un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 23 iunie 2020

23 Jun 2020  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

    11 comentarii

  1. Nimic nou de HomeKit în iOS 14? 😞

      (Citează)

  2. Misto, iOS incepe sa devina intreg. Daca scapa si de notch si nu mai sunt asa mizerabili cand vine vorba de reparatii, poate o sa le dau bani in viitor.

      (Citează)

  3. Apple Watch va avea o editie limitata, numita “Captain Obvious”

      (Citează)

  4. Poate cele doua sisteme vor arata din ce in ce mai mult la fel, insa experienta de utilizare in spatele lor este inca departe de a fi egala. Pe de o parte exista Google cu ramificatii in tot ce inseamna servicii web si pe cealalta parte este Apple cu integrare hardware si tranzitie unitara intre echipamente (telefon tableta calculator). Ambele au partea lor beneficiu si creaza dependente pentru care fiecare isi alege otrava.
    Eu de exemplu ma joc extrem de rar si am deja apacaturi de mos. Apreciez mai mult un sistem rigid si monoton care nu ma surprinde des si care ma trateaza cu mici cadouri (de gen nu ma ridic sa caut telefonul pentru un apel sau un mesaj daca lucrez la computer).

      (Citează)

  5. Wirecard a fost in cadere masiva zilele trecute, acum incepe sa isi revina.
    sper sa profit si eu putin din aceasta revenire :D

      (Citează)

  6. Nu vad rostul glumitelor cu au fost necesare doar x editii ca sa bage functia y. tu chiar crezi ca nu stiau cum sa o bage si acum si-au dat seama cum sa o faca sau nu inteleg?

      (Citează)

  7. Nu stiam nimic de Hey asa ca m-am informat aici –> https://hey.com/

      (Citează)

  8. Eu l-as intreba pe Buliga de la #VDF de ce este atat de mare diferenta intre tariful Vodafone si Orange:
    Vodafone roaming Republica Moldova 8,45 Euro/1MB
    Orange roaming Republica Moldova 0,23 Euro/1MB

      (Citează)

    • florin:
      Eu l-as intreba pe Buliga de la #VDF de ce este atat de mare diferenta intre tariful Vodafone si Orange:
      Vodafone roaming Republica Moldova 8,45 Euro/1MB
      Orange roaming Republica Moldova 0,23 Euro/1MB

      Uite un motiv. In Moldova exista Orange Moldova, parte din acelasi grup deci automat au acord mai bun pentru roaming acolo.

        (Citează)

    • Nu este vorba de acorduri ci de suma exagerat de mare pentru o țară vecină cu România care pana acum 70 de ani era parte din țara noastră și unde se vorbește limba română.

      În România sunt zeci mii de studenți din Rep. Moldova care nu își fac abonament la Vodafone din acest motiv, pentru ca la Vodafone Romania este un tarif nesimțit de mare. Vodafone ar avea mai mult de câștigat cu un tarif mai bun pentru Roaming cu tarile vecine, mai ales acum in contextul epidemiei de Coronavirus când românii vor merge în vacanțe cu mașina în țările vecine.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus