un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A revenit oferta cu microSD performant de 128 GB la 99 lei

9 Mar 2020  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

V-am spus acum câteva săptămâni de un card microSD Samsung Evo Plus de 128 GB care se vindea la un preț foarte bun, 99 de lei.

L-am cumpărat și eu și l-am testat aici. Are 90 MB pe scriere și 90 MB pe citire, adică poți filma 4K fără probleme cu el folosind camere precum GoPro Hero8 sau Sony RX100 M7 sau cam orice altceva ce scrie cu rată mare de bit pe card. Și cum are 128 GB, e spațiu suficient acolo pentru un concediu întreg.

Astăzi costă din nou 99 lei. Poate doar astăzi. Îl găsiți la eMAG. Are și garanție 10 ani dacă-l luați pe persoană fizică. Unul de 64 GB costă 57 de lei, un alt preț bun.

La 85 de lei puteți lua un Sandisk Ultra de 128 GB. Citirea se face tot pe la 90 MB/s, dar scrierea nu este declarată și asta mă face să cred că este doar la 45 MB/s. Am eu un Ultra mai vechi și așa face, 45 MB/s pe scriere. Părerea mea este că, pentru 15 lei în plus, merită să luați acel Samsung.

 

    12 comentarii

  1. Eu l-am luat la 84 lei saptamana trecuta. A fost disponibil in campania cu vouchere de 20%.

      (Citează)

  2. iar cand nu e 99 sau mai putin.. e 105 lei.
    asa ca sa nu e un motiv suficient sa il iau astazi, ci e unul sa il iau cand imi trebuie (de ex sapt trecuta, cand am luat pentru camera auto unul de 128 si unul de 64).
    oricum, daca nu e la emag.. e cu siguranta la un alt magazin online in zona asta de pret mai oricand.

    si da.. bune carduri.
    am mai multe (si mai vechi si mai noi) si se comporta excelent.
    cumparati-le cand / daca aveti nevoie de ele.

      (Citează)

    • A fost 105 lei iar intre 3-5 martie a existat o reducere pentru “clienti fideli” se pare care ii mai adauga un discount de 20% – deci 84 lei. Asta ma face sa cred ca e posibil sa-l reduca si mai mult, pe viitor

        (Citează)

    • Orice e posibil. Poate veni o nouă generație, trebuie lichidat vreun stoc, a cumpărat cineva un palet întreg de la vreun depozit care a dat faliment șamd. Uneori se termină trimestrul și trebuie făcut planul de vânzări, așa că intră la promoție.

        (Citează)

  3. Am cumparat unul de pe linkul tau. Mersi de pont.

      (Citează)

  4. Salutare.
    Ce card, de maxim 64 GB recomanzi pentru xiaomi 70mai 1s?
    Mersi.

      (Citează)

  5. Am luat si eu unu de 128GB anul trecut la pret ceva mai mare(115ron parca), cand l-ai mai recomandat. Il tin intr-o camera auto in masina, intregistreaza non-stop de aproape 1 an. Vara la temperaturi mari care cresc in masina, iarna asta nu a fost chiar asa frig(maxim -11grade). Functioneaza perfect.

      (Citează)

  6. Mersi de info. Aveam nevoie de unul de 64 si resigilat a fost 35 de lei.

      (Citează)

    • Mă întreb dacă la resigilate nu se poate face o manevră. Iei de undeva carduri din acelea false care se vând cu 1 dolar prin China. Apoi comanzi unul real de la eMAG, îi dai retur și trimiți înapoi cardul fals. Tocmai ai dat 1 dolar pe unul adevărat.

        (Citează)

  7. Nicio veste despre scaunul Markus de la Ikea? Il astept la cotitura!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus