un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 17 iulie 2020

17 Jul 2020  ·

ȘTIRI  ·

3 comentarii

 

  3 comentarii

 1. Facebook se baga peste procesul electoral si Zuckbot zice ca Trump nu a facut treaba buna cu virusul. Imediat vei vedea cum iese majoritatea tacuta de pe FB.

    (Citează)

 2. Screen sharingul il am de ceva timp in messenger. Nu mi se pare super folositor dar e bun acolo, ii arăți persoanei de la celalalt capăt al convorbirii ceva de pe telefon de exemplu.
  Dar mai bine au baga opțiune sa meargă apelul video in background ca poate vreau sa fac si altceva pe telefon in timpul apelului video, cu audio merge.
  Si ar merge si multitasking si pe mess, whatsapp are. Plus multe alte lucruri care exista in whatsapp dar mess nu le știe

    (Citează)

 3. Sper ca nu crede cineva ca circarul ala de DR chiar nu stie de ce a fost dat afara.
  Cel mai probabil,l a sfatuit avocatul sa si tina gura

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus