un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 26 iunie 2020

26 Jun 2020  ·

ȘTIRI  ·

16 comentarii

    16 comentarii

  1. Ce mai muncește dna. Primar pe ultima sută de mandat. :) Eu aș propune un mandat de primar de vreo 2 ani așa, ca să nu mai așteptăm 4 ani să se miște ceva.

      (Citează)

  2. Inca ceva in legatura cu Fabrica De Glucoza:

    Sunt cateva ansambluri rezidentiale, Belvedere si cele de pe Chefalului, unde locatarii sunt obligati sa faca dreapta in momentul in care se iese din complex. Aceeasi schema proasta se pastreaza si pt situatia in care doresti sa te intorci in complex: Trebuie sa intri NEAPARAT de pe Barbu Vacarescu.

    Nu exista nici un loc in care poti intoarce. O bataie de joc.

      (Citează)

  3. Salut, imi pare rau ca nu sunt in tara, dar daca cineva are timp si nervi de pierdut sa mearga si sa combata urmatoarea minciuna cu o ruleta si poze. O sa verific normativele si recomandarile europene, sa vedem daca se poate face macar o plangere acolo de deranj ceva. Nu mai pot cu atatea minciuni si cacat mancat cu polonicul.

    Eventual daca citeste cineva din echipa lui ND, e locul perfect sa faca acum o conferinta de presa…

    “Nu este doar o lărgire a unui bulevard, ci este unul modern, aşa cum putem să găsim în întreaga Europă. Aşadar, în afară de partea carosabilă, avem şi piste pentru biciclişti, de 1,5 metri. Avem trotuare de doi metri. De asemenea, alveole, unde am plantat şi vom planta în continuare copaci.”

    https://www.economica.net/a-fost-deschisa-circulatia-pe-patru-benzi-pe-soseaua-fabrica-de-glucoza-pe-tronsonul-petricani-barbu-vacarescu_186415.html

      (Citează)

    • Cum adică să combată minciuna? Acolo există un proiect după care s-au realizat lucrările, nu după articole din presă, iar proiectul se poate schimba în funcție de situația în teren. Atâta timp cât lucrarea e conform proiectului (care e aprobat și autorizat) nu contează ce se scrie în presă.

      Poți să mergi și să măsori cu ruleta, dar compari cu ultima variantă de proiect, nu ce vezi pe economica.net sau ce declară x sau y.

        (Citează)

  4. Langa strada fabrica de glucoza exista cel putin o parcare cu plata, daca lasi masina acolo, faci sub 10 minute pe jos pana in orice colt pe strada fabrica de glucoza. Bineinteles, daca ai avea si trotuare ok/libere de masini :))

      (Citează)

  5. Huawei ar trebui sa imi dea ei mie banii aia ca sa le folosesc dispozitivele. nu pot sa spionez pentru partidul chinez pe burta goala.

      (Citează)

    • Articolul ar trebui citit: Huawei ofera 1.2 miliarde de dolari spaga guvernului englez, ca sa permita folosirea de echipamente Huawei in retelele 5G din Marea Britanie

        (Citează)

    • Ce scoruri! Cat iti scoti cand dai o astfel de spaga?

        (Citează)

    • Toate investițiile unor firme străine care deschid fabrici sau alte centre într-o țară pot fi văzute ca șpagă dată țării respective.

        (Citează)

  6. Wow, ce preturi la tableta + telefon :O .
    Iti zic si de ce: anul trecut i-am cumparat mamei un Huawei P30lite cu 1600 + tableta de la Huawei cu 800. De la 2400 la 1100 e cale lunga :)

      (Citează)

  7. Oricum cu sau fara suport Google stocul s-a epuizat..
    Am vrut sa cumpar prin link-ul tau si acum ai bonus doar folia de Protectie Ecran Lichid Nano Protector Diamond FIXIT..

    Deci lumea se invata treptat si cu market alternativ aptoide etc..

      (Citează)

    • Cand pretul este nesimtit de mic, te inveti si cu Aptoide.

        (Citează)

    • Pana nu ai nevoie de o aplicație care folosește gms e frumos cu seria p40 dar daca ai nevoie de una nu mai e. Pentru basic stuffs, gen, poze, whatsapp, browsing, ceva joc simplu, e super ok. Si eu am vrut sa cumpăr pentru bunica, la banii ăștia telefon plus tabletă era ok, dar după-masă când am citit de ofertă deja nu mai era activă.

        (Citează)

    • Ciudat că s-a epuizat, erau totuși 500 de bucăți. Probabil vor apărea separat pe OLX.

        (Citează)

  8. ipad+ …?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus