pt casa, gen pentru produse de igiena si de curatenie, ca nu au marcile consacrate, dar pentru cumparaturi din astea uzuale, saptamanale, e perfect, mai ales cand au saptamanile tematice si gasesti tot felul de produse de specialitate pe care prin alte parti nu prea le gasesti.
    Nu stiu daca e din cauza ca au preturi mai mici sau pur si simplu au o gama mai mica de produse si esti mai putin tentat sa cumperi prostii, dar cand mergeam la Lidl dadeam vreo 300-400 lei pe un cos saptamanal, iar acum din Carreffour prin Bringo dau undeva pe la 500-600 lei pe saptamana.
    Cat despre aplicatie, o sa fie f utila daca o sa anunte ce saptamana tematica sau ce promotii la raft au, altfel nici eu nu ma vad dand cu telefonul pentru 1 leu reducere la produse.

      (Citează)

  8. mi 10t 5g 500euro…in china :(

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus