un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

A început Steam Summer Sale și vă recomand câteva jocuri la ofertă

26 Jun 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

Steam Summer Sale, una dintre campaniile mari de reduceri de prețuri de pe Steam, a început astăzi și ține până pe 9 iulie.

Ziceam de niște jocuri pep care vi le recomand:

Halo: The Master Chief Collection – 32 euro. Scump, dar de fapt are valoarea foarte bună pentru că include 5 jocuri: Halo 1 până la Halo 4 și Halo: Reach. Dezvoltatorii le portează și le lansează treptat, ce-i drept, dar în ritm bun. În ultimele 6 luni am jucat deja Halo: Reach și Halo 1 și 2, iar Halo 3 ar trebui să apară prin iulie.

Seria Halo este una dintre cele mai bune ca poveste și personaje și dintre cele mai bine vândute din istorie. Jocurile sunt distractive, foarte mișto realizate, cu texturi și grafică îmbunătățită față de original. Tocmai am terminat Halo 2 și mi-a plăcut foarte mult.

DOOM Eternal e la 30 de euro, dacă-l așteptați la un preț mai mic.

Shadow of the Tomb Raider – 9 euro. Jocul e bun, dar v-aș recomanda să începeți cu Rise of the Tomb Raider, care costă 7,5 euro, și care mie mi s-a părut și mai bun ca poveste și arhitectură. Shadow este o continuare aproape directă a sa și ajută să știți povestea și să fiți deja familiarizați cu modul de joc.

Star Wars Jedi Fallen Order costă 30 de euro. Are review-uri bune și a fost bine primit, deși mie mi s-a părut un pic prea plictistitor.

Hitman 2 costă 18 euro. E un joc foarte mișto și în fiecare misiune ai multe posibilități de a-ți elimina țințele, ceea ce îl face foarte rejucabil.

  11 comentarii

 1. Morrowind GOTY. 4.29 EURO.
  Jocul care mi-a marcat viața de gamer.
  Acum ma apuc de modding!

    (Citează)

 2. Europa Universalis IV costa 8 euro

    (Citează)

 3. Eu am luat asta cu mai puțin de 4€.
  Save 75% on Heroes® of Might & Magic® III – HD Edition on Steam https://store.steampowered.com/app/297000/Heroes_of_Might__Magic_III__HD_Edition/

  Atenție, că nu are chestiile cu care vine H3 complete, doar arată mai bine și, sper eu, se poate juca pe Net mai simplu decât la H3 complete. :)

    (Citează)

  • HD Edition e doar Restoration of Erathia cumva? Adica doar primele 7 campanii.

     (Citează)

  • incearca si HoMM3 HD și HotA care sunt free daca ai jocul full

     (Citează)

  • Salut, Mihai, nu știu să răspund la întrebarea asta, eu nu joc campanii, joc doar câte-un joc individual.

   Mersi de pont, George, voi încerca, am și H3 complete, și H3 HD edition.

   PS: Am citit prin review-urile de pe Steam că jocul H3 HD de la GoG e mult mai bun decât H3 HD de la Steam. :)

     (Citează)

 4. Shadow a fost externalizat spre alt studio. Desi tech-ul e similar, se vede ca inspiratia in level design si calitatea povestii a scazut mult fata de Rise.

    (Citează)

 5. Titan Quest Anniversary + Ragnarok + Atlantis e la vreo 18 EUR.

    (Citează)

 6. Sol: Mai bine iei Grim Dawn. Unii din developeri au lucrat la Titan Quest.

  Multumesc de recomandare, am luat deja titan quest, o sa vad si ce e cu Grim Dawn.

    (Citează)

 7. Olivian Breda:
  Salut, Mihai, nu știu să răspund la întrebarea asta, eu nu joc campanii, joc doar câte-un joc individual.

  Mersi de pont, George, voi încerca, am și H3 complete, și H3 HD edition.

  PS: Am citit prin review-urile de pe Steam că jocul H3 HD de la GoG e mult mai bun decât H3 HD de la Steam. :)

  Ce zice George e o recomandare foarte buna, HD de pe steam confirm ca e doar Restoration of Erathia deci nu ai conflux si seturile din shadow of death, si altele… . Poate vor fi adaugate in timp dar nu acum.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus