un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 25 august 2020

25 Aug 2020  ·

ȘTIRI  ·

19 comentarii

    19 comentarii

  1. Haha, ce amuzanta e aia cu TikTok. China interzice fara jena nenumarate aplicatii si servicii dezvoltate in vest de Google, Facebook, Microsoft sau Amazon, dar se ofenseaza cand aplicatiile lor cu spyware primesc acelasi tratament.

      (Citează)

    • racateii tot pe aia cu ‘trump e de vina’ o tin, super mega funny

        (Citează)

    • In sfarsit cineva care intelege. Pana acum, de cate ori am scris ceva de genul asta pe aici, au sarit toti sa ma injure ca ii pup in fund pe americani.

        (Citează)

    • Pentru că mulți din idioții ăia sunt plătiți de chinezi printr-o formă sau alta.
      Dacă zici ceva de rău de China nu mai primești gratis telefoane/echipamente Huawei pentru review (pe care le păstrezi definitivi apoi).

      Americanii au dreptate. Chinezii sunt la fel de vanitoși și disperați după calitate ca orice consumator din vest. De aia chinezii știu că dacă ar lăsa mână liberă la brandurile vestice, le-ar bate imediat pe ale lor.

      Uitați-vă doar ce vânzări are Apple în China, și câte branduri de telefon au chinezii?
      La mașini la fel, cum se vând brandurile europene? Oricine are un pic de ban, imediat sare pe vw, bmw, mercedes, audi, etc. Și e plin de branduri chinezești.

      În schimb, chinezii când își exportă produsele în alte țări, dacă cineva încearcă să le zică ceva sar ca arși că vai doamne, dar piață liberă boss, noi avem drepturi la voi în țară, pe care voi nu le aveți la noi în țară, păi ce-i aicea?

        (Citează)

  2. Declaratia lui Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor și Padurilor: https://www.reddit.com/r/Romania/comments/ig6uvv/costel_alexe_politician_și_latifundiar/

      (Citează)

  3. Am nevoie de inca un robot de curatenie, acum am un Roborock S55 pentru etaj, face o treaba excelenta, dar la parter cred ca o sa fie putin mai mult de munca. Sa iau un iRobot sau sa raman la Roborock? Sugestii, idei?

      (Citează)

  4. In Israel un medic a fost reinfectat cu virus si a dezvoltat COVID a 2-a oara inca din 17 Iulie. Si sigur mai e undeva un caz in lume dupa data asta, stiu ca mai citisem o stire.

    https://www.timesofisrael.com/israeli-doctor-diagnosed-with-virus-after-apparently-recovering-from-covid-19/

      (Citează)

    • E normal si logic ca medicii care sunt expusi mai mult virusului sa se reinfecteze. Oamenii nu inteleg ca gravitatea bolii si reinfectarea este data si de cantitatea virala initiala la care este expus organismul. Degeaba ai dezvoltat anticorpi sau degeaba esti tu tanar, sanatos si fara comorbiditati daca tu iei contact cu, sa zicem, un milion de virusi dintr-odata. Sistemul imunitar nu va face fata (inca o data, in cazul reinfectarii).

        (Citează)

  5. Secțiunea de comentarii a devenit trista și goală, după maxim 24 de ore orice post sau subiect este abandonat. Eu unul observ un declin în engagement și o creștere a superficialității cu care se abordează și depășesc subiectele

      (Citează)

    • Eu unul nu prea am interes sa comentez din cauza faptului ca multe comentarii ale mele au fost blocate ore intregi in moderare si pana au fost aprobate a murit complet discutia si interesul pentru ea. Sectiunea de comentarii e foarte primitiva (dpdv tehnic, comparativ cu alte bloguri) si deloc primitoare, nici macar autorul articolelor nu o prea citeste, e la fel de utila ca cea de pe site-urile de stiri, unde mai urla cativa nebuni din cand in cand, pana apare alta stire.

        (Citează)

    • Destul de mulți mi-au spus că în general după ce comentează nu revin să vadă reacții (poate le-a răspuns cineva sau a continuat/corectat ce au zis), adică nici nu urmăresc să intre într-o discuție deci na.

      Cred că pentru trafic e mai bine așa, mai multe articole/zi și mai puțină atenție la comentarii (că n-ai cum să le faci pe toate) decât 1 articol completat de comentarii. Și e păcat pentru că anumite postări erau puțin superficiale dar ideea era interesantă și putea fi continuată în comentarii – inclusiv de autor.

        (Citează)

    • Probabil sunt mai multe motive pentru care engagementul este atat de scazut:

      1. La mine cel putin nu functioneaza optiunea “Anunță-mă prin email când apar comentarii noi la acest articol.”, astfel trebuie sa verific manual paginile pe care am comentat ceva.
      2. Radu nu prea face efortul de a raspunde la comentarii, chiar si cand ii sunt adresate intrebari direct. Are cateva articole la care comenteaza, dar sunt foarte rare.

        (Citează)

    • Pmk:
      Secțiunea de comentarii a devenit trista și goală, după maxim 24 de ore orice post sau subiect este abandonat. Eu unul observ un declin în engagement și o creștere a superficialității cu care se abordează și depășesc subiectele

      esti tu prea prossst si d-aia! Prossstulle

        (Citează)

  6. În testele alea de drop n-ar fi pus niște pietricele pe suprafața aia, că doar telefonul cel mai des îl scapi când ești pe afară și rareori pe suprafețe atât de drepte.

      (Citează)

  7. #hajtagCinealansatCovidu’

    Este că nu se prefigurează să plătească urmările acestui “accident” niciun responsabil, niciun acarPaun?
    se moare la nivel planetar…dar, Hei!!! avem contracte de vaccin de dat…
    bani Faci, sau taci…
    nema demonstrații,nema…nimic?!?!?!?

    sry, am uitat ca inca e vacanță…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus