un blog de Radu Dumitru

15% reducere la toate aspiratoarele-robot cu codul "nwradu"! Am și YouTube.

Știri despre tehnologie – 5 mai 2020

5 Mai 2020  ·

ȘTIRI  ·

6 comentarii

Video din uzina Dacia:

Fotografii de la Ford Craiova:

Coronavirus:

Criză:

  6 comentarii

 1. Sa ne amintim cum organizația WHO (OMS) recomanda la inceputul epidemiei sa nu purtam măști decât dacă suspectam ca suntem bolnavi sau dacă locuim cu o persoana bolnava.

    (Citează)

  • Valentin Petrescu

   05/05/2020 la 11:28 AM

   În mijloacele de transport ale STB este și acum un anunț care spune asta.

     (Citează)

  • Pentru OMS aceasta pandemie a fost un test in care si-a ratat scopul si asta pentru ca este o institutie puternic politizata. Daca recomandau de la bun inceput sistarea zborurilor turistice catre China alta era situatia, chit ca pierdeau finantarea chineza.

     (Citează)

 2. VIne criza, normal ca isi vinde casele, le cumpara la loc in 4-5 ani la jumatete de pret. ZIce chiar in text.

  “Another property, also located in Bel-Air, is listed for $30,000,000.
  Musk bought this property in 2012 for $17 million, so he’s making a fair bit of profit on it”.

    (Citează)

 3. Revolut Bank lansează în Lituania

    (Citează)

 4. Salutare Radu.
  Referitor la concedii ziceai că ai o situație în familie cu o vacanță plătită și mai aștepți, voiam să te întreb dacă ai luat vreo decizie de a solicita banii sau reprogramare?
  Mersi.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus