un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ironia sorții: să faci covid la o întâlnire a oamenilor care nu cred în covid

30 Sep 2020  ·

GÂNDURI  ·

16 comentarii

Mircea Beuran poate că nu credea în covid, că altfel nu s-ar fi dus la lansare.

Acum e în spital, bolnav de covid-19.

În comunicatele oficiale, acel volum este prezentat ca unul ce cuprinde gândurile, trăirile și emoțiile din primele săptămâni de pandemie ale celor care au acceptat să le scrie, diverși academicieni și scriitori ai țării. În practică, multe dintre textele sau discursurile celor ce le-au scris sunt negaționiste, iar unele cuprind fake news, zice G4media.

Dacă vă sună cunoscut numele Beuran, este pentru că chirurgul, cândva și ministru al Sănătății din partea PSD, este dat în judecată pentru luare de mită pentru numirea într-un anumit post. Neoficial se zice că avea o întreagă rețea de luat mită, el aranjând diverse operații, cerând bani de la pacienți pentru el și întreaga echipă șamd.

Anul trecut, în decembrie, o pacientă a murit pe masa de operație la spitalul Floreasca după ce a luat foc. Beuran era chirurgul care o opera. S-a apărat spunând că de fapt nu era în sala de operație în acel moment, ci doar figura în acte că asta face. Poate vă mai amintiți cum și medicii îl apărau cu ardoare pe tătucul care le aducea banul.

    16 comentarii

  1. Cum pot dona pentru o lansare in orașul meu? Modalitatea cea mai simplă de a convige, nu?

      (Citează)

    • M-ar mira, probabil ăia sunt convinși că i-a infectat cineva intenționat pentru că se apropiau de “adevăr”.

      Și de câte ori trece unul rapid și cu bine prin boală, probabil sunt și mai convinși că nu-i ceva grav.

        (Citează)

  2. Nu tot el era alintat Mircea ”XEROX” Beuran? Ceva asemănător cu suferința lui Ponta – Ctrl+C / Ctrl+V.

      (Citează)

    • Da, ăla este, l-a oprit unul ca incepuse sa copieze si hartile Parisului si sa-si puna semnatura pe ele…

        (Citează)

  3. Beuran era doctor bun pe vremuri, sau cel puțin avea noroc la operații să reușească.

    Păcat ca a luat-o pe miriște cu șpaga.

      (Citează)

    • Doctor bun zici? Cind a intrat in sala de operatie, pacientul ”deschis”, el in haine de strada si cu ceasul la mînă, voia să vadă exact ora decesului, probabil…

        (Citează)

    • Marinel, e “logic”: nu exista virusul covid, nu exista nici bacterii, deci normal ca un semizeu se îmbracă in haine de strada pt operatii…

        (Citează)

    • Încă 2 cazuri de eșec ale școlii românești, au ieșit din ea și nu înțeleg cum funcționează timpul trecut.

        (Citează)

    • Oamenii de genul ăla învață să ceară șpagă încă din perioada rezidențiatului, deci mă îndoiesc că există timpul trecut

        (Citează)

    • @Andrei I: la noi toți doctorii învață să ceară șpagă de pe băncile facultății.

        (Citează)

  4. Deși mor o grămadă de oameni de covidul ăsta, cînd văd cîte un negaționist din ăsta care e analfabet pursînge, tămîie sau tufă de Veneția în ale medicinii, înțeleg. Dar cînd vorbim de oameni ”citiți” și mai presus de ei, MEDICI, așa le doresc doar flori și lumînări la cap, pentru că sînt total inutili…. Cum să te duci la el să te trateze dacă el nu vede boala. A, dar banii îi vede bine, nu?

      (Citează)

  5. Tu ești un monstru sacru al eșecului școlii românești

    Gaelex:
    Încă 2 cazuri de eșec ale școlii românești, au ieșit din ea și nu înțeleg cum funcționează timpul trecut.

      (Citează)

  6. Am auzit recent, o intrebare de la cineva care crede ca covidul e doar o raceala mai grea. “De ce vedetele, sportivi, oamenii cunoscuti care fac covid nu patesc nimic grav ?” Ce ar trebui raspuns ?

      (Citează)

    • #Alin:
      nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita. mai ales ca ai exemple de vedete de la episcopi la primari morti din cauza asta.

      nu compara micul muritor cu tratamentul preferentiar al vedetei indopata cu medicamanete la care tie iti spune ‘nu mai sunt’ – ca asta spun la tv de 3 saptamini incoace.

      si nu compara cu ‘fac fotbal, alerg’ cu unul care face din asta o meserie, ca nu rezisti nici 5 min la tipul lui de atrenament. organismul se comporta total altfel.

        (Citează)

  7. Aaaa, Beuran e naspa, e un nenorocit corupt daca are o opinie MEDICALĂ difertă de a noastră, a adeptilor noii religii ”Martorii lui Covid”, chiar dacă nu știm medicină nici 1% din cat știe el.
    Faptul una dintre vârfurile promovării pandemiei este profund coruptă, este cunoscută in tot orașul Iași pt. șpăgile care le încasa de la studenții de la Medicină, nu este o problemă pentru voi? E ok, de încredere? Că are tot interesul să aibă la dispoziție bugete imense pentru ”lupta cu Covidul” nu vă sună un clopoțel?
    Ce dublu standard avem!
    https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/justitia-prelungeste-emotiile-din-dosarul-de-coruptie-al-doctoritei-dorobat–265845.html

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus