un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube, dați un Subscribe dacă vă place.

Știri despre tehnologie și coronavirus și criză – 24 martie 2020

24 Mar 2020  ·

ȘTIRI  ·

17 comentarii

Coronavirus:

Criză:

  17 comentarii

 1. M-am ingrozit ieri cand am vazut aglomeratia din autobuze.
  Acuma e clar ca reducerea capacitatii de transport e cea mai proasta idee ever.
  Pare ca autoritatile nu numai ca nu ajuta populatia, dar fac mai rau.

    (Citează)

 2. Claudiu Francu

  24/03/2020 la 9:36 AM

  “oferta” buna pe Tidal am găsit pe AliExpress cu 20€/an. Merge impecabil deja de 5 luni.

    (Citează)

 3. Presa romana, care este de rahat, nu merita decat sa tragi apa dupa ea in toaleta istoriei. Sa reziste publicatiile care au stiri si continut interesant, restul sa dispara.

    (Citează)

 4. Stie cineva care este procedura pentru acel ajutor pentru PFA?

    (Citează)

 5. nwradu:
  Se vinde așa ceva pe Aliexpress?

  Da. Si de 5 luni nu mi-a făcut probleme. Iar cel care vinde mi-a dat mesaj spunandu.mi că dacă sunt ceva probleme îmi dă alt user/pass

    (Citează)

 6. Ma tot uit in ultimele zile la stiri despre oameni care incearca sa rezolve DIY problema ventilatoarelor. Printeaza 3D, refolosesc masti de snorkeling de la Decathlon etc. Refuza sa accepte ca pot muri oameni pentru ca exista insuficiente obiecte care sa le impinga aer in plamani. Foarte tare.

    (Citează)

  • Iohanis e…..lent in toate inclusiv in gandire. Pamant de flori, aia e dom president.
   Orban n-are coronavirus. Asta e o veste relativ proasta. Dar nu atat de proasta ca dna Țurcan. Raluca.
   Politia a facut razii in prima noapte de restrictii. Ptr ca au fost cu televiziunea dupa ei. Urmariti zilele urmatoare sa vedeti ce face politia. Sau ce nu face.
   Guvernul trebuie sa ajute biznisurile care produc ceva palpabil, ca sa zic asa. Sa prioritizeze cu cap ajutoarele oferite. Turism, restaurante, baruri si alte biznisuri d-astea trebuie lasate oleaca de-o parte ptr o perioada. Ca se poate trai foarte bine si fara ele.

     (Citează)

  • Eu aș vrea oricum să știu ce oameni au ieșit noaptea din casă, pe viscol, fără motiv. Adică nu cred că se iese fără motiv bun în astfel de condiții.

   Totuși, o altă știre spune că poliția a dat 1.700 de amenzi.

     (Citează)

 7. add:
  si nu vi se pare nimic in neregula, nu?

  Demagogia gratuita îmi provoacă greață.

    (Citează)

 8. Carantina totala.

  Daca facea asta lunea de saptamana trecuta, aveam o sansa.

    (Citează)

 9. The verge e o mizerie de site care nu știe despre ce vorbește. Carnival are multe companii o parte din ele plătesc taxe în America altele în Europa. De la 1 ianuarie gradul de poluare al navel a scăzut masiv la nivel internațional pentru toate tipurile de nave. Navele de pasageri sunt foarte performante din punct de vedere energetic și al motoarelor folosite. Există nave de pasageri care merg pe Lng ( 0 sulf și foarte puțin Nox). Dar “the Verge” nu lasă realitatea sa strice o știre bună. Nu discut atât despre oportunitatea acordării unui ajutor de autoritățile americane cat despre mizeriile de motive pe care le înșiră

    (Citează)

 10. Vodafone ține românii conectați. TOCMAI MI-AU ANULAT VODAFONE PASS-URILE printr-un SMS ! JEGURI – am RED INFINITY 17.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, spune-ți părerea:

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici, și fără mesaje doar de dragul URL-spam-ului. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt binevenite. Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea.

sus