un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sondajul brandingului: Mona sau Dora?

10 Apr 2020  ·

GÂNDURI  ·

45 comentarii

La Mega-ul din cartier am găsit săptămâna trecută alcool sanitar Dora, iar acum Mona. Ca omul normal, am luat două sticle, nu întreg raftul.

Asta însă cred că ne permite un moment de relaxare la finalul zilei răspunzând la întrebarea clasică: cine arată mai bine, Mona sau Dora?

Matilda a zis că Mona, că arată a femeie sexy, pe când Dora mai a… un cuvânt dur. Și mie îmi place mai mult Mona. Dora are ceva ce nu mă atrage. Ar putea fi faptul că n-are deloc volum la par sau imaginea de film deochiat.

Votați mai jos:

    45 comentarii

  1. Ales Mona din cauza de brand awareness dar, daca ma uit la ele, cred ca face treaba mai buna Dora.

      (Citează)

    • Mona e varianta moderna :)

        (Citează)

    • Dacă nu știați, spirtul Mona e fabricat de firma fraților Micula. Aia de la Oradea cu Frutti Fresh si alte mizerii de asa-zise băuturi. Tatăl beizadelei care se duce in club cu elicopterul. Ăia care au dat in judecată statul român și au căștigat nu știu câte sute de milioane de euro. Ce au făcut ei in această criźă? Au facut spirtul Mona de la 5 lei 10 lei. Atât. Ca să știți ce si de unde cumpărați.

        (Citează)

  2. Vezi că mai e și Ana! -))

      (Citează)

  3. Se tine bine Mona asta, in 2008 tot asa arata ( https://youtu.be/brYssMN_a_o ). Deci +1

      (Citează)

  4. Deci asa arata un om care a luat-o razna Eu zic sa analizezi cu ce telefon sunt facute pozele.

      (Citează)

  5. Si totusi, unde iti tine Mona mana? Mie imi place Dora, e mai apropiata de zilele noastre, ca mi-e teama de varsta reala a donnisoarei Mona.

      (Citează)

  6. Dora arata mai bine, dar pe Mona o prezinti parintilor.

      (Citează)

  7. daca mai punea si un plic de drojdie era bogatie curata poza :))

      (Citează)

  8. Aia cu mai mult alcool

      (Citează)

  9. Oare ce face Mona cu mâna stângă? Frecție?

      (Citează)

  10. Te-ai întrebat vreodată ce face Mona cu mâna stângă? 😁

      (Citează)

  11. Dora arata mai 4k si 2020, Mona arata sd 1980.

    Filme culturale normal, nu porn.

      (Citează)

  12. Care-i mai ieftina!

      (Citează)

  13. Mona, nostalgie la ambalajele de ciorapi de dama dinainte de ’89

      (Citează)

  14. Mona, misterul mainii stangi!

      (Citează)

  15. Sticla de Dora seamana cu alea mici de vodca…

      (Citează)

  16. Mona, fără discuție.

      (Citează)

  17. Articol nedocumentat. Trebuia sa ne explici care e single malt, care e blended, cum se simte aftertaste-ul, etc. Asa te iei doar de eticheta.

      (Citează)

  18. Mona, pentru Dora are o seringa in mana si nu imi place.

      (Citează)

  19. Aș fi votat dar când să apas, sondajul s-a transformat in reclama, și bănuiesc că așa își fac clickuri le acum.

      (Citează)

  20. Mona, clar. Are un buchet placut si nunate de caramel. Dora e cam astringent si te cam doare si capul, dupa.

      (Citează)

  21. Mona, pe principiul gaina batrana face zeama buna.
    Cine nu crede, sa ia una bucata virus si sa testeze care din ele il suge mai bine
    Ce atatea comentarii…

      (Citează)

  22. Mona, ca face ceva cu mana aia stanga.

      (Citează)

  23. Curiozitate scurtă: vrei să o iei pe urma celor doi labagii în cerc prea bine cunoscuți sau a fost doar o postare de amuzament? Serios acum, aveai articole ok. Prea mult FineStore?

      (Citează)

    • Răspunsul este scris clar în articol, zic eu. Nu ți se pare că, uitându-te la restul comentariilor, doar pe tine te-a ocolit gluma? Mai relaxează-te un pic!

        (Citează)

  24. Am studiat putin mai atent problema. Spirtul Mona e produs inca din 2010 de Scandic, cu acelasi ambalaj. In schimb, spirtul Dora, a carei imagine este domnisoara bruneta, a fost produs cel devreme in 2005, anul in care s-a infiintat compania Ecoserv.

    Concluzia: Dora e cu maximum 5 ani mai batrana decat pe ambalaj, in timp ce contracandidata ei, Mona, are 10 ani adunati la poza de mai sus.

    Ar fi interesant daca le-am avea una langa alta, in fata noastra, intr-o bizara competitie Miss Spirt 2020, alaturi de alte protagoniste ale alcoolului sanitar precum Ana, cea cu o imagine mai serioasa, sau Ramona cea voluptoasa, retrasa mult prea timpuriu de cei de la Scandic.

      (Citează)

    • Alex: Ar fi interesant daca le-am avea una langa alta, in fata noastra, intr-o bizara competitie Miss Spirt 2020, alaturi de alte protagoniste ale alcoolului sanitar precum Ana, cea cu o imagine mai serioasa, sau Ramona cea voluptoasa, retrasa mult prea timpuriu de cei de la Scandic.

      Cineva chiar ar trebui să facă asta!

        (Citează)

  25. Mona are look-ulala de anii ’90 care mie nu imi place. Dora are avantajul ca nu prea se vede bine poza,deci eu prefer Dora.

      (Citează)

  26. 60-40 pentru Mona. Mă întreb dacă n-am greșit spunând preferința mea în articol.

      (Citează)

  27. Mona arata neschimbată, îmi aduc aminte ca așa arată și acum 10 ani. Cat despre Dora, este noua, se vede. Nu are experiență. Iar acum, să mă leg de femei. Mona este un brand foarte cunoscut, nu știu de când există, dar eu am crescut cu Mona in casa. Iar Mona pentru tatăl meu este o femeie din reviste porno, cum zice el. In schimb, Dora este un brand nou, se vede pe ea, că este o alta generație, care place acum noua, tineretului.

      (Citează)

  28. Pentru cei care tot spun ca Mona e neschimbata de 10 ani, va garantez ca e de dinainte de anul 2000.
    Poftiti articol din decembrie 2000 care face misto de produs: https://www.cronicipebune.ro/veste-excelenta-a-aparut-mona-light/

      (Citează)

  29. Adi:
    Dacă nu știați, spirtul Mona e fabricat de firma fraților Micula. Aia de la Oradea cu Frutti Fresh si alte mizerii de asa-zisebăuturi. Tatăl beizadelei care se duce in club cu elicopterul.Ăia care au dat in judecată statul român și au căștigat nu știu câte sute de milioane de euro. Ce au făcut ei in această criźă? Au facut spirtul Mona de la 5 lei 10 lei. Atât. Ca să știți ce si de unde cumpărați.

    Mare brînză. Antena 3 este bine merci după o contra-campanie.
    Măștile simple au ajuns 7 lei în farmacii de la 0,50 lei.
    La final: cunoști tu prețul la poarta fabricii?
    Vorbește singur prin casa ta nu aici.

      (Citează)

  30. Ana arata mult mai misto – cauta SPIRT ANA (se scrie cu N invers) . E peste MONA . Deja e obosita . In lista de bactericide , biocide , doar cele doua spirturi erau numite . DORA … e ceva nou … posibil sa a aparut dupa “criza”

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus