un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 14 mai 2020

14 May 2020  ·

ȘTIRI  ·

14 comentarii

Pe lângă:

  14 comentarii

 1. Apropo de epic, in 9 ore că fi gratuit GTA V din partea lor și a chinejilor din spate.
  Spor la jucat pe perioada asta!

    (Citează)

 2. Oferta la Ariel – nu este, cam tot timpul sunt pe la 1 leu /POD. De BF 2019 am luat la 0.72/POD.

    (Citează)

 3. Daca judec dupa cit de prost merg toate aplicatiile facute pe la noi, it-stii sint platiti mult prea bine.

    (Citează)

 4. Mastile fara adaos au scazut la 79.43 lei/set la emag.
  Chrome sa suga ciorapii daca elimina Pushbullet din magazinul de extensii. Ar merita trecut la Firefox.
  Aia cu Orban dictator urmata de retinerea de catre politie e fix demonstratia afirmatiei omului.

    (Citează)

  • Stirea e veche de doua zile, daca bagau in stire si noutatile ca parchetul a zic ca politia a gresit nu mai era asa de interesanta stirea, plus titlul denatureaza faptele

     (Citează)

 5. Pe un cont gmail la care plătesc storage, mi-a apărut Meet în interfața Gmail.
  Funcționează.

    (Citează)

 6. De fiecare data cand vad statistici cu salariile it-istilor, ma pregatesc la o avalansa de cc din partea analfabetilor cu smartphone si internet (paradoxal).

  Pe statistica avem IT-isti urmati de niste pozitii neobisnuite, apoi tamplari, croitori, si ospatari, cam dubioasa lista.

  Dece nu au facut o lista cu it-isti, medici, avocati, profesori, ingineri, cercetatori, toate sunt profesii bine platite, toate necesita studii superioare, si aptitudini, n-ar mai arata asa senzational.

  .

    (Citează)

  • Pentru că IT-iștii sunt primii în top.

     (Citează)

  • @Radu: mai ușor cu acuzațiile de analfabetism. Acolo scrie clar “Top 5 cel mai bine și cel mai slab plătite domenii”. 5 bine plătite, 5 prost plătite. De aia apar tâmplarii in listă cu IT-știi.

     (Citează)

 7. G512 Logitech numai 249lei la Altecs, pentru mâini lucrate. Au și G213 la 200 dar nu e mecanică. Pret normal vreo 100usede.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus