un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Campania politică pentru primărie rezumată într-un singur mesaj

25 Aug 2020  ·

PUBLICITATE  ·

54 comentarii

Anul 2020, campania pentru primărie. Denise Rifai, al cărei tată este iordanian stabilit în România, o atacă pe Clothilde Armand pentru că “este de o altă naționalitate“. În mesajul în care o acuză de stâlcirea limbii române cu accent franțuzesc, chiar Denise Rifai nu folosește diacritice (care sunt banal de ușor de introdus inclusiv de pe mobil, trebuie doar să vrei și să-ți respecți limba) și nu pune cratime în 3 din 4 locuri unde ar fi fost necesare.

Aș vrea să spun că mă miră asta, dar în politica românească s-au văzut deja de toate, să nu uităm că și Iohannis era atacat pentru că era de etnie germană. Și nu doar în cea românească. Uitați-vă că în prezent, în SUA, Trump spune că Biden urăște Biblia și armele și că, dacă va ieși președinte, americanii vor fi nevoiți să învețe chineză.

Bănuiesc că sunt în continuare surprins că, la mulți ani după deschiderea țărilor către globalizare, după ce Uniunea Europeană încearcă să nu facă diferențe între cetățenii ei și după ce aceștia au toată libertatea de a vedea ce frumoasă este lumea întreagă tocmai prin varietatea ei, încă avem astfel de discuții, deși suntem în mijlocul unei crize economice, un subiect ce pare mai important de discutat. Dar na, fiecare cu a lui.

De obicei, însă, cei care bagă în discuție astfel de idei xenofobe măcar stau pe o “bază” solidă de pe care să spună astea, adică măcar se înfățișează ei ca cei mai români dintre români, genul care zilnic mănâncă sarmale și preferă țuica. Denise Rifai declara cândva în EVZ, însă: “Când văd deșertul mă simt foarte bine, e viața mea. Vezi ce înseamnă să ai asta în ADN… Când văd deșert, pentru mine e bogăție. Sângele apă nu se face. Mereu când am o vacanță mă duc într-o țară arabă. Totul e acolo.

Mai puțin Traian Băsescu, care-i aici și pe care-l susține la primărie cu mesaje precum “Simplul fapt ca TB are curaj si Candideaza il face Castigator!” și “Ce seara!!!!! AVEM PRIMAR !!!!!!! Si nu doar ca Avem Primar, Traian Basescu si-ar dori sa schimbe numele partidului PMP in PDL” și “TB a dovedit totusi ca este Barbat si Om de Stat

Dacă scria Băsescu pe acest blog, ar fi făcut acum clasica glumă “cum i-am dovedit că sunt bărbat… hă hă hă wink wink”, dar nu scrie, așa că mustăcim și trecem mai departe.

Nu zic, Băsescu ar putea fi bun de primar (oricine ar fi mai bun ca Firea, de altfel), dar îmi dă senzația că nu mai poate. Au trecut 15 ani de când a fost ales președinte. Are 69 de ani, nu-i bătrân, dar parcă Bucureștiul merită mai bine.

    54 comentarii

  1. Din partea mea, Basescu poate sa candideze si la tronul Bruneiului, dar votantii pemepe sunt o specie mult, dar foarte mult inferioara celor pesede.

      (Citează)

    • Morrissey:
      Din partea mea, Basescu poate sa candideze si la tronul Bruneiului, dar votantii pemepe sunt o specie mult, dar foarte mult inferioara celor pesede.

      Morrissey:
      Din partea mea, Basescu poate sa candideze si la tronul Bruneiului, dar votantii pemepe sunt o specie mult, dar foarte mult inferioara celor pesede.

      Votant Geoană detectat.

        (Citează)

    • V-am ținut cam mult departe de ciolan, asta-i?

        (Citează)

    • O dovedeste Gaelex mai jos!

        (Citează)

  2. Băsescu este cu sacii în căruță, nu are de ce să se mai agite.

    Clothilde Armand ce reușite are in afară de trompetă a USR?

      (Citează)

    • Am înțeles de la niste prieteni care au avut contac cu ea cand era la GDF ca era ok, pregătită, se putea lucra / colabora bine cu ea.

        (Citează)

    • @Gaelex: exact! Trompeta, asta e si imaginea pe care mi-am facut-o eu. Nu as putea spune nicio realizare de a ei din consiliul local sau din PE. Totul, gen mahala, aratat cu degetul. Nu zic, in PSD e bine sa dai din toate pozitiile, asa facea si Basescu, dar macar el avea si realizari. Avea cu ce sa se laude. Si nu numai el. Dar Clotilde, zero. Eu as fi pus-o ceva purtator de cuvant, de imagine etc. la USR, nu as fi lasat-o in vreo pozitie executive. Chiar nu stiu cu cine sa votez la S1…Stamule de la PNL era mult mai bun, mai dedicat. Pacat ca i-au tras-o (in still VV). Chiar, de fatuca aia de la PMP, Ioana Constantin, stie cineva ceva?
      @Tom: eu, dimpotriva, am auzit pe dos. Era sa-i falimenteze.

        (Citează)

  3. Da, toate până la chinezi

      (Citează)

  4. Cu siguranță Bucureștiul merită mai mult decât Firea, iar singurul din listă pentru care aș merge la vot e Traian Băsescu.

    Iar la noi în sectorul 3 nu cred că mai are sens să merg la vot, probabil Negoiță are rezervat deja scaunul de primar, nu cred că e cineva care îl poate bate.

    În ceea ce o privește pe Denise, mereu a fost pornită împotriva femeilor din politică și s-a legat de greșelile lor de exprimare. Îmi aduc aminte de o adevărată ceartă în studioul Realitatea pe tema greșelilor Veoricăi, ceartă care l-a scos din sărite pe Codrin Ștefănescu. Acum e rândul Clotildei să fie atacată, nu mă mir deloc, mă întreb doar cine va fi următoarea țintă…

      (Citează)

    • Roxana: Cu siguranță Bucureștiul merită mai mult decât Firea, iar singurul din listă pentru care aș merge la vot e Traian Băsescu.

      Iar la noi în sectorul 3 nu cred că mai are sens să merg la vot, probabil Negoiță are rezervat deja scaunul de primar, nu cred că e cineva care îl poate bate.

      Ai face bine sa mergi la vot. Nu va mai trageti pe cur si apoi va plangeti 4 ani.

        (Citează)

    • add: Ai face bine sa mergi la vot. Nu va mai trageti pe cur si apoi va plangeti 4 ani.

      Sunt in Grecia de vreo luna si ceva, am venit in concediu si am ramas sa lucrez remote de aici.

      Daca revin in tara, o sa merg si la vot, da.

        (Citează)

    • Știam eu că majoritatea cititorilor de bloguri (mileniali, deh) sînt băsiști… atîta puteți.

        (Citează)

  5. Basescu o sa faca treaba la primarie. Poate o aduce si pe Udrea, poate vine si Videanu, face o echipa ca lumea. O sa faca treaba. Mare.

      (Citează)

  6. Să fim serioși, Băsescu s-a înscris în cursă doar pentru că PMP-ul nu a fost primit în alianța dreptei. PMP care a votat constant în consilii alături de PSD și ALDE.

      (Citează)

    • Aurel:
      Să fim serioși, Băsescu s-a înscris în cursă doar pentru că PMP-ul nu a fost primit în alianța dreptei. PMP care a votat constant în consilii alături de PSD și ALDE.

      Tu ce ai fi făcut în locul lui?

      Dacă nu ești în alianță cu liberalii și useriștii, doar nu te aliezi cu pesediștii?

      Candidezi, asta faci.

      Rolul politicienilor și al partidelor e să participe la alegeri, pentru asta au fost făcute.

      Habar nu am cu ce au votat consilierii PMP, eu susțin omul. Băsescu e cu multe clase la nivel de politică peste Firea sau ceilalți.

        (Citează)

  7. Roxana: Tu ce ai fi făcut în locul lui?

    Dacă nu ești în alianță cu liberalii și useriștii, doar nu te aliezi cu pesediștii?

    Candidezi, asta faci.

    Rolul politicienilor și al partidelor e să participe la alegeri, pentru asta au fost făcute.

    Habar nu am cu ce au votat consilierii PMP, eu susțin omul. Băsescu e cu multe clase la nivel de politică peste Firea sau ceilalți.

    Voiam să subliniez faptul că Băsescu nu a fost împins către candidatură dintr-o grijă nemaipomenită pentru București și bucureșteni ci pentru a intra în jocul politic alături de Firea. De ce, rămâne de văzut

      (Citează)

  8. Aparent nu esti deranjat deloc de impostura lui Basescu, de faptul ca dupa ce-n nenumarate randuri, inclusiv la alegerile de acum, Basescu a declarat pe proprie raspundere ca n-a colaborat cu securitatea, el are deja un verdic, in prima instanta, de colaborare. Sigur, un detaliu mic si insignifiant, nu ne luam noi din atata lucru, oricum un lucru e cert, si ca fost securist, dovedit cu acte de data asta, el e mai buna decat Firea, se stie!

      (Citează)

  9. Are 69 de ani, nu-i bătrân, dar parcă Bucureștiul merită mai bine.

    Cred ca te gandesti la alt 69 si iti induce ideea de nebatranete. Varsta asta in Romania inseamna ca miroase a coliva, iar asta nu e unul din oamenii care s-au conservat bine.
    E copt, nu ca e batran.

      (Citează)

  10. Eu unul chiar cred ca Nicusor este cel mai potrivit la primarie dintre toti candidatii, E singurul care stie cu ce arme lupta primaria impotriva celor care vor un oras mai curat si mai nepoluat. E singurul care nu vrea cu disperare blocuri din care sa ia spaga. Singurul lui punct minus cred ca este vorba de RADET, acolo sunt rechini albi iar el este un mic Nemo. Din pacate in politica s-a dovedit de prea multe ori ca un partid se poate intoarce importiva propriilor oameni atuinci cand nu se face pe placul spagarilor, atunci cand se decide cineva sa incerce sa faca ceva si pentru oameni, nu doar pentru buzunarele clientelei politice.
    Vom vedea ce va fi, dar cu siguranta Nicusor trebuie sa fie urmatorul primar al Bucurestiului

      (Citează)

    • Eh, uite, exact asta mi-e frica: Nicusor nu cred ca e capabil sa gestioneze sforile trase in niste consilii locale in care se merge pe candidati proprii. Si cine se gandeste ca intre USR, Plus si PNL va exista totala armonie in CL, se insala. Basescu tocmai aici e mai bun, cred ca are capacitatea sa conduca si sa-i stranga de outze.

        (Citează)

  11. basescu ar trebui sa dea la pacanele de mana cu viorel lis.

    dar se stie ca bucurestenii au apetit pentru a vota genii de astea, asa ca si-o merita cu varf si indesat.
    atat s-a putut dom’le

      (Citează)

  12. Brasov, Cluj, Oradea, Sibiu *1 – sunt orase turistice care au evoluat simtitor din cauza primarului si a mentalitatii zonei – ce a avut influente vestice puternice in trecut.

    Ok, Bucurestiului ii lipseste din orientarea vestica si marseaza cu aceeasi orientare “se poate si asa, stim noi mai bine, da-i in masa pe restul fraierilor” – probabil influente otomane, insa nu inteleg deschiderea spre aceeasi tipologie de candidat la primar. Basescu/Firea/Tariceanu/Oprescu etc.

    -Firea e o toapa, cand zici PSD ar trebui inchis subiectul;
    -Basescu a fost presedintele nostru, spre final de mandat s-a compromis grav cu Udrea si corptii doar ca sa-i mai scape pe ai lui. A prins un loc de eurodeputat. Acum decide ca nu mai continua proiectul ala si hop vrea iar primar ?; In plus a inaintat in varsta, oare capul lui a tinut pasul cu vremea ?
    -Tariceanu a fost/este/va fi o marioneta a PSD. Cred ca vrea sa ajunga primar sa poata sa isi depuna actele de pensie mai repede, intrand legal de data asta pe la intrarea laterala. Exista ghinion in viata, dar dupa a 2-a casatorie esuata te opresti, nu ajungi la 5. Asta pare ca are o problema in a-si mentine focusul. Asta vreti si pentru B?
    -Nicusor – are mentalitatea din orasele enumerate mai sus, e tanar, A pus bazele USRului. Mi se pare cel mai promitator candidat care-l aveti acolo. Nu-l votati, stiti voi mai bine.

    *1 – enumerare in ordinea alfabetica
    PS: nu votez in/pentru B; In afara faptului ca e capitala tarii si are langa un aeroport mare – pentru mine orasul asta ma face sa stau cat mai departe de el. E trist, jalnic si fara perspective bune in viitor. La cum se duc discutiile aici, cu persoane tinere – viitor – YOU ARE GONNA BE F*CKED …

      (Citează)

    • Ariel:
      Brasov, Cluj, Oradea, Sibiu *1 – sunt orase turistice care au evoluat simtitor din cauza primarului si a mentalitatii zonei – ce a avut influente vestice puternice in trecut.

      Ok, Bucurestiului ii lipseste din orientarea vestica si marseaza cu aceeasi orientare “se poate si asa, stim noi mai bine, da-i in masa pe restul fraierilor”– probabilinfluente otomane, insa nu inteleg deschiderea spre aceeasi tipologie de candidat la primar. Basescu/Firea/Tariceanu/Oprescu etc.

      -Firea e o toapa, cand zici PSD ar trebui inchis subiectul;
      -Basescu a fost presedintele nostru, spre final de mandat s-a compromis grav cu Udrea si corptii doar ca sa-i mai scape pe ai lui. A prins un loc de eurodeputat. Acum decide ca nu mai continua proiectul ala si hop vrea iar primar ?; In plus a inaintat in varsta, oare capul lui a tinut pasul cu vremea ?
      -Tariceanu a fost/este/va fi o marioneta a PSD. Cred ca vrea sa ajunga primar sa poata sa isi depuna actele de pensie mai repede, intrand legal de data asta pe la intrarea laterala. Exista ghinion in viata, dar dupa a 2-a casatorie esuata te opresti, nu ajungi la 5. Asta pare ca are o problema in a-si mentine focusul. Asta vreti si pentru B?
      -Nicusor – are mentalitatea din orasele enumerate mai sus, e tanar, A pus bazele USRului. Mi se pare cel mai promitator candidat care-l aveti acolo. Nu-l votati, stiti voi mai bine.

      *1 – enumerare in ordinea alfabetica
      PS: nu votez in/pentru B; In afara faptului ca e capitala tarii si are langa un aeroport mare – pentru mine orasul asta ma face sa stau cat mai departe de el. E trist, jalnic si fara perspective bune in viitor. La cum se duc discutiile aici, cu persoane tinere – viitor – YOU ARE GONNA BE F*CKED …

      Dintre cei enumerati nu ma atrag nici Firea, nici Tariceanu si nici Nicusor.

      Basescu mi se pare cel mai potrivit, plus ca are un mandat de terminat la primaria capitalei…

        (Citează)

    • Tinand cont ca nu are nicio sansa in acest scrutin intr-un singur tur si ca oamenii lui au votat cu PSD in consiliu, nu nu e cel mai potrivit pentru a fi votat.

      Si, daca nu stie ca consilierii PMP au votat tot ce propus Firea, inseamna ca nu isi cunoaste oamenii.

        (Citează)

    • nashu_mare:
      Si, daca nu stie ca consilierii PMP au votat tot ce propus Firea, inseamna ca nu isi cunoaste oamenii.

      Concret, ce proiecte propuse de Firea au votat consilierii PMP?

        (Citează)

    • Aproape toate, PSD are 40% din consiliu, ALDE 6%. Restul, pentru majoritate, a fost acoperit de PMP. Inteleg ca nu ai urmarit ce au votat consilierii PMP, dar matematica e destul de clara.

        (Citează)

  13. Nu ma mira atitudinea lui Rifai, e o toapa, or asta e o calitate in alegeri la primarie.
    Ce ma mira e tag-ul acestui post.

      (Citează)

  14. “A prins un loc de eurodeputat. Acum decide ca nu mai continua proiectul ala si hop vrea iar primar ?”

    nu pierde locul de europarlamentar, daca castiga primaria atunci da, dar daca nu se intoarce la Bruxelles fara nici o problema, asa ca e win-win pt el, doar imaginea sa zicem ca poate sa-i fie afectata dar nu mai tine el cont de asta

      (Citează)

    • mai prosti aia care l-au votat pt europarlamentar. chiorului nu ii place civilizatia, el se simte bine aici in mocirla, cu scandaluri, cu amenintari, la Bruxelles il ia somnul si trebuie sa dubleze doza de tarie ca sa nu dea in depresie.

        (Citează)

    • Giovani:
      mai prosti aia care l-au votat pt europarlamentar. chiorului nu ii place civilizatia, el se simte bine aici in mocirla, cu scandaluri, cu amenintari, la Bruxelles il ia somnul si trebuie sa dubleze doza de tarie ca sa nu dea in depresie.

      Uite cum un om care il are ca idol pe condamnatul penal Ioan Becali poate sa spuna despre niste oameni ca sunt prosti in functie de cum au votat.

      Bine ca esti tu destept, care ai votat cu Geoana in confruntarea prezidentiala cu Basescu, n-am ce zice decat: jos palaria!

        (Citează)

    • de bine de rau, prostanacul a ajuns nr.2 in NATO. NATO taticu, nu bodega din cartier unde Base sigur ca nu ar avea rival.

        (Citează)

  15. Vreau sa iasa nicusor. Votez nicusor. Si asta ca sa se sparga odata si bula asta cu usr. Nu stiu de ce mai este nevoie, ca unii sa priceapa ca toti sint la fel.

      (Citează)

    • ok, toti sunt la fel. si solutia e…sa o lasam pe Fiirea cu PSD sa fure in continuare.

        (Citează)

    • Giovani:
      de bine de rau, prostanacul a ajuns nr.2 in NATO. NATO taticu, nu bodega din cartier unde Base sigur ca nu ar avea rival.

      Am inteles: idolii tai sunt bisnitarii de bilete pe bulevard si prostanacii care au prins functii de secretar general al NATO. Care NATO in zona asta de Europa conteaza doar prin Turcia si eventual putin prin Romania, Polonia sau Lituania ca playground al americanilor.

      Mai ai si altii?

        (Citează)

  16. Roxana: Concret, ce proiecte propuse de Firea au votat consilierii PMP?

    doamna roxana, ati prestat la tovarasul basescu de tot il laudati pe aici? ce naiba, omul trebuia sa fie la pensie si s-a trezit acum ca vrea sa candideze. poate nu-si da seama cat de ridicol a devenit. dar stai, niciodata basescu nu a avut simtul ridicolului.

      (Citează)

    • beb: doamna roxana, ati prestat la tovarasul basescu de tot il laudati pe aici? ce naiba, omul trebuia sa fie la pensie si s-a trezit acum ca vrea sa candideze. poate nu-si da seama cat de ridicol a devenit. dar stai, niciodata basescu nu a avut simtul ridicolului.

      Ce intrebare e asta?! Am prestat la tovarasul Basescu?! Wtf?!

      Dar te las, voteaza tu cu Firea daca ti se pare mai buna…

        (Citează)

  17. Roxana: Am inteles: idolii tai sunt bisnitarii de bilete pe bulevard si prostanacii care au prins functii de secretar general al NATO. Care NATO in zona asta de Europa conteaza doar prin Turcia si eventual putin prin Romania, Polonia sau Lituania ca playground al americanilor.

    Mai ai si altii?

    Draga Roxana,
    Idolul tau Băsescu a fost unul din cei mai mari bișnițari atunci cand naviga, a dat pe goarnă la Securitate, a pus o frână serioasă portului Constanța controlandu-l practic prin interpuși a vrut sa desființeze Universitatea De Marină Civilă prin asimilarea ei de către Academia Navală printr-un ordin de ministru al transporturilor ce nu avea nimic de a face cu respectiva instituție, sub el ca ministru a dispărut o flota iar conform propriilor declarații nu era treaba lui, familia lui a fost asociată cu clanurile țigănești, aproape toți apropiații au avut probleme cu legea. Personal il consider cel mai toxic politician român!

      (Citează)

    • Eu speram ca ea trolleaza la inceput cu Bas. Adevarul e ca asta e singurul lucru pe care il poti face cu personajul ala infect. Nu exista personaj mai insalubru in politica mioritica. Nu-mi vine sa cred ca in AD 2020 mai sunt unii care pun botu’ la Bas. Dar hei, d-asta e tara asta atat de frumoasa…Probabil, daca Roxana era nascuta acum 60 de ani, ne explica acum pe forumuri ca si Ceasca a fost om bun, a facut uzine, i-a dat de munca si repartizare la apartament la bloc. Doamne sfinte, ce specimene!

        (Citează)

    • Se pare că e doar sărăcuță cu duhul.
      Oricum, nu vă culcați pe-o ureche, guvernanții actuali sînt toți discipolii lui băsescu. Mentalitatea lui dăinuie în mulțimea de suporteri ai lui Iohanis, Orban, Vela și restul de oportuniști care au prins ocazia să se îmbogățească în perioada asta nenorocită. Să-l iei în serios acum pe matelotul chior e deja foarte trist.

        (Citează)

  18. poate nu s-a inteles: daca votezi basescu, obtii acelasi rezultat pe care l-ai obtine votand direct firea! pentru ca sunt alegeri intr-un singur tur.

      (Citează)

    • daddy:
      poate nu s-a inteles: daca votezi basescu, obtii acelasi rezultat pe care l-ai obtine votand direct firea! pentru ca sunt alegeri intr-un singur tur.

      Să înțeleg că dacă Băsescu obține 40% și Firea 30% iese tot Firea sau cum?!

        (Citează)

  19. Discutia despre Basescu e inutila. Chiar e prea mult sa mai discutam despre ce a facut si ce nu, despre Udrea si Petrov sau despre cum l-a batut el pe Nastase acum 1000 de ani.

    Alegerile se tin intr-un singur tur. La distributia actuala, trebuie sa ai cam 40% din voturi din primul tur ca sa le castigi. Basescu, cap de lista la europarlamentare, a dus PMP-ul la 8% in Bucuresti in 2019. Atat a putut, 8%. Chiar daca la primarie discutam de un vot uninominal, uzura in cazul Basescu a devenit uriasa. E absolut imposibil sa mai faca 40%. Nici macar la 20% nu are cum sa ajunga.

    Votul pentru Basescu nu ajuta decat o singura persoana: pe Firea.

      (Citează)

  20. john:
    “A prins un loc de eurodeputat. Acum decide ca nu mai continua proiectul ala si hop vrea iar primar ?”

    nu pierde locul de europarlamentar, daca castiga primaria atunci da, dar daca nu se intoarce la Bruxelles fara nici o problema, asa ca e win-win pt el, doar imaginea sa zicem ca poate sa-i fie afectata dar nu mai tine el cont de asta

    Eu vroiam sa atrag atentia ca in etapa asta Base isi incalca o promisiune, schimba proiectul complet. A cerut vot si a ajuns europarlamentar. Continua-ti proiectul pana la capat!
    Daca dupa 1 an la primarie vrea iarasi europarlamentar sau parlamentar in Republica Moldova, iarasi ramaneti cu buza umflata …

    Cum bine ai zis, Base joaca la sigur, adica si sa nu castige primaria, ramane profund scrabit de rolul de europarlamentar, insa cu parere de rau va continua sa-si ia leafa…

      (Citează)

  21. Geez, ma inspaimanta fata asta Roxana.
    Clar mult sub pesedisti votantii pemepe.
    Nimic de demonstrat in plus aici.

      (Citează)

    • dar au fost buni la vremea lor. am fost incantat cand pmp a depasit 5%, fara ei s-ar mai fi strecurat in parlament cativa pesedisti, la redistribuire. da, si unu-doi useristi si mai multi penelisti, dar mult mai milti pesedisti si minionii lor de la alde.
      e un partid ciudat, dar are nisa lui, stiu cam ce fel de oameni au votat cu ei. daca esti conservator social, e cam ipocrizie sa votezi cu psd, chiar daca oamenii de acolo pe asta au marsat in perioada dragnea. macar aia care au votat cu pmp sunt conservatorii sociali (nu toti votantii pmp!) care nu au picat in plasa psd.

        (Citează)

  22. Giovani:
    de bine de rau, prostanacul a ajuns nr.2 in NATO. NATO taticu, nu bodega din cartier unde Base sigur ca nu ar avea rival.

    basescu, geoana…sunteti cumva calatori in timp, din trecut? e 2020, nu 2008. inteleg ca sunteti nostalgici, erau tineretile voastre, dar 12 ani intr-o tara emergenta sunt ca 24 intr-una dezvoltata. e o alta lume.

      (Citează)

    • Itu: basescu, geoana…sunteti cumva calatori in timp,din trecut? e 2020, nu 2008. inteleg ca sunteti nostalgici, erau tineretile voastre, dar 12 ani intr-o tara emergenta sunt ca 24 intr-una dezvoltata. e o alta lume.

      Gata, sefule, nu mai calatorim in timp.

      Te lasam sa votezi cum e in FIREA oamenilor cu blonde care zambesc in 4K, sa te simti in 2020.

        (Citează)

  23. Roxana: Gata, sefule, nu mai calatorim in timp.

    Te lasam sa votezi cum e in FIREA oamenilor cu blonde care zambesc in 4K, sa te simti in 2020.

    Fata, gata cu trolajul. Nimeni nu voteaza Firea de aici, mai putin Emil C. Nu ne curge scuipat din gura, am observat cu totii ca e tipul ala, N Dan, candideaza si el. Da, e o decizie foarte grea intre Basescu si Dan, ne macina si ne framanta dar totusi mergem pe Dan. Sa nu se supere Base, promitem ca vom fi mai deschisi la nou in 2024.

      (Citează)

    • Mergi pe N Dan, te opresc eu?

      Dar ce te face sa crezi ca Emil C. va vota cu Firea?! Pare anti-sistem, injura si pe Base si pe Vela sau Orban, probabil ca ar fi votat cu N Dan daca nu era sustinut de PNL.

      Dar nu cred ca cineva de aici de pe blog voteaza cu Firea.

        (Citează)

  24. Din 40 de comentarii cred ca cel putin o treime sunt lasate de Roxana, in care il spala pe Basescu.
    Te rog opreste-te, e gretos sa vii sa faci PR pt o fosila uzata si perimata care in orice alta tara civilizata ar fi fost demult in groapa de gunoi a istoriei recente.
    Bucurestiul anului 2020 are nevoie de Basescu ca primar, gizas faching craist!!!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus