un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 29 mai 2020

29 May 2020  ·

ȘTIRI  ·

8 comentarii

Optimization of production saving approximately €650 million

  • Acceleration of plant transformation through the generalization of Industry 4.0
  • Process improvement in new engineering projects: accelerating digitalization and “design to process”.
  • Right sizing of industrial capacities:
    • Global production capacity revised from 4 million vehicles in 2019 to 3.3 million by 2024 (Harbour reference).
    • Adjustment of production headcount.
    • Suspension of planned capacity increase projects in Morocco and Romania, study of the adaptation of the Group’s production capacities in Russia, study of the rationalization of gearbox manufacturing worldwide.

Pe lângă:

    8 comentarii

  1. Acel Dlink pare ca are nume de virus.

      (Citează)

  2. Seful Dacia oricum anuntase acum o saptamana ca momentan suspenda extinderea. Tot el anuntase ca cel mai probabil nu vor da oameni afara. Nu se stie niciodata, la criza trecuta Dacia a mers bine, avand un produs fix pentru criza. Poate SUV-ul mai mare ca un Duster va fi un model de succes.

      (Citează)

  3. Am venit doar ca să mă bucur pentru capitolele din YT :)

    Dar asta de fapt e o extindere de funcționalitate, nu ceva nou. De mult timp există “share current time” or sthg, pe care mulți o foloseau ca să facă manual capitole. Care erau si ele indexate din descriere.

    Acum a devenit doar mai simplu pentru autor iar indexarea a fost optimizata. Una peste alta salut cu voioșie inițiativa, ca user mi se pare extrem de importantă.

    Iaodi, zicea cineva acum mult timp că toate progresele din zona Internetului au început cu / se datorează sexului și pornografiei. Gen consum video online, comenzi și plăți cu cardul șamd..

    E posibil să fie ceva adevăr acolo; de exemplu îmi spunea un verișor al unei prietene că PornHub are capitole de ani de zile :)

      (Citează)

    • Da da, sunt punctuletele alea pe care daca faci hover apare blow job, reverse cow girl etc

      Eu sar direct la anal…

      Vreau sa spun ca mi-a zis un coleg ca el asa face, eu nu am incercat. Si nici macar nu lucreaza in aceeasi cladire cu mine, doar mai vine uneori cu treaba.

        (Citează)

  4. De aia cu festivalurile scria Cetin la un moment dat ca miza e sa nu mai trebuiasca sa la dea oamenilor banii inapoi. Ma rog, biletele alea oricum raman valabile intr-o forma sau alta dar mai tarziu.

    Cat despre treaba cu bicicletele reciclate, a zis si omul “The rideshare giant said it would be too difficult to donate these bikes because of safety and liability concerns”. De fapt prea multi cretini ce dau in judecata tot ce prind drept urmare nimeni nu mai are chef sa riste.

      (Citează)

    • auzi strigatele USA, USA, USA !!! in fundal?
      e cultura lor legala de cacao, de altfel cand auzi de “safety and liability concerns” e o sansa de 90% sa fie vorba de un subiect din state.

        (Citează)

  5. Mi se pare amunzanta asta “festivalurile cu maxim 500 participanti”.

    Acestea sunt mici evenimente, nu festivaluri. Cu 500 de participanti faci 1 eveniment cu maxim 2 artisti locali (daca vrei si profit la final)

    Si cum se implementeaza treaba aia cu “pe scaune si la 2m distanta”.. ori e petrecere cu muzica ori e teatru..

    Iar au dat o lege de ampulea si neclara.

      (Citează)

  6. băi cât de inutilă e știrea cu Ford Puma. scrie orice, numai prețul nu. iar pe site-ul lor, nu e inclus și modelul ăsta de motorizare în configurator. pentru că de ce ai vrea să știi cât costă, nu?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus