un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile zilei despre tehnologie – 6 iulie 2020

6 Jul 2020  ·

ȘTIRI  ·

10 comentarii

    10 comentarii

  1. Nu am putut sa joc Horizon cu controlerul, e oribil. In sf o sa il joc și eu pe pc, lol. Imi dau seama ca într-adevăr am luat ps4 și pro mai mult pentru bloodborne și god of war

      (Citează)

  2. huawei appgallery :))))))

      (Citează)

  3. cat de greu o fi sa faci naibii un test de covid inainte sa pleci (macar 1 persoana din familie) daca tot esti bolovan si te-ai decis sa pleci in grecia pentru ca tu vrei sa-ti traiesti viata si simti ca mori daca ratezi un an concediul in grecia?

    aparent, foarte greu.
    na, sa speram acum ca internarea/carantinarea intr-o tara straina in care nici macar nu intelegi ce zice medicul e mai usoara.

      (Citează)

    • Pai se poate face testul fara sa ai simptome? O sa vin si eu cu familia in Ro spre sfarsitul lunii si ma gandeam sa facem teste inainte, dar aici e indicat sa ceri test doar daca ai simptome. Sigur, as putea sa mint ca nu ma controleaza nimeni, dar nu mi se pare corect.

        (Citează)

    • da, se poate, la privat.
      sotia mea de ex a facut PCR inainte sa se duca sa-si viziteze mama in alt oras.
      340 lei, la Regina Maria.
      se poate face si test de anticorpi.

      cam toate clinicile private ofera, din cate stiu eu

        (Citează)

  4. La emag e 3306 lei cu voucher de 15% aplicat

    https://i.imgur.com/MnaB31W.png

      (Citează)

  5. Andrei Serbanescu

    06/07/2020 la 8:46 PM

    Te duci de la o țară cu multe cazuri la una cu puține. Eu cred că e o decizie buna. Daca te duci cu avionul e ceva mai complicat, dar cu mașina personală nu se pare că e destul de sigur.

      (Citează)

  6. “aici e indicat sa”
    haida breee, nu ai invatat nimic de 3 luni de cand stai in romania sub arafatus?
    ala iti indica atunci sa porti masca doar daca esti bolnav, in rest lasa boss masti contrafacute sa ajunga la medici.

    Giani Mucea:
    Pai se poate face testul fara sa ai simptome? O sa vin si eu cu familia in Ro spre sfarsitul lunii si ma gandeam sa facem teste inainte, dar aici e indicat sa ceri test doar daca ai simptome. Sigur, as putea sa mint ca nu ma controleaza nimeni, dar nu mi se pare corect.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus