un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie și coronavirus – 13 martie 2020

13 Mar 2020  ·

ȘTIRI  ·

11 comentarii

Știri despre coronavirus:

    11 comentarii

  1. pt produsele de purificat aerul de la philips,pt cine e interesat, are dana rogoz promotie cu codul: danarespira (40%), toata luna martie

      (Citează)

  2. Bogatii planetei, vedetele, politicienii, au inceput si ei sa ia COVID in barba, si dintr-o data nu li se mai pare “amuzant” si “no panic”.

      (Citează)

  3. “Prețul pentru cea mai ieftină versiune ID.3… va fi de 23.430 km” Scump!

      (Citează)

  4. Mie nu mi-e clar cum se face diagnosticarea. Oamenii sunt chemati sa stea la coada sa se testeze sau vine cineva acasa?

    Iar daca mergi sa te testezi.. stai asa inghesuit cum sunt cozile de la spital? Ca asta mi s-ar parea o idee proasta, ca acolo sigur se raspandeste daca are unul si nici nu aflii de la testul factu atunci, ci daca mai faci unul dupa, eventual.

      (Citează)

  5. Premierul acestei tari a fost diagnosticat cu coronavirus.

    Si cum exact iti va livra Revolut aurul pe care l-ai cumparat? Aaa, nu ti-l livreaza, se joaca ei din pix cu cursul ca sa para ca ai castigat sau pierdut bani ca sa iti ia ei comision.

    Altfel sigur cei care au conturile blocate se bucura la astfel de stiri.

      (Citează)

  6. ce vrajeala pe rusi. zilele urmatoare o sa declare o mie de cazuri din prima. sau fac ca fat Kim, ii baga la diverse :)

      (Citează)

  7. Eu sunt de parere ca prea multa curățenie si aer purificat strica, in sensul ca iti lasa organismul mai sensibil la microbi. Nu e normal sa încerci sa creezi in jurul tau un mediu steril, omul e facut sa trăiască în natură nu in sterilitate. In plus, majoritatea produselor de curățenie sunt pline de substanțe mult mai dăunătoare decât ce înlături cand le folosești.

      (Citează)

  8. Oricum, amuzant cum sua încă încearcă să lovească în china cu orice mijloace, încă vi se mai pare ok sau justificat ? Momentan nimeni nu a prezentat nici o dovada, doar vorbe. Poate încet încet se prinde lumea ca e un război economic marsav in care america se foloseste de toate mijloacele pentru a lovi china, inclusiv minciuni, scare mongering, șantaj fata de aliati, etc. Din punctul meu de vedere din 2001 sua a devenit cel mai mare dusman al lumii si este in spatele majorității conflictelor existente acum, totul pentru a-și păstra dominație de până acum în contextul ridicării economice a asiei si al eșecului globarizarii timpurii pe care o visau. Americanii tocmai au recunoscut că scopul lor in siria nu este de a distruge teroriștii ci de a ii apara împotriva rușilor si guvernului sirian in încercarea de a îngreuna pe cat posibil un rezultat favorabil siriei. Adică ce spuneau ” antiamericanii” si ” conspirationistii” dintotdeauna. Sunt curios daca isi va face mea culpa vreunul dintre blogarii sau jurnaliști care au susținut nemernicia americanilor in ciuda tuturor exemplor concrete despre adevăratul scop al americii de până acum. Bine, cand trump a zis ca a retras armata din siria dar a lăsat totusi militari care sa ” pazeasca petrolul” ar fi fost super evident pentru orice persoana care judecă corect, dar mancatorii de rahat sunt orbi la realitate si nu pot da inapoi odata ce au susținut america, ar insemna sa își invalideze opiniile si comentariile din ultimii ani si sa isi piarda credibilitatea in ochii oilor indoctrinate. Ca in fata noastra nu au avut-o niciodată.

      (Citează)

  9. Bai nene, si Franta a luat-o razna si isi dezinformeaza cetatenii:

    https://www.independent.co.uk/news/world/europe/coronavirus-cocaine-france-government-warning-conspiracy-theories-disinformation-smurfs-a9389146.html

    Pai daca nici cocaina nu omoara coronavirusul, atunci nimic nu omoara coronavirusul.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus