un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie – 10 iunie 2020

10 Jun 2020  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

  13 comentarii

 1. Ce bine ca am dat cu biocid coletul primit.

    (Citează)

 2. Daca tot citam The Verge, articolul cu Ramsey Orta nu ti s-a părut interesant în contextul a ceea ce se întâmplă în SUA?

  https://www.theverge.com/2019/3/13/18253848/eric-garner-footage-ramsey-orta-police-brutality-killing-safety

    (Citează)

  • “Defund” sună mai democratic decât “să vină să vă ia”, iar în plus …. nu e momentul!?!?!

     (Citează)

 3. Am primit 2 colete, un televizor si un incarcator wireless. Le am scos din cutie, taiat cutiile si duse la gunoi(m am spalat pe maini la intors). Trebuia sa dezinfectez cutiile, inainte sa scot produsele?

    (Citează)

  • O să mori. :))

   Acum serios, de murit mori sigur, că nu e nimeni nemuritor, doar că nu din cauza unor cutii de carton de la curier.

     (Citează)

 4. Omg, una dintre cele mai mari companii din lume, care dezvolta sistemul de operare cel mai folosit, a reusit sa vanda mai multe telefoane decat un producator de nisa?

    (Citează)

  • 1. Google vinde tot un produs de nisa.
   2. Microsoft cate PC-uri vinde ? In conditiile in care cota de piata este mai mare decat cea a Android.

     (Citează)

  • Nu stiu si nu-mi pasa. Nu zic ca nu e adevarat ce spui tu, doar mi se pare o non-stire. Mai mult de atat, mi se pare amuzant ca OnePlus a devenit un etalon cand vine vorba de vanzari.

     (Citează)

 5. Moare virusul până livrează coletele. Cel puțin pentru livrarea în țară durează peste 12 ore.

    (Citează)

 6. Catalin Vasile

  11/06/2020 la 7:54 AM

  eMag are o metoda foarte tampita de a livra produsele din bacanie, ceea ce ma determina sa nu mai comand asa ceva de la ei.

  La prima comanda am cerut livrarea in easybox si mi-au livrat individual cele 5 produse (care aveau volum mic – pungi de faina, cutii de ton), in 5 cutii diferite.

  Acum m-am gandit ca le voi primi pe toate o data daca cer livrarea prin curier, insa au inceput sa mi le trimita pe rand. Am 18 produse in comanda, mi-e groaza ca voi primi 18 cutii de carton in zile diferite.

  Pe langa faptul ca-i total nepractic, va trebui sa si cobor de mai multe ori in fata biroului sa ma vad cu curierul.

    (Citează)

  • De la o vreme cam orice produs vine în cutie separată, da. O fi o metodă de a urgenta livrările, dar mie mi se pare risipă de carton. Pe aia cu Easybox o înțeleg, preferă cutii multe și mici ca să încapă în orice dulap.

     (Citează)

 7. Colegul din birou care a comandat bautura la eMAG cu promotia e convins ca este contrafacut whiskey-ul.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus