un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 16 iulie 2020

16 Jul 2020  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

    14 comentarii

  1. la Zoom e o criza de identitate combinata cu o manie a grandorii des intalnite la companiile care explodeaza intr-un interval scurt. vezi si cazul GoPro, care voia sa se apuce de stiri si mai sunt si altii care au luat-o pe campii, crezand ca le stiu pe toate si uitand ce i-a consacrat si la ce sunt buni cu adevarat.

      (Citează)

    • Nu neaparat. Sunt multe companii care folosesc calculatoare mai scumpe, pe post de setup video in camere de conferinta. Ceva specializat, focusat pe asta 100%, e un fel de B2B option fata de Facebook Portals pt utilizatorii obisnuiti.

        (Citează)

  2. Revolut se muta în Lituania, pentru ca direct în Rusia bătea prea mult la ochi.

      (Citează)

  3. Blue Air a marit comanda data la Air Lease Corporation..renunta doar la achizitia directa de la boeing.

      (Citează)

  4. Redesignul Gmail e numai pentru utilizatorii G Suite. Neinteresant.

      (Citează)

  5. Gaelex:
    Revolut se muta în Lituania, pentru ca direct în Rusia bătea prea mult la ochi.

    https://blog.revolut.com/we-got-a-banking-licence/

      (Citează)

  6. Eu nu inteleg cum reusesc baietii sa sparga conturile twitter asa usor, parca si Halep a patit asta, ce fac aia trimit parolele pe email ?

      (Citează)

    • Rateurile dese la Windows ma cam sperie. E asa de bine acum pe linux, sper ca libertatea asta sa nu se schimbe, insa odata cu cresterea cotei este risc ca dezvoltatorii sa schimbe paradigma si sa treaca aplicatiile pe licenta comerciala.

        (Citează)

  7. Nu a spart nimeni vreo parolă, a fost o problemă de securitate în Twitter. Se zvoneşte că cei care au făcut asta, au fost ajutaţi de un angajat Twitter.

      (Citează)

  8. Nici cu update-uri la WIndows nu este bine nici fara:

    “Today we released an update for CVE-2020-1350, a Critical Remote Code Execution (RCE) vulnerability in Windows DNS Server that is classified as a ‘wormable’ vulnerability and has a CVSS base score of 10.0. ”

    practic orice AD poate fi compromis azi.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus