un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Marvel a găsit cum să bage și X-Men în universul lor

24 Aug 2020  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

8 comentarii

După ce Disney și Fox au fuzionat, universul X-Men a ajuns tot pe mâna Marvel, care-l poate integra acum cu restul personajelor sale precum cele din Avengers.

Și se pare că fix asta vor să facă. Cum introduci mutanții în universul Avengers? Dai vina pe Thanos. Când acesta a pocnit din degete, a activat și genele mutante din unii oameni, așa că după înfrângerea lui Thanos și restabilirea “celor cuvenite”, încep să apară mutanți.

Încă dinainte de acest moment, o rasă cunoscută sub numele de Eternals a modificat oamenii, introducând gena X în ei. Thanos a activat-o fără să știe.

E un reboot complet, ca să zic așa. S-a terminat cu experimente secrete și mutanți încă din anii 1960. Probabil că îi vom vedea altfel introduși pe cei clasici din X-Men, dar astfel se creează oportunitatea unor dueluri de tipul Wolverine vs Spider-man sau Magneto vs Iron Man, considerând că vom vedea și așa ceva.

Întrebarea este: vrem să vedem așa ceva? Pentru că este entertainment. Marvel n-a făcut filme proaste, oamenii în general ies satisfăcuți de la ele după 2 ore de distracție. Eu așa le privesc, ca pe obiecte ce-ți oferă entertainment, dar întrebarea este până când. Posibilități de a introduce, învia, pune în conflict, omorî și învia din nou pe oricine sunt destule, dar parcă și entertainmentul este la cote mai înalte atunci când îi percepi și un viitor final.

sursa: wegotthiscovered.

    8 comentarii

  1. Articolul e de acum un an si e cel putin partial fals…
    Zice acolo ca pocnitura lui Thanos este responsabila pentru Spiderman 2 : aparatia “creaturile” si a lui Mysterio in dimensiunea noastra. Si stim cat de inter-dimensionale au fost ambele.

      (Citează)

  2. Si Bobby a inviat in Dallas
    Deci orice este posibil
    Trebuie doar sa crezi

      (Citează)

  3. Mai degrabă îi văd făcându-și apariția prin intermediul Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

      (Citează)

  4. In universul Marvel, oamenii admira supermanii.
    In universul X-men, oamenilor le e frica de supermani.

    Ar fi o greseala.

      (Citează)

    • Cred ca ar putea integra destul de usor povestea.
      Pornim de la idee ca oamenii admira supermanii. Dar dintr-o data apare un numar foarte mare de supermani care nu stiu sa isi controleze puterile. Ba mai mult, ale caror puteri sunt imprevizibile.
      Acesti noi supermani incep sa se imparta in 2 tabere:
      – raufacatori care vor sa profite de ocazie
      – justitiari care si-au dorit toata viata sa faca bine

      Avem ecuatia perfecta pentru cateva infruntari importante care duc la ranirea “civililor” nevinovati si la usor, usor opinia publica incepe sa se coalizeze impotriva mutantilor.
      Ca sa justifice si frica fata de mutanti, pot introduce si cate accidente in care acestia nu reusesc sa isi controleze puterile si isi ranesc/omoara chiar si prieteni sau rude.

      In tot acest timp, supermanii clasici se ocupa cu “damage control”.

        (Citează)

    • Nu zici tu rau, dar tot cred ca s-ar amesteca apele, si exista risc de contaminare, adica universul Marvel sa fie inghitit de xmen.

      In fine, exista oameni platiti da isi faca griji pt asta.

        (Citează)

  5. Scarlet Witch este din X-Men, și frati’su mort în Avengers cu Ultron la fel. Sunt copiii lui Magneto.

    Problema este de drepturi de autor împărțite în toate colțurile Hollywood.

      (Citează)

  6. Avengers si X-Men s-au intalnit de mai multe ori in benzile desenate.

    Exemplu: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Avengers_vs._X-Men

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus