un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știri despre tehnologie – 5 martie 2020

5 Mar 2020  ·

ȘTIRI  ·

12 comentarii

    12 comentarii

  1. in loc de virus pune virusache, e mai fun

      (Citează)

  2. Ești pe lângă subiect complet la scaunele cu rotile. Oamenii ăia nu fac doar asta. Probabil nu ai fost niciodată în scaun cu rotile într-un aeroport să înțelegi în ce fel ar ajuta ceva de genul ăsta funcțional.

      (Citează)

    • Mulțumesc pentru un comentariu total inutil. În loc să te dai superior, puteai să explici unde am greșit.

        (Citează)

    • Oamenii n-or face doar asta, dar daca aduni timpul petrecut facand asta intr-un aeroport intr-o zi si iti rezulta un FTE, poti sa dai un om afara. Sounds good to me.

        (Citează)

  3. Puteti spune ce vreti despre virusul chinezesc, dar deocamdata este singurul care lupta cu poluarea.

      (Citează)

  4. Mai tineti minte cand inginerii luau deciziile si contabilii se ocupau, doar, de contabilitate? Voyager 2 tine minte…

      (Citează)

  5. Deci la Simeria nu există nicio fabrică, dar asta afli fie dacă umbli pe acolo (ca să auzi zvonuri cu iz de speculă imobiliară) fie dacă citești atent textul.

    Quality press

      (Citează)

    • Vali:
      Deci la Simeria nu există nicio fabrică, dar asta afli fie dacă umbli pe acolo (ca să auzi zvonuri cu iz de speculă imobiliară) fie dacă citești atent textul.

      Quality press

      Din fraza “Bosch ridică fabrică la Simeria, dar nu de mașini de spălat.Este posibilă schimbarea de destinație a investiției….” de unde intelegi tu ca deja ar exista fabrica acolo? Ajunge sa citesti titlul si afli ca inca nu au construit fabrica, iar pentru cititul unui titlu asa de simplu si intelegerea lui nu ai nevoie nici de diploma de bac daramite de facultate.

        (Citează)

  6. @ Radu: daca e permis as mai adauga si lansarea primului model din brandul Cupra, desprins din SEAT.

    https://www.autoexpress.co.uk/cupra/90668/cupra-formentor-performance-suv-coming-in-2020

      (Citează)

  7. Cristian Severius

    05/03/2020 la 7:34 PM

    Nu reușesc să intru pe pagina cu oferta pentru aparate de tuns si bărbierit. Imi spune ca iepurașul țărănist nu a gasit pagina.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus