un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Știri despre tehnologie – 29 iulie 2020

29 Jul 2020  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

  8 comentarii

 1. Hai cu fuziunea aia dammit, poate avem o sansa sa scapam de la extinctie.

    (Citează)

 2. Constructia la ITER a inceput in 2012-2013. Nu acum.

    (Citează)

 3. asa ai zis si de Large Hadron Collider, tu esti ca si credinciosii aia care abia asteapta sa crape ca au avut ei dreptate?

  Marean:
  Hai cu fuziunea aia dammit, poate avem o sansa sa scapam de la extinctie.

    (Citează)

  • huh? does not compute.
   eu doar sper sa reusim sa producem energie din fuziune in 20-30 de ani ca altfel nu vad bine sansele de supravietuire a speciei umane in urmatorii 50 de ani

     (Citează)

 4. mai aveau si nemtii ceva dar era pe varianta stellerator, tot niste miliarde bune si el.
  inseamna ca modelul american de tokamak e mai vioi. cam orice magaoaie faci din 20 miliarde de euro trebuie sa fie impresionanta

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus