un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Noi artiști anunțați la SAGA Festival: Timmy Trumpet, Zara Larsson, Laidback Luke și alți 14

20 Feb 2020  ·

FOOD & LIFESTYLE  ·

5 comentarii

SAGA Festival, care se pare că va fi cel mai mare eveniment muzical din București în acest an, a anunțat a treia rundă de artiști: Timmy Trumpet, Zara Larsson, Vini Vici, Laidback Luke, Sunnery James & Ryan Marciano.

Timmy Trumpet este un DJ australian, momentan locul 13 în clasamentul DJ Mag. Zara Larsson, suedeză la origine, a avut multe hituri celebre în ultimii ani, precum Lush Life și Never Forget You. Laidback Luke e de pe vremea mea, face muzică electronică de mai bine de 20 de ani.

Tot acum au anunțat și o serie de artiști “underground”: Adam Beyer, Adin, Artbat, Chris Liebing, Denis Sulta, Enrico Sangiuliano, Joris Voorn, Kevin De Vries, Kolsch, Len Faki, Reinier Zonneveld, Sven Vath. Urmează să fie anunțați și alții.

Mai multe informații despre SAGA Festival găsiți în articolul meu original, pe care l-am tot actualizat de-a lungul timpului deoarece s-a indexat bine și informația stă mai bine acolo cu totul. Am pus acolo și un playlist Spotify cu muzica celor confirmați la festival.

La finalul filmului de prezentare este și această hartă în care puteți vedea cum vor fi poziționate cele 5 scene.

Au prezentat și un soi de logo care seamănă cu un Jedi holocron, dar cred că în realitate este un icosaedru, adică un poliedru cu 20 de fețe. Sper că am numărat corect. Apare și în filmul de prezentare a festivalului:

Pe 3 februarie, organizatorii anunțau că au vândut deja 20.000 de bilete. Acestea se găsesc prin bilete.ro

    5 comentarii

  1. icosaedru, adică un poliedru cu 20 de fețe.

    E cu muzica sau concurs de geometrie?

      (Citează)

  2. De asta exista locatii speciale pentru evenimente, ca sa ai motiv sa distrugi un parc si putinul spatiu verde din acest oras.

    Alta idee geniala sa faci un festival in mijlocul orasului, ca sa omori circulatia si sa ii capiezi cu zgomotul pe cei care au ghinionul sa locuiasca in zonele adiacente.

    Altfel nici unul din lista de “artisti” nu este artist, toti sunt niste mestecatori de creatii ale altora. Gradul de originalitate nu ca tinde spre 0, se prabuseste.

      (Citează)

    • Trumpet a fost pentru mine surpriza plăcută la Untold 2019 asteptandu-l pe Armin. A făcut un show fantastic. Nu e doar dj ci un entertainer complet. Nu trebuie sa fi fan EDM că sa te prindă spectacolul! Sper sa vina și anul ăsta la Untold.

        (Citează)

  3. Trupe una și una… Rup tastatura toți.

      (Citează)

  4. asta-i un fel de Untold-nu-la-Clug?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus