un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie și coronavirus – 10 martie 2020

10 Mar 2020  ·

ȘTIRI  ·

32 comentarii

Știri despre coronavirus:

După articolul despre cum virusul e făcut de Soroș și articolul despre cum virusul e propagat prin 5G, apare acum și articolul despre cum un medicament secret românesc poate vindeca epidemia, dar nu ne lasă străinii să-l producem. Probabil le place să pice toată bursa și să moară pe capete. E un complot ca să dea chiar ei faliment.

    32 comentarii

  1. Wow, câte vizualizări are tâmpenia asta cu polidinul.

      (Citează)

  2. Problema la Italia e ca raporteaza real nr de cazuri. Asta comparat cu chinezii care au băgat-o sub preș, în același stil ca rusii cu cernobal.

    Mai știți ce chill era lumea acum o luna când erau uzi când ziceau chinezii ca fac spital în 2 Zile și asta era de fapt main topic peste tot.
    Minți scurte…

      (Citează)

  3. treaba cu Polidinul e reala, dar functioneza numai in combinatie cu laserul de la Magurele, ambele administrate rectal.

      (Citează)

  4. de dimineata ma gandeam cat de nasol o sa fie de pastele catolic si crestin, asta dupa ce am ascultam la radio cum fenteaza ai nostri granitele ca sa vina acasa din zonele rosii. apare un coleg mai credincios spunea cum el o sa se duca in continuare la biserica si ca virusul nu are efect acolo ca asa a zis preotul.
    apoi gasesc asta https://www.libertatea.ro/stiri/medici-din-spitalul-floreasca-il-acuza-pe-seful-unei-sectii-ca-si-a-intepat-deliberat-doi-colegi-2906665?fbclid=IwAR2Q_sTj5ls6NlNjbzOcalCDDiZb993LG0iw7-T2zoL_GiPtDaMLJL1d8_o

      (Citează)

  5. Cătălin Tănase

    10/03/2020 la 9:39 AM

    Unde sunt articolele alea, că vreau să râd și eu? :)

      (Citează)

  6. Pe asta cu 5g-ul o tine și taică-meu… I-am adus aproape toate argumentele ca nu are nici o legătură…. Și nu reușesc sa îl conving? Păreri? Sau cel mai bine ignor și asta e

      (Citează)

  7. Crescuți fără simțul ghilimelei, după Puya: “totul e de că.cat și tre’ să moară..”

      (Citează)

  8. Pe RedditRo am vazut o harta asemanatoare realizata pentru Romania, Bucurestiul se bate cu orasul Iasi la numar de persoane izolate la domiciliu.

    Fratii italieni se descurca, zboara pana in Chisinau
    https://twitter.com/piticu21/status/1236796243529121794

      (Citează)

  9. Deși e împachetată ca o teorie a conspirației, chestiunea cu Polidin este serioasă.
    Chiar era un medicament bun, nu în sensul că oprește pandemiile, dar era foarte util în imunizarea de sezon. Mulți dintre voi sînteți spălați pe creier și respingeți apriori tot ce e românesc, ceea ce mi se pare extrem de trist.

      (Citează)

    • ok boomer, o fi polidinu bun, dar nu e vreo minune a tehnicii si stiintei, este ajuns sa nu ai deficit de vitamina D in organism si deja functionezi mult mai bine in sezonul rece.

        (Citează)

    • Replica asta e mișto tare, te-ai simțit bine că ai avut încă o ocazie să zici ok boomer… ești exemplul cel mai bun de milenial: autosuficient.

        (Citează)

    • Emile, n-am nici cea mai mica simpatie fata de tine, insa ai dreptate. O alternativa de sezon pe care o foloseste familia (inclusiv eu) este Bronhovaxom.

        (Citează)

  10. Stirea despre Elefant e tot din categoria “trebuie sa platesti ca sa citesti”. Adica, nu platesc NY Times, si platesc ziarul financiar?! Sa astepte ei mult si bine.

    Sunt curios daca Radu o avea abonament si la astia…

      (Citează)

    • Nu, era la liber când am pus eu linkul. Nu știu dacă intră per pay după o vreme sau pentru vizitatori recurenți.

      Și mie mi se pare ridicol să pui după paywall comunicate de presă. Uneori pun și advertoriale. Adică cineva te plătește ca să transmiți audienței un mesaj și tu pui după paywall…

        (Citează)

  11. nwradu:
    Le-ai numărat tu pe bune în China sau de unde știi?

    China este cunoacuta pt transparență, NOT. Nu au permis accesul expertilor internationali, poate ii ajutau si pe ei, iar restul lumii știa despre ce este vorba.

    PS: spitalele alea construite in cateva zile sunt niste pușcării unde ii tin in carantina pe cei infectați. Astea autorități competente.

      (Citează)

  12. Funny! In Kuredu am fost si eu. Bad timing for myself :)

      (Citează)

  13. polidinul nu se mai produce de ani buni (si nu pentru ca era un produs neperformant, ci pentru ca administratie romaneasca), deci nu prea aveau cum sa il testeze pentru noul virus.
    totusi, polidinul era o chestie chiar tare.

      (Citează)

  14. “Israelul închide granițele. Accesul va fi permit doar cetățenilor israelieni și turiștilor care pot să arate că are unde sta în carantină la o reședință privată, nu la un hotel, adică practic celor care merg în vizită la cineva și acceptă să stea 14 zile blocați acolo.” tu ai recitit ce ai scris acolo?

      (Citează)

  15. Cercetătorii vieții n-au testat dacă virusul Corona se transmite gândacilor de bucătărie, șoarecilor, șobolanilor și porumbeilor.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus