un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 6 august 2020

6 Aug 2020  ·

ȘTIRI  ·

7 comentarii

  7 comentarii

 1. Ryanair nu respecta alte reguli, nu aia cu lasatul scaunului de la mijloc liber pe care nu o cere obligatoriu nimeni. In principiu oamenii tot se ingramadesc sa intre si sa iasa din avion.

    (Citează)

 2. Eu nu inteleg cum mai ai cont la Banca Transilvania, e clar ca informatiile tale nu sunt in siguranta acolo.

    (Citează)

  • La ce informații te referi? Jumătate din ce cheltui eu este public pe blog. Crezi că-mi pasă că vede cineva de acolo că mai comand și la Zooplus și la Glovo din când în când?

   Sau crezi că în alte bănci nu se face mișto de clienți? Am bârfit eu personal cu angajații altor bănci despre ce bani au unii prin conturi sau ce declară, nu e nimic nou acolo. Dar când devine public, cineva și-o ia.

     (Citează)

 3. sper sa inceapa sa ia niste ani de parnaie cretinii astia de pe YT cu farsele lor de kkt.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus