un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 15 septembrie 2020

15 Sep 2020  ·

ȘTIRI  ·

15 comentarii

Oferte de la Revoluția Prețurilor:

Uite că e gata și metroul Drumul Taberei. Început în 2011, planificat inițial pentru 2014 sau 2015, finalizat 6 ani mai târziu, pare un simbol al sistemului de guvernare heirupist din România, cu promisiuni lansate către “fraieri” contra voturi și nepricepuți care nu pot termina treaba nici măcar în jurul termenului promis.

În rest, Fitbit a primit aprobările acelea de EKG mai rapid decât mă așteptam și mă bucur că funcția va fi activă în România. Să vedem ce anunță și Apple astăzi pe frontul wearables.

    15 comentarii

  1. La ce repezeala se baga sa taie panglici inainte de alegeri, nu m-as mira sa fie receptia metroului facuta la misto, cu multe probleme ce vor ramane permanent nerezolvate (a se vedea cam toate proiectele din ultimii ani – dupa receptie nu s-a mai facut nimic, multe nereguli fiind in continuare la stadiul “las’ca merge si asa”).

      (Citează)

  2. ai patit ceva de recomanzi flamingo si unicorni?

      (Citează)

  3. Cand spui “nepricepuți care nu pot termina treaba” la cine te referi mai exact?

      (Citează)

  4. Eu n-am observat sa fie cu adevarat vreo reducere speciala la vreun produs.
    Luate pe rand:
    – Xiaomi Mi Band 4 – 99 lei -> a mai fost chiar recent la pretul asta
    – Baterie externă 20.000 mAh cu QuickCharge 3 – 129 lei -> in august a fost 109 lei
    – Priză smart – 73 lei ( de fapt 73.99, dar ma rog) -> a fost 74.99 luna trecuta
    si lista continua.

    Preturile sunt bune, dar nu vreo ocazie de neratat. Daca iti trebuie ceva e un moment la fel de bun ca luna trecuta sa cumperi.

      (Citează)

  5. Despre inscrierea pentru votarea prin corespondenta: pe aici s-a imprastiat, intentionat sau nu, un zvon cretin cum ca daca declari unde esti, vor putea sa te impoziteze din Ro pentru banii pe care ii faci aici.

    E plecata de la imbecilul ala PSDist (asta e deja un pleonasm) care voia sa puna impozite pe banii castigati de romani in strainatate si sa-i oblige sa se intoarca dupa maxim 5 ani de stat afara.

    La alegeri am tot vorbit cu oamenii prin sectie, incercand sa-i sfatuiesc sa incerce si votul prin corespondenta dar am tot auzit prostia cu “lasa-ma bai ca nu le zic eu de unde sa ma ia”.
    Asta combinata cu “greutatea” intelegerii unor instructiuni simple despre cum sa te inscrii, va face votul prin corespondenta un esec total.

    Este pacat pentru ca afara PSDul va lua sub 5% din voturi, nu pot uita imensa satisfactie de la prezidentiale cand la noi in sectie au luat 1,5%.

      (Citează)

  6. Care sunt șansele sa fi construit bine metroul acela, ca să evite posibile accidente în viitor?

      (Citează)

  7. Revolutia curului.
    De o luna jumate tot stau cu ochii pe Samsung Note 10 .
    Pana ieri, a fost 3800 de lei si la Emag si la Altex.
    Azi, la Emag, redus cu revolutie la 3500 de lei, la Altex a fost 2999 lei.
    Am comandat de la Altex.

    Nu e prima data cand Altex face “magarii” (benefice), de fiecare data cand Emag anunta cu surle si trambite campanii de genul. Stiam sigur ca daca reduc ceva pe Emag, la Altex va fi si mai ieftin in ziua aia :)))
    Culmea, ca detestam Altex cu pasiune, ca am avut doar probleme cu ei, dar, ce-i drept, n-am mai cumparat nimic de vreo 4 ani de acolo.
    Sa vedem in ce stare vine telefonul, sper sa nu-mi trimita vreun resigilat ceva, la banii aia.

    PS: Vad ca acum l-a bagat si emag la 2999 de lei. De dimineata nu era, fmm…

      (Citează)

  8. Mihai: Și la mãta
    Hai, te pup

    @nwradu, chiar in halul asta a ajuns blogul asta?
    Iti bati joc de munca ta lasand genul asta de specimene libere.

    Combinat cu faptul ca nu exista interactiune din partea da cu cititorii.
    De ce crezi ca la vali sunt zeci/sute de comentarii la fiecare post?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus