un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 17 august 2020

17 Aug 2020  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

  10 comentarii

 1. Operatorul petrolierului trebuie amendat bine de tot. Ăștia nu respectă reguli pentru că nu îi costă destul când sunt prinși.

    (Citează)

 2. Ala nu e petrolier, e vrahier. Daca era petrolier, dezastrul era mult mai mare (1000 tone combustibil greu sunt mizilic).

    (Citează)

 3. hai sa nu ne mai certam cu mauritius ca oricum in afara de luna de miere nu mergeti niciunu acolo.
  intre timp la bucale sunt sute de blocuri fara apa calda, dar e misto sa ne vaitam de ursii panda din mauritius.

  facem si o cheta de o donatie?
  daca se aduna cateva mii de eur, promit ca ma duc sa vad situatia la fata locului, pe banii vostri desigur.

    (Citează)

 4. 1. Nu cred ca o sa se duca la scoala
  2. Scump
  3. 11 companii se inghesuie sa fure statul si copii.
  4. Facebook indeasa pe gatul utilizatorilor instagram reels.
  5. politica
  6. Facebook facand ce stie mai bine.
  7
  8
  9. Cred ca mai bine economisesc 1$ si le sterg direct
  10
  11. Decand au renuntat la seria Medal of Honor, mi-am pierdut interesult pentru EA

    (Citează)

 5. Printre altele: BMW promoveaza pe Facebook o reclama cu un pusti ce face o parcare laterala mediocra la sfarsitul examenului pentru permis, cu chiu cu vai primeste calificativ de promovare iar imediat ce se da jos din masina il astepta intr-o parcare BMW-ul lui cu care demareaza in forta si face drifturi. Mesajul promovat este ca oricat de neexperimentat ai fi imediat ce te sui intr-un BMW devii un artist al condusului. Ar fi putut fi nostim daca nu eram pe primul loc la victime din accidente auto in Europa. Am avut impresia ca filmul reproduce si ceea ce se intampla inaintea stirilor de la ora 17:00 unde vedem de regula deznodamantul.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus