un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 29 septembrie 2020

29 Sep 2020  ·

ȘTIRI  ·

3 comentarii

Slow news day. Noi așteptăm rezultatele finale la primării, americanii așteaptă dezbaterea Trump vs Biden, n-au fost mari știri. Revin imediat cu noile Dacia.

  3 comentarii

 1. Nu prea clarifică Google nimic, mai degrabă subliniază că nu e nimeni obligat să publice aplicații în magazinul lor. E greu de spus dacă 30% e mult sau puțin, mai ales când o platformă ține și multe aplicații gratuite de unde nu încasează mare lucru. În cazul Apple App Store ai costuri similare și pentru aplicațiile gratuite pentru că trec prin aceleași filtre (poate și pe Android e la fel).

  Eu unul nu cred că a avea mai multe magazine cu soft/jocuri exclusive nu va fi mai bine pentru consumator. Mai ieftin sau chiar gratis nu înseamnă neapărat că merită. Epic a început să dea jocuri gratis, dar vei ajunge să folosești mai multe launcher-e, să-ți dai datele și să ai conturi peste tot. Până la urmă ce câștigi de la un Civ VI fără nici un DLC? 20 de euro? că de obicei pe acolo e la reduceri. În schimb o să se vadă la developeri, care trebuie să producă mai mult și mai ieftin și probabil cu mai multe DLC-uri.Sau ajunge totul să fie cu abonament.

    (Citează)

 2. FYI, Xbox Series X e in teste la review-eri si au aparut foarte multe clipuri. Ca deobicei Digital Foundry sunt cei mai rigurosi cand vine vorba de partea tehnica.
  Se discuta despre Backwards Compatibility (cu engine-ul de upgrades), Quick Resume si timpii de incarcare mult mai mici fata de generatia actuala. In perioada urmatoare se vor detalia si alte aspecte.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus