un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

O mașină în flăcări pe autostrada A3

9 Sep 2020  ·

AUTO  ·

5 comentarii

Luni seara, pe autostrada A3 pe la km 10 cum vii dinspre Ploiești spre București, ardea o mașină. Pompierii erau pe drum, o ambulanță tocmai ajunsese deși nu cred că era nevoie de ea.

Nu mi-am dat seama ce mașină era, că m-am uitat doar cu coada ochiului. Pare un Logan MCV cu spatele acela cu două lunete asimetrice, dar mi s-a părut că nu-i suficient de lungă ca să fie un MCV și în plus din imagini mi se pare că nivelul ferestrelor laterale scade în trepte spre față, ceea ce nu s-a întâmplat pe nici o generație de MCV.

Ar putea fi o Dacia Dokker, ar putea fi orice altceva, nu mai contează.

Morala: verificați-vă stingătorul din mașină. Un mic incendiu poate că ar fi putut fi stins de șofer dacă avea totul la îndemână și niște noroc, dar altfel e o daună totală.

    5 comentarii

  1. morala?
    faceti reviziile la timp si cu piese conforme.
    si nu strica un ochi pe sub capota din cand in cand + la indicatoarele din bord cat mai des.

      (Citează)

  2. Mie imi pare mai mult o Skoda Roomster dupa forma caroseriei, ma rog, ce a mai ramas din ea.

      (Citează)

  3. bine ma, coji de masini

      (Citează)

  4. Stingătoarele mici, cele care le prezinți la ITP, sunt în majoritatea cazurilor total insuficiente. Pentru un incendiu început în zona motorului ai nevoie fie de 3-4 extinctoare mici, fie de 1 mare, precum cele din autobuzele RATP.
    Pe de alta partea vorbeam cu un inspector de daune la o firma de asigurări și-mi spunea cum majoritatea incendiilor acoperite de asigurare casco sunt provocate, dar foarte dificil de dovedit ca premeditate. Și nu întâmplător sunt pe autostrada, pentru ca nu sunt camere de filmat precum prin oraș.

      (Citează)

  5. Din pacate iti trebuie mai multe stingatoare mici sa poti sa salvezi ceva la o masina, si atunci poate fi dauna totala https://www.youtube.com/watch?v=91Dh9ziSXrE

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus