un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Lime a adus trotinete noi în București

10 Jun 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

18 comentarii

Am trecut pe lângă trotinete Lime pe Calea Victoriei și am observat că multe sunt foarte curate. La o a doua privire, s-a dovedit că sunt noi.

Mai mult de jumătate dintre cele din stradă erau noi. Le recunoașteți după aripa spate încă foarte curată, cu un sticker care încă rezistă acolo.

Am și folosit una prin zona Arcului de Triumf. Am ales una nouă (după metodă “care pare mai curată”) și a mers foarte bine. Frâna mi s-a părut mult mai bună, e prima oară când am văzut-o blocând roata unei trotinete Lime.

Am făcut călătoria Charles de Gaulle – Piața Presei Libere în 6 minute, mergând cu 22 km/h constant.

Fotografiile sunt de la final de februarie, că atunci am scris articolul. Până să-l public, trotinetele Lime au fost retrase de pe străzi, dar acum au apărut din nou.

    18 comentarii

  1. Mie mi se parea ca si pana acum blocau spatele. Ceea ce nu e deloc o idee buna.

      (Citează)

  2. Cred ca era mai interesant daca spuneai ca au dezvoltat o facilitate anti-melteni, prin care sa detecteze cand sunt lasate in cele mai aiurea locuri posibile si sa dezactiveze (macar temporar) conturile respectivilor.

      (Citează)

    • Cum funcționează asta?

        (Citează)

    • eram un pic ironic… ca am vazut cu totii ca o buna parte din acest trotinete sunt lasate total aiurea, incurcand accese, blocand trotuare, piste de biciclete, etc…

        (Citează)

    • Aveau ceva gen joculet in applicatie, in care iti aratau pozele de la finalul calatoriei ai altor utilizatori si trebuia sa spui daca e ok sau nu. probabil ca folosesc aia ca sa penalizeze in caz de incalcari repetate.

        (Citează)

    • Păi da, au această funcție. Tu faci fotografie la cum ai lăsat trotineta, alții le văd și pot da note, dacă ai lăsat-o bine sau nu.

        (Citează)

  3. Poate am eu ceva azi dar cand am vazut trotinete noi in titlu m-am gandit ca au adus modele noi, gen alea care in fata in loc de un amortizor mare au doua mai mici.

      (Citează)

  4. Mai folosesti Ninebot-ul? Ar fi interesant un review la 2 ani – cat ai mers, ce s-a stricat, cat a costat reparatia, patanii.

      (Citează)

    • Anul acesta încă nu l-am scos din debara, dar o voi face în curând. Nu s-a stricat nimic, doar s-au slăbit cam toate șuruburile și le-am mai strâns eu un pic.

      Pe termen lung, dacă nu se defectează ceva, problema este uzura anvelopelor.

        (Citează)

  5. Pentru juiceri au redus atat de mult incasarile incat anul asta nu am incarcat niciuna.. :( Eu faceam asta part-time – 4-8 trotinete / zi, 3-4 zile pe saptamana.

      (Citează)

  6. Juan Panamera

    10/06/2020 la 5:07 PM

    Ai uitat de “P”-ul mare boss!
    Cam peste tot.

      (Citează)

    • Nu că aveam dreptate când spuneam acum două zile altui comentator că degeaba marchez articolele publicitare, că oricum lumea crede că toate sunt așa ceva?

      Zici de un brand și nu-l înjuri? E publicitate, că doar în ziua de astăzi nici măcar o banană nu-ți dă nimeni moca!

        (Citează)

  7. asta e publicitate ?

      (Citează)

  8. Cand parcheaza cineva aiurea, pornesti aplicatia Lime si dai report pt illegal parking.

      (Citează)

  9. Nu înțeleg de ce Lime, Flow sau Wolf-e Rides nu deschid un centru de închiriere si in Iași centru Universitar unde doar la medicina sunt peste 3.000 de studenți.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus