un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie și coronavirus și criză – 10 aprilie 2020

10 Apr 2020  ·

ȘTIRI  ·

13 comentarii

Coronavirus:

Criză:

    13 comentarii

  1. Yelp sunt niste jegosi santajisti. Sper sa falimenteze.

    In general vorbind, ne-am invatat niste alintati.

      (Citează)

  2. Pentru Stadia Pro, va puteti abona si in romania, folosind un card de debit romanesc doar ca la adresa sa puneti una de UK sau alta tara unde este valabil si va merge bine mersi, fara VPN si alte nebunii.

      (Citează)

  3. Braille este alfabet cu puncte care se simt cu degetele pentru a recunoaste literele.

    Ce scoate Google se aude cu urechile, deci nu este si nu poate fi Braille.

      (Citează)

  4. Cine nu are DreamLab instalat este momentul sa o faca!

      (Citează)

  5. Intersant de comparat, in cazul dreamlab, puterea de procesare pe, zic ei 100000 de telefoane, cu o ferma de servere nu cu un singur PC/server cum este in comunicatul Vdf.
    Mai ieftin o fi pentru partea de HW, dar merita in comparatie cu dezvoltarea, administrarea aplictie si dependenta de utilizatori?

      (Citează)

  6. Am inteles ca Dacia va produce masini ce au fost deja platite inainte de criza si care trebuie livrate.

      (Citează)

  7. Randy:
    Pentru Stadia Pro, va puteti abona si in romania, folosind un card de debit romanesc doar ca la adresa sa puneti una de UK sau alta tara unde este valabil si va merge bine mersi, fara VPN si alte nebunii.

    Din pacate recunoaste fatul ca esti din Romania la pornirea jocurilor si nu merge niciunul :(

      (Citează)

  8. La următoarele alegeri în țările nordice vor câștiga sau vor avea muuult mai multe procente decât în trecut partidele euro sceptice. O să vină vremuri frumoase.
    Nu poți să cotizezi aiurea la un fond în care bagă mâna fără jenă și fără condiții clare niște țări supraindatorate care nici măcar nu vor sa se reformeze.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus