un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

SAGA Festival a fost mutat în 11-13 septembrie

24 Apr 2020  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

11 comentarii

Update 23 iulie 2020: amânat pentru 4-6 iunie 2021.


SAGA Festival urma să fie singurul festival de amploare mare al capitalei. Perioada inițială era 5-7 iunie, dar când relaxarea sancțiunilor urma să înceapă pe 15 mai, era clar că n-ar fi fost posibil ca doar două săptămâni mai încolo să se adune mii de oameni în parc.

Organizatorii au anunțat că a fost mutat în perioada 11-13 septembrie. Bilete cumpărate rămân valabile, desigur, dar dacă aveți alte planuri bătute în cuie pentru acea perioadă, ar trebui să vă interesați de returnarea lor sau vânzarea către alte persoane.

Line-up-ul artiștilor se va modifica și încă nu a fost anunțat cum (cel curent îl găsiți aici, împreuna cu toate informațiile despre festival). Unii aveau deja alte contracte semnate pentru perioada respectivă și nu mai pot veni în București.

Rămân două întrebări fără răspuns:

 1. vor merge bucureștenii la un astfel de festival aglomerat, chiar și în septembrie?
 2. se vor relaxa suficient măsurile de protecție până atunci pentru a permite desfășurarea festivalului?

Vom vedea. Sper să aibă loc. Vreau un astfel de festival în București!

Până atunci, aștept să văd ce decid alte festivaluri să facă. Neversea 2-5 iulie, Electric Castle 15-19 iulie, Summer Well 7-9 aug, Untold 30 aug – 2 sept. Care-i planul?

  11 comentarii

 1. Optimisti oamenii. Ma indoiesc ca va mai avea loc vreun festival pana in 2021, poate chiar 2022

    (Citează)

 2. “După săptămâni de discuții, răspunsuri și direcții din partea autorităților de stat și locale și cu o atenție deplină asupra siguranței comunității noastre, am luat decizia de a privi înainte și de a ne reuni în septembrie 2020 în parcul Izvor.”

  De pe site-ul lor.

  Directii? Au tradus “directions” cu “directii”?

  Ce autoritati le dau lor ok-ul pentru un asemenea festival?!

  Hmmmm… Ceva e putred aici…

    (Citează)

 3. Ce se schimba pana in septembrie? Dispare virusul, apar 10000 de paturi noi in spitale?..

    (Citează)

 4. Nu a murit mizeria asta? Hai ca se poate, trebuie doar un minim de inteligenta.

  Jumatatea lui septembrie este numai bine ca sa inceapa tura a doua de epidemie.

  Nu doar ca este periculos, iresponsabil sa organizezi un festival in acea perioada dar este de-a dreptul criminal.

    (Citează)

 5. Lumea s-ar duce la festivaluri dar pana vara viitoare nu cred ca vor fi.

    (Citează)

 6. Vezi ca ai mutat Untold cu o luna mai tarziu fara voia organizatorilor.

  Ce fac? Asteapta sa se interzica evenimentele cu mai mult de x oameni pentru a putea invoca forta majora si a primi banii pe asigurari, e simplu.

  Tomorrowland s-a anulat imediat ce guvernul belgian a interzis astfel de evenimente pentru cateva luni bune.

    (Citează)

 7. O decizie foarte buna, parerea mea.

    (Citează)

 8. Problema festivalurilor ar putea fi alta. Au incasat niste bani pt bilete. Banii aia poate nu mai sunt..s-au dus. Daca lumea o sa isi ceara banii inapoi intr-un numar mare…oare ii vor putea primi? Cat pot, organizatorii mai vin cu amanari, practic imping mai incolo inevitabilul.

    (Citează)

 9. Rămâne cum se va … stabili:
  https://zoso.ro/img/2020/04/coronavirus-memes-224.jpg

  Normal ca banii luati de pe bilete s-au cheltuit.

    (Citează)

 10. Oare sejururile la mare cum vor fi ???? Nimeni nu va renunta la mare asa ca va mai fi inca un val de epidemii .

    (Citează)

 11. Planul este sa ai o decizie / lege data de stat cum ca in perioada x-y 2020 nu se vor tine evenimente cu un nr de peste x00 de participanti.

  Atunci organizatorii vor avea un temei pe baza caruia vor primi banii de la asiguratori (da, evenimentele sunt asigurate) si vor putea returna (celor ce doresc) banii pe bilete.

  Banii primiti pana acum pe bilete nu prea mai sunt pt ca au fost folositi in a plati contractele in avans, locatii, artisti, tehnica, scene, decoruri, etc.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus