un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 13 august 2020

13 Aug 2020  ·

ȘTIRI  ·

15 comentarii

  15 comentarii

 1. Modernizarea se face cu licitație, 1 lună sa depună ofertele, 1 lună sa aștepte / soluționeze contestațiile.

    (Citează)

 2. Notificarea de la waze cu caile ferate e foarte misto mai ales daca mergi noapte. E plina tara de cai ferate dezafectate sau semnalizate prost.

    (Citează)

 3. Captur este masina pe care a distrus-o idiotul ala la Craiova, pe centura . Familie din Motru mergea la mare cu Captur nou, vine un dobitoc si ii loveste intentionat, soferul si copila din spate mor pe loc . Masina arata groaznic, rupta in bucati, motorul zburat la cativa metri . Testele NCAP arata bine pt Captur, dar realitatea arata rau .

    (Citează)

  • Si esti convins ca scapau daca erau in altceva din aceeasi clasa? Din cate stiu, ala a intrat cu o viteza foarte mare in ei. Foarte, foarte mare. Testele la NCAP se fac la viteze mult mai mici. Trecand peste alte elemente de detaliu precum dinamica accidentului, unghiul de impact etc., cand intra unul asa intentionat in tine, iti cam trebuie tir. E posibil ca si in X7 sau GLS sa ai probleme, in functie de cum te loveste.

     (Citează)

  • Cam ce masina din gama entry crezi ca rezista la un impact frontal? Si ce masina avea sinucigasul?

     (Citează)

  • Testele euroncap se fac la 64kmh.

     (Citează)

 4. M-am uitat peste situl renault si nu am gasit informatii utile despre captur, doar hiperbole “viata e frumoasa cu electrica”.

  Nu scrie capacitatea bateriei, timpii de incarcare, doar un range de 65km idealistic.
  Iar garantie, fabuloasa perioada de 2 ani.

  Astept pe cei de la hyudai/kia poate scot si ei tucson hybrid.

    (Citează)

  • Mai sunt ceva info si prin FAQ

   – Captur PHEV este echipat cu o baterie de 10 kW/h ce poate fi reîncărcată în aproximativ 4h30 (dacă este descărcată complet) la o priză casnică sau în 3h20 dacă este reîncărcată la o priză mai puternică de 3,5 kW/h.
   – Poți rula cu până la 135 de km/h în modul electric.
   – Garanția bateriei Noului CAPTUR PHEV este de 8 ani sau 160.000 de km.

     (Citează)

  • Nu stiu cum e Captur PHEV, dar ala normal de acum cativa ani era o mizerie. Mai prost decat restul modelelor Renault, daca e posibil.

     (Citează)

  • Pai si ai si argumente cand zici ca modelele renault is mizerii ?
   sau doar faptul ca tu ai passat si toate masinile, in afara de a ta normal, is gunoaie ?

     (Citează)

  • N-am Passat. Si masina pe care o am e obiectiv inferioara unui model echivalent in aceeasi gama de pret, dar o prefer.
   Nu pot sa zic de toate modelele, doar de Megane si Captur. Megane e cea mai proasta masina din categoria ei (pur subiectiv vorbind si comparand cu 3 alte modele. Dacia excluded). Captur e o mizerie completa. Nu o pot compara decat cu alte 2 masini din aceeasi categorie, dar diferenta e uriasa.
   Din ce punct de vedere sunt mizerii? Pai Megane-ul era mai prost decat celelalte la tot. Acceleratie, directie, plastice, tabla, antifonare, multimedia, ergonomie, cutie de viteze, ambianta interioara, scaune (omg, aia care au facut sau aprobat scaunele la Megane ar trebui executati cu mitraliera pe stadion).
   Despre Captur la fel, cu diferenta ca directia la masina aia e mai proasta decat la dacia 1310 break pe care o conduceam cand am luat permisul.

     (Citează)

 5. Foarte bune linkurile. Multumesc pentru informatie!

    (Citează)

 6. sa-ti dea bunutul sanatate pt faza cu waze.

    (Citează)

  • Am vazut ca prin intersectii sunt niste baieti care vand niste adaptoare care se baga acolo unde intra centura de siguranta si nu mai e nevoie sa o folosesti, recomand cu caldura 😀

     (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus