un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 23 iulie 2020

23 Jul 2020  ·

ȘTIRI  ·

18 comentarii

 

    18 comentarii

  1. Dacă nu îmi lua soția cadou s10 plus, s7 edge at fi fost ultimul meu telefon Samsung. Xiaomi sunt prea tari și ieftine ca sa mai merite Samsung

      (Citează)

    • pmk:
      Xiaomi sunt prea tari și ieftine ca sa mai merite Samsung

      Valabil doar cat timp au acces la serviciile Google…

        (Citează)

    • Cred ca nu te-ai mai uitat sa vezi cat costa un Xiaomi 10 . Face S10 tau sa para ieftin dpdv al pretului . E jenant ca s-a ajuns aici .

      La fel si cu piata placilor video – e considerata promotie 2080Ti la 5000lei .
      Wtf – iti cumperi si PS5 si XSX de banii aia si cateva jocuri

        (Citează)

    • Am testat recent Mi 10 Lite, are preț decent pentru ce oferă, dar Samsung A51 este mai ieftin pe o configurație asemănătoare și mai vine și cu avantajul service-ului rapid din București.

        (Citează)

  2. alex: Valabil doar cat timp au acces la serviciile Google…

    valabil pentru toate brandurile …

      (Citează)

  3. SoftBank trebuie sa recupereze pierderile masive cu chifle gen WeWork.

    Cu 1500 de coco cat e scaunul ala imi fac home gym si pot sa sed si pe un taburet, ca nu ma doare spatele. De fapt, mi-am si facut si nu m-a costat atat.

      (Citează)

    • home gym cu 1500 de coco? in ce joc?

        (Citează)

    • de fapt cea mai scumpa a fost bicla de spinning, 600 euro, in rest bara de tractiuni, cadru metalic pt paralele (fabulos, lucreaza spate, umeri, brate si abdomen de nu iti vine sa crezi), in general lucru cu greutatea proprie. plus benzi elastice de la Decathlon (100 de lei trei bucati), cateva kettlebells (vreo 300 lei) si maruntisuri: roata fitnes, manere pt flotari, saltele, manusi etc.
      am facut progrese mari dupa ani de stagnare la sala.

        (Citează)

    • Un Herman Miller Aeron costă vreo 1000, deci scaunul ăla nu este exagerat pentru brandul său. Mai ales că de fapt chiar l-a făcut Herman Miller, Logitech sunt cei care doar și-au pus numele pe el.

        (Citează)

  4. alex: Valabil doar cat timp au acces la serviciile Google…

    Lol, nu dau 2 bani pe serviciile google dupa care băliți toți, pentru mine telefonul nu este egal cu serviciile google.

      (Citează)

    • Pai Xiaomi nu e cu Android?

      Servicii Google nu inseamna Chrome, Youtube si alte aplicatii ale lor. Aproape nimic important nu o sa functioneze, cauta pe Bing si vezi ce inseamna. Sau ia-ti un Huawei mai nou si stai de gimbuslucuri pana reusesti sa il faci sa functioneze fara sa te doara capul.

        (Citează)

    • @Red: sunt și unii care se descurcă fără GMS sau cred că s-ar descurca pentru că încă nu știu ce lipsește din telefon. Abia când văd că n-au Uber sau aplicația de banking încep să dea 2 bani.

        (Citează)

  5. Liviu:
    Cred ca nu te-ai mai uitat sa vezi cat costa un Xiaomi 10 . Face S10 tau sa para ieftin dpdv al pretului . E jenant ca s-a ajuns aici .

    La fel si cu piata placilor video – e considerata promotie 2080Ti la 5000lei .
    Wtf – iti cumperi si PS5 si XSX de banii aia si cateva jocuri

    Consolele sunt făcute să fie ieftine și au hardware mult mai slab. Într-o consolă nu ai 2080, compari mere cu pere. Dacă mergi spre vârful de gamă normal că o să fie mult mai scump; o placă video în 2020 poate fi și de generație mai veche, mai ales dacă ce oferă o consolă ți se pare acceptabil.

    La fel și la telefoane, degeaba au unii impresia că o să aibă the latest and greatest la 2000 de lei.

      (Citează)

  6. Îmi place foarte mult logo-ul Space Force, și faptul ca aduce cu insigna StarFleet 😉

      (Citează)

  7. GabrielG:
    home gym cu 1500 de coco? in ce joc?

    home gym de la decathlon cu 1400Lei, la banii aia face ce trebuie

      (Citează)

  8. Giovani:
    bara de tractiuni, cadru metalic pt paralele (fabulos, lucreaza spate, umeri, brate si abdomen de nu iti vine sa crezi),i

    ce cadru metalic? si bara de tractiuni de care? d-aia de usa? n-am gasit nici una care sa se potriveasca la pereti grosi, sau n-am stiut sa caut

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus